Şimdi Ara

Yaprak Seven Kelebeğin Hikayesi Bitti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O nasıl bir yazıştır ya , nasıl bir edebiyattır , helal olsun , eli öpülesi adamdır kendisi.

Final şaşırttı biraz ama olsun.

Burdan ona binlerce kez helal olsun .

• basladigindan beri hep guncel takip ediyorum ama finali okumak hic istemiyom bitmeseydi keske yer imlerimde hala kalsa
  • Aynen keşke bitmeseydi ama bitti
  • Link verebilirmisiniz baştan sona okuycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 30 Ağustos 2011; 11:02:14 >
  • Biraz hızlı bi bitiriş oldu.Ağustos sonuna yetiştirmek için heralde.Sizce yarın ne soracak?
  • olay nedir kelebek fln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABA VE OĞUL (ÇİVİ HİKAYESİ)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pertz von Zatellerean

http://inci.sozlukspot.com/w/anlatsam-m%C4%B1-anlatmasam-m%C4%B1/

820 sayfa mı
    Bunu buldum bende 45 sayfa aynısı değil mi ?

• Başlığı öyle bir yanlış okudumki şimdi buraya yazsam ayrı dert yazmasam ayrı dert.Neyse
  • çok uzun sanırım, şimdi başlasam ne kadar sürer okumam? bir okuyuşta bitirmek istiyorum ondan soruyorum.
  • bende başından beri takip ediyordum ve bugün bitti. Kelebek reiz intikamını acı aldı ama ebruya da üzülmedim değil. Sen o kadar evlenme teklifi yap arkasından kaç :/
  • Kelebek en doğrusunu yapmış.Öyle saça böyle tarak.
  • bence sonunda kiza cok iyi davranip tek tas alip birakmamasi lazimdi giden tek tasa uzuldum
  • Coooookkk özet gecti bı 1 ay daha devam ederdi o hikaye üstünde cok baskı var sanirim
  • Sonunda baskılardan olsa gerek kısa kesti ama iyi hikayeydi.
  • Ya bu ebru nasil kizdir ? Ekranin basinda deliye dondum, kelebege yapmadigini birakmiyo sonra evlenme teklifini kabul ediyo. Bana bunlari yapan bi kiza karsi asla sakin olamam, kiz fln dinlemem cakarim agzinin ortasina iki tane. Ayiptir ya. Ama arkadas neymiss 4S kuralida bi yere kadar. Hem bi kiz ne kadar seviyorum derse desin akliniza bu ebruyu getirin, hemen yelkenleri indirmeyin. Canimdan cok sevdigim kiz arkadasima karsi bi on yargi olustu kafamda, sanki her an bi b*kluk yapcakta g*te gelcem gibi :/
    Ama kelebekte cok kilibik. İpleri salmis kizin eline ordan oraya savruluyo. Adam gibi tutucakti kizi, ciddi ciddi soyletcekti nedenini, bu kadarda assalik olunmazki. Yayla da agla babam agla affet diye, sonra numara ddegistirmeler, istanbula kacislar falann.. Kelebek kiz icin denize atlayip hasta oluyo, kiz bi gecmis olsuna gekmiyo. Yemin ederim ben bi tuhaf oldum, olmekten beter bi durum..
  • Bir ara baya okudum sonra bıraktım. Şimdi nerede kaldığımı hatırlamıyorum.
  • özet lütfen
  • mutlu bir son bekliyordum aslında. arada ebruyla buluşuyormuşlar falan ama ağlattı zaten orada . bir ara çocuğu bile vardır diye düşünmüştüm. kelebeğede acıyorum adam 30 yaşına geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Orijinalden alıntı: Pertz von Zatellerean

http://inci.sozlukspot.com/w/anlatsam-m%C4%B1-anlatmasam-m%C4%B1/

820 sayfa mı
    Bunu buldum bende 45 sayfa aynısı değil mi ?

senin sayfada sadece kelebegin entryleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.