Şimdi Ara

Yaptığım yanlışlar neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Amacım yağ yakıp kas inşaa etmek gelin birlikte yanlışlarımı tespit edelim

Split antreman yapıyorum başlamadan bcaa ve l karnitin kullanıyorum bitirdikten sonra 400gr tavuk göğsü yiyorum diğer öğünlerle birlikte 150gr protein rahat alıyorum.
    Ayrıca günlük 10bin adımı eksiksiz tamamlıyorum , şekerli hiçbirşey tüketmiyorum ve ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum bu şartlar altında yağ yakıp kas yapmam mümkün mü? Yanlışım veya eksiğim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nexima34 -- 17 Temmuz 2020; 21:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bir yağ yakıp kas inşa edebilmen için fitnessda yeni olman gerekir biraz ileri seviyelerde çok mümkün olmuyor. yine yeni başladığını düşünerek split programı da önermem full body daha uygun olabilir çünkü splitte gereğinden fazla yükleme yapacaksın ve haftada 1 kez çalışacaksın bir bölgeyi

2. diyeceğim şeyse şu; spordan sonra carb daha önemli. ben direkt spordan sonra şekerli bir içeceke(evde kendim yaptığım meyve suyu) kreatin katıp içiyorum eve gelince ise 2 gram carb 2 gram protein oranında bir öğün yiyorum.

başka diyeceğim bir şey yok. aynada görüntün değişiyorsa yağ yakıp kas yapıyorsundur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.