Şimdi Ara

İnsanlar hakkında yaptığım tespitlerden sadece birini paylaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üretim boyutundakiler ve yönetim boyutundakiler

Üretim boyutundakiler pratik kişilerdir anlık olarak hesap yapma yetenekleri yüksektir ama neyi neden yaptıklarını bilmezler sadece önlerinde bir şey vardır ve en iyi şekilde kendilerinin yapmaları gerekmektedir . Bu kişilerin testosteronu yüksektir veya çevresel farkındalığı . Hiçbir zaman geleceklerini düşünmezler ama bu mal olduklarından değil üretim boyutu sadece bir şeyin iyi şekilde yapılmasını sağlar başka bir şeyi değil . Aldıkları paraları kumara basabilirler uyuşturucu içebilirler eğer bir gruba dahilseler kendi benliklerini sorgulamazlar körü körüne sadece grubun imajı için uğraşırlar bunu en çok futbolda görürsünüz

Bu kişilerle evlenenler hiçbir zaman rahat edemezler ki evliliklerde boşanmalar bu yüzden fazla , üretim boyutundaki insanlar ilişki yönetemez çünkü ilişkilerde mantık yoktur o yüzden önlerinde somut bir şey olmadığı için neyi iyi yapmaları gerektiğini bilemezler onlar sadece verilene odaklanırlar

Yönetim boyutundaki insanlara gelelim

Bu insanlar her zaman bir şey bulur felsefe işi bunlardadır , en iyi yapabilecekleri şey bana göre pazarlamadır , ama bulduklarını kullanmaya üşenirler sadece bir şeyleri keşfederler ve bir kenara atarlar aslında bunları kullanmak için yaparlar ama bir nedenle yapamazlar bu tarz kişilerin dopamin toleransı düşüktür yani ya mastürbasyon bağımlısıdırlar yada insanlara karşı aşırı antipatiktirler eğer dopamin toleransı yüksek olursa çevresel algı yükselir ve düşüncelerinde boğulmak yerine çevrelerini algılarlar ve üretim boyutuna kayarlar , hani şunu bulmuş bunu bulmuş şurada başarılı olmuş denilen adamlar televizyon karşısına çıktığında sanki otizmliymiş gibi tavır takınır ya bunun sebebi işte bu , ya insanlara karşı antipati yada dopamin toleransı

Bunlara ek birde araf boyutu vardır bu boyuttakilerin üretim boyutu tarafı o kadar kemikleşmiştir ki yönetim boyutuna geçtiklerinde bu kafa yapısını unutmazlar araf boyutuna geçmenin tek yolu bir şeyi en iyi şekilde yaparken birinin size bunları yapma sebebinizi sizi korkutarak veya aydınlanma yaşatacak şekilde anlatmasıdır bu kişininde yönetim boyutunda biri olması gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Üretim boyutundan yönetim boyutuna geçmek asıl mevzudur.

Bir işin nasıl yapıldığını eksiğini, hatasını bilmediğin sürece istediğin kadar felsefe yap.

Ürettiğin ürün küfür yiyorsa felsefen başarısızdır.

• boşver reis kafanı böyle şeylere yorma.

gir bir sgk'lı bir işe çalış.

para kazan.

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Kenarda 400 450 bin tl civarı param var şuan silahsız özel güvenlik kursuna yazılacağım hastaneden heyet raporu almam lazım onada 14 gün sonraya randevu verdi . Ben ingilizce biliyorum ayrıca yazılım bilgimde iyi seviyede , bunlar sadece geçiş dönemi olanlar

Evdede olsam iştede olsam ben boş durmam

• Ulpro kullanıcısına yanıt

adamsın.

Allah yolunu açık etsin.

neden silahlı almıyorsun?

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Silahlı çok kompleks yerlerde lazım havaalanı banka falan

Genelde böyle yerlere koyulacak adamda tecrübede arıyorlar yani ben silahlıda alsam her halükarda bu işi önce silahsız olarak yapmam lazım tecrübe için

İleride silahlıya çeviririm en azından kendimi

Depoyu saldin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zaman alıyor kendime vakit ayıramıyordum 3 saatlik iş için 13 saat iş yerinde duruyorduk

24 bin civarı bir parayla çıktım onuda basayım güvenliğe

Hayurlisi olsun.

• güzel bi akıl yürütme olmuş. paylaşım için teşekkürler.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Daha bir sürü varda bir tanesini paylaştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.