Rica ederim arkadaslar onemli degil. Yarin kargolarinizi vaktim olursa yarin cikaricam o yuzden adresleri bana verirseniz iyi olur. Hepsini bir kargo sirketine vericem herkese uyarsa yurtici
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Murti komşum işine karışmak gibi olmasın ama kendi payını ayırdıktan sonra kalan parçaları 200gr değilde 100-150 gram olarak ayırsan mcorco,ferroburak gibi arkadaşlarımıza da ulaşmış olur diye düşünüyorum. Sen bilirsin tabi ki.
Olabilir tabiiki dusunemedim ama arkadaslarla da anlastik onlar da kabul ederse daha fazla parcaya bolebilirim
Valla baska almak isteyen arkadaslar varsa, daha kucuk parcalarla fazla pay yapabiliriz. Kendi adima benim icin sorun degil. Ama 100 gram 100 gram kesmek ve kargolamak Murtiye zahmet olur mu bilemem. Sonunda hepimiz bu sabunlari merak ediyoruz, herksesin meraki giderilmis olur. Ben cogunluk ne derse ona kabulum sahsen.
arko sabunun 75 gr olduğunu düşünürsek 100 150 gr benim için de makul(umarım arko kadar bereketlidir bu da).
Arkadaslar 6 parca 150 ser gram gondericem 10 ar liradan o halde. Daha fazlaya bolmek kargolamak cok eziyet olacak bana da. Bana da 100 gr arti ufak paket kalacak yetrli olur diyorum ben. Simdi 4 arkadas haricinde iki kisi daha ekleyebilirim. İlker bu aksam donmezse bi arkadas daha eklerim.
ben talip degilim baska talipler çıkarsa bölüşmek size kalmış tabıkı ;)
hele bir kullanın yorumları alalımda
1kgluk temın etmeye calısırım o zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
ben talip degilim baska talipler çıkarsa bölüşmek size kalmış tabıkı ;)
hele bir kullanın yorumları alalımda
1kgluk temın etmeye calısırım o zaman :)
Önemli anlamda hata yaptığını belirteyim. sen bilirsin tabi ki.
walla benim şahsi kanaatim eğer talipli yoksa fazla ortalığı karıştırmadan ve murtiyi de yormadan 5e bölüp işi halletmek. tuzu kuru diye düşünmeyin. eğer gerçekten çok isteyen biri olursa hakkımdan vazgeçebilirim. sıkıntı olmaz. Sağlıcakla
Merak etmeyin. bizde bu traş zevki olduktan sonra çok Cella düşer bu başlığa ve yeni forumumuza. Saygılar
Ben burdayım müşteri geldi ev göstermeye gittim. Sabuna ilk talip olan benim
Benim yanda yurtiçi kargo var. Ankarada kaç kişi alacaksa bana toplam ödenecek miktarı söyleyin ben hesabınıza havale yapayım siz sabunu bana gönderin. Sabununu almaya gelen bana parasını verir sabunu alır. Ben akşama kadar dükkandayım. Alanlara telefonumuda pm den atarım sıkıntı olmaz.
ilker sen ben bir de ratatuy ankara'dayız. piankhy1 i bilmiyorum nerede oturuyor. 3ümüz tek kargo yapabiliriz. sana veya ratatuya. ben ekimin 8 9 u gibi gelicem ankaraya. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx Ben burdayım müşteri geldi ev göstermeye gittim. Sabuna ilk talip olan benim Benim yanda yurtiçi kargo var. Ankarada kaç kişi alacaksa bana toplam ödenecek miktarı söyleyin ben hesabınıza havale yapayım siz sabunu bana gönderin. Sabununu almaya gelen bana parasını verir sabunu alır. Ben akşama kadar dükkandayım. Alanlara telefonumuda pm den atarım sıkıntı olmaz.
Bende dükkanda durur. Benim dükkan yol üstü ulaşımı kolay park derdi yok. Onun için dedim. Yanlız ben bölemem bölme işlemini sabun sahibi yapsın. poşetlere koyup tek kargoya versin. O şekilde olur. Bu arada sabunu alan kardeşim sana ne kadar teşekkür etsek azdır
Ben isteyen herkes kullanabilsin, kimsenin gozu kalmasin dedim. Talip olan iki kisi daha olursa 6 ya bolerim olmazsa 4 arkadasa 200 er gr gondericem.
Murti58 kardeş adam başı 12TL mi düşüyor. Biz bu gece; Ankaradan kaç kişi istiyoruz netleştirek bu arada sende sabunu beş parçaya bölüp paketle Gece bana pm den bir hesap numarası gönder. Mümkünse ziraat bankası olsun direk havale yaparım. Ziraat hesabınız yoksa hangisi varsa onu gönderin ama bu gece mutlaka gönderin. Toplam ücreti ben size gönderdikten sonra adresimide pm atarım. Sizde ürünü yarın yurtiçi kargoya verirsiniz. Kargo ücretinide karşıdan ödemeli gönder aramıuzda hallederiz
5 bıçaklı gilette den kullanıyorum, ürünü 1 sene kullanıyorum diyen kişiler gördüm burada, üstündeki kayganlaştırıcı kısım bitince nasıl kullanıyorlar onu anlamadım, olay sadece jiletlerinin bitmesi değilki, o kaygan kısım bitince çok tahriş ediyor. Şu sizin sistemi mi kullansam diyorum, 33 yaşında kesmeyelim oramızı buramızı.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
Murti58 kardeş adam başı 12TL mi düşüyor. Biz bu gece; Ankaradan kaç kişi istiyoruz netleştirek bu arada sende sabunu beş parçaya bölüp paketle Gece bana pm den bir hesap numarası gönder. Mümkünse ziraat bankası olsun direk havale yaparım. Ziraat hesabınız yoksa hangisi varsa onu gönderin ama bu gece mutlaka gönderin. Toplam ücreti ben size gönderdikten sonra adresimide pm atarım. Sizde ürünü yarın yurtiçi kargoya verirsiniz. Kargo ücretinide karşıdan ödemeli gönder aramıuzda hallederiz
Arkadaslar ortalik fazla karismadan bu ise son noktayi koyuyorum. Sabun bitmistir, alamayanlar kusura bakmasin.
quote:
Orijinalden alıntı: murti58
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
Arkadaslar ortalik fazla karismadan bu ise son noktayi koyuyorum. Sabun bitmistir, alamayanlar kusura bakmasin.
Ozelden adres bilgilerimi attim. Hesap numaranizi yollar yollamaz ucreti de hesaba gecerim. Cok tesekkurler.
teşekkürler murti58 elinize sağlık. Diğer arkadaşlar da merak etmesin. benim elime 3 aya kadar filan 1kg geçebilir (kesin değil). isteyenlere o zaman temin edebilirim. Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: murti58 Arkadaslar ortalik fazla karismadan bu ise son noktayi koyuyorum. Sabun bitmistir, alamayanlar kusura bakmasin.
Murti58 pm gönderdim.
merhaba arkadaslar mach3'ten jilete terfi etmek isteyen birine nasıl bir set önerirsiniz? jilet, makina, fırça gibi..