Teğmen
18 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ankarada 2.el bench, bar, dumbell satan bir yer biliyor musunuz
Salonlar açıldığında 5 günlük PPL+ Upper lower yapıyorum. Önümüzdeki hafta spor yapamayacağım. Döndüğümde ise yeni program istiyorum. Ne tür bir program önerirsiniz.. hafif düzeyde yağ kaybı amaçlı
Bu dönemde evde spora devam ettim ama eski yeme alışkanlığı devam ettiği için de yağlandım da.. sağlam bir yağ yakımına giricem. min kas kaybı için hangi supplementleri önerirsiniz. (bcaa yanında glutamin?
1-2 ay aradan sonra finallerin ardından tekrar başlayacağım spora..haftada 5 gün gitmeyi düşnüüyorum ilk etapta...ilk 2 gün upper lower güç odaklı son 3 gün PPL düşünüyorum..sizin fikirlerniz nelerdir
Geçici olrak kullandığım salonda squat rack yok...5x5 programının son zamanlarındaydım programı bitirmiş sayabilirim...Ama diğer programlar içinde squat yapamaycak gibiyim yerine ne önerirsiniz
Full body rutinimde bench press back-front squat deadlift gibi ana hareketler harici olanları sık sık değiştiriyorum bunun bir sıkıntısı olur mu?
Yakında okula başlayacağı için 3 günlük full body antrenman yapmaya başlıcam...Nasıl bir program önerirsiniz ..ana haraketlerim bench press squat ve deadlift olsun istiyorum başka neler ekleyebilirim
Her gün tek bölge çalışan birisi o bölge için min-max kaç set çalışmalı. Kaç setten sonra bi artısı olmaz
Squat yaparken sol bacağımda resimde gösterdiğim yerde ağrı/acıma oluyor. Başka hiçbir bacak hareketinde olmuyor. Isınmamı da güzel yapıyorum sıkıntı ne olabilir
Hammer curl ve dumbell curl yaparken sol omzum kütlüyor her yapışımda...bir acı veya ağrı vermiyor ama rahatsız ediyor yine de ..sebebi ne olabilir
Hakkında
Meslek: ogrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
İşlemci
AMD
Anakart
Gigabyte
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 362
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.055 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.