Şimdi Ara

Yaptığınız en çılgın şey?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
13.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar.Başlıktaki gibi yaptığınız en çılgın şeyi soruyorum size.Ben bir keresinde küçük iken elektrikle oynamayı severdim.Bir gün pillerle küçük lambalar yakıyordum.Sonra pilin bitmesi üzerine ben de bi çılgınlık yapıyım direk prize takıyım dedim.2 tane kablo bağladım.ilkte bir deliğe kabloyu soktum diğerini de öbür deliğe sokmam ile bir süzmesi oluştu.Küçük ampülden eser yoktu ve yüzüm gözüm sip siyah olmuştu.
    Neyse sizin de anılarınızı bekliyorum..

• Avizeye kafa atmıştım.
  • Sümüğümü masanın altına yapıştırmıştım.Annem çok kızmıştı
  • Sonisphere e gitmek olacak sanırm
  • Liseden mezun olduğum gün arkadaşlarla zil zurna sarhoş olup buda yetmezmiş gibi babamın arabasını kaçırıp(ehliyet yok ) yaklaşık 300 km yol yapıp hiç kaza yapmadan evin önünde arabanın içinde sızıp kalmam yaptığım en çılgın şeydir böyle bir çılgınlık daha yaşayacağımı sanmıyorum.

NOT:Bir daha aynı şeyi yaparmısınız derseniz hayatta yapmam o arabayı nasıl kullandığımı bir ben birde Allah bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 25 Mart 2010; 20:11:49 >
  • havalandırma boşluğundan polisten kaçmak oldu ve ayıkken degil 100lük 4 kişi vodka bitirmiştik hatta videolarıda varda koymiym şimdi tipler kayık xD
  • bi ara arkadaşlarla bira alıp bi duvarın üstüne oturup içtiydik,ve bi ton apartmanın önünde yaptık bunu, zaten altımızdada otoyol vardı herneyse,o apartmanda bunu gören bi teyze gidin burdan ayyaş pislikler polisi arıyorum dediydi ,bende ciddiye almayıp fondip yapıyodum teyzeye bakarak birayı,sora bi baktık orda polisler var teyzede bağrıyo bi yandan,bizde biyandan biraları içip bi yandan koşarak polisten kaçtık,heralde buydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocaya küfür etmek

şöyle anlatayım coğrafya hocamız var ders falan ara sıra işleriz işte hoca birde 4 kişi çember yaptık herkes yanındakine tokat atıyor bana tokat atanda hoca herkes iyi vurmaya başladı hocaya geldi h.... lan dedim sonra tuvalete attı pata küte şakasına
  • En çılgın olmayanlarından bir tane söyleyim, 150 metre açıkta yüzme bilmeden dalgalı denize atlamak.
  • Kızın tekine pandik atıp (Hatta avuçlayıp) kaçmak
  • Dik bir kayalıkdan(normal bir evin 3. katına gelir herhalde) atlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Kızın tekine pandik atıp (Hatta avuçlayıp) kaçmak

başkası anana bacına yapsa demediğini bırakman ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Dik bir kayalıkdan(normal bir evin 3. katına gelir herhalde) atlamıştım.

Allah korusun kardeş ama dikkat et. içimdeki denizi izle bi istersen.
  • matematik dersinde gitar calmistim
  • çok sinirli bir anımda cama yumruk attım. Nasıl vurduysam camıda kırdım elimi falan yardım ama şükür iz kalmadı :))
  • Bisikleti bayır aşağı salıp 100 Km hıza çıkmıştım...
  • Köydeyken halamlar gelmişti.Halamlar başka köyde oturuyor.Biz kaldılar bir gün sonra onların köye doğru yola çıktık.Bizde de eşek var.Eşeği ben aldım atı halam aldı.Diğerleri yayan geliyor.Onların köyüne girerken düm düz ve uzun bir yol var.Tabi halam atı hızlandırdı biraz.Bende gaza geldim burdum eşeğe.Baktım eşek uçuyor resmen.Halamla yarıştık ve büyük çabalar sonucunda halamı geçtim eşeğimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 25 Mart 2010; 20:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Dik bir kayalıkdan(normal bir evin 3. katına gelir herhalde) atlamıştım.

Allah korusun kardeş ama dikkat et. içimdeki denizi izle bi istersen.

Biliyorum Allah korumuş millet atlıyor bizde atladık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

havalandırma boşluğundan polisten kaçmak oldu ve ayıkken degil 100lük 4 kişi vodka bitirmiştik hatta videolarıda varda koymiym şimdi tipler kayık xD

bunun videosunu istiyorum ya
    Mirrors edge gibi olmuş..
  • Üni.'de sınıfta 6 aydan beri tanıdığım kıza ( Yurtta kalıyor . ) mercimek köftesini evde yapıp , çiğ köfte ve diğer ıvır zıvırları dışardan alıp . Süpriz niteliğinde teklif sunmuş olmam =) Ben evde tek kaldığım için durumlar müsait :)
    * Laf arasında konusu geçtiği için yoksa durduk yere manyak mıyım ben :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.