şu hayatta denediğim veya aktif olarak yaptığım hiç bir şeyi "iyi" yapabiliyorum diyemedim. Yaptığım her şeyde ya vasat yada vasatın çok altındayım o aktivite üzerinde ne kadar vakit geçirirsem geçireyim. Bu spor olur, bilgisayar oyunları olur, sayısal/matıksal veya sözel konular olur, resim/görsel konular olur farketmez. Bu durum özgüvenimi çok kırıyor. Yaptığım her şeyde çevremdekilerden geri kalmaktan veya onlardan daha yavaş ve daha zor öğrenmekten bıktım artık. Genetiğime sıcıyım |
yaptığım bir çok şeyde vasat altıyım
-
-
suçu genetiğe attığına göre şimdi bir bilgisayar oyunu açıp oynayabilirsin.
yada bak youtube bildirimlere, binlerce yorum kastın orda elbet cevap vardır.orda yoksa instagram facebook turla bildirimleri. sonra da gelir bidaha konu açarsın dhforumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynıyım. 26 yaşındayım elle tutulur bir başarım yok. Ne okul, ne iş, ne kız arkadaş. Hafif gerizekalılık olduğunu düşünüyorum kendimde. Aslında mantıksal konularda o kadar kötü değilim hatta ileri görüşlü bile oluyorum bazen. Ama motor beceriler konusunda berbatım. Mesela biriyle aynı ise girelim, o benden çabuk öğreniyor bu durum beni çok üzüyor. Yaşıtlarım evlendi, hayatını düzene koydu ben hala yerimde sayıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacı öyle düşünme ;
benim mantığım çok şey yap ama az yap. Birşeyde en iyisi olman seni bir yere getirmez.
Mesela kızla konuşacaksın en iyi keman çalmayı bilen adam mı öne geçer, 8-9 müzik aletini azar azar çalan mı?
İş başvurusu yaptın tek birşeyi en iyi bileni mi isterler yoksa herşeyden biraz biraz bilip her işi çözeni mi?
En basitinden müdürü düşün tek birşeyi bilse diğer işleri kontrol edemez o yüzden tepedeki insanların bile herşeyi azar azar ama hepsinden bilmesi gerekli.
O yüzden bence bu olayı çok kafaya takma. Vasatta olma tabide en iyisi olmak içinde uğraşma.
Ha bide sana tavsiyem birşeylerde en iyi olmaktansa, kimsenin girmediği işlerde ortalama olman.
Örn: futbol oynayarak kıçını yırtacağına voleybolda ortalama ol. Gitar çalıp milletle rakip olacağına obua çal, klarnet çal ortalama ol.
Bu taktik bana hep kazandırdı.
-
genetik tabi, beyin yapısıyla alakalı bir olay
kardeşimde bir çok şeyde başarısız aynı benim gibi
-
benim hem motor becerilerim berbat durumda, hemde mantık kurma konusunda da çok kötüyüm. Bazen kendimi dövesim geliyor o kadar sinirleniyorum ki diğerlerinin basitçe yapabilidiği bir şeyi yapmakta çok zorlanınca
-
knka ben de fifa haricinde kötüyüm Fifa’da da ortalamadayım onda da cok iyi değilim yani
düşündüm de lol , cs go tarzı oyunlarda hep en kötüsüydüm
matematik fizik bilmem ne kafam hic basmaz
sadece ezber dersleri iyi ezberleyip yaparım ama ezber bilgi de bilgi değildir unutulup gidiyor
hiçbir işte becerim yok yetenekli olduğum alan sadece değişik şekilde yüzler çizmek o da hep aynı kalıp ezberci yöntem yani
harbiden bunda iyiyim dediğim bi tane bir sey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim kardeş asgari ücretli, peder parasızdı, benim aylık girdi 250bin tl. seninki sadece bahane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X