Şimdi Ara

Yaprak dökümü ametörlüğün bu kadarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce annem yaprak dökümünü izlerken fark ettim. Bu fikret'in eşinin annesi evi terk edip bir huzur evine taşınıyordu. Ve bilin bakalım bu huzur evinin müdürü kimdi?
    Nejla'yı kötü yola düşürmeye çalışan kadın! Sadece saçlarının rengi farklıydı!!!!!

Ne iş?

• ametör değil amatör
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower$

2-3 hafta önce annem yaprak dökümünü izlerken fark ettim. Bu fikret'in eşinin annesi evi terk edip bir huzur evine taşınıyordu. Ve bilin bakalım bu huzur evinin müdürü kimdi?
    Nejla'yı kötü yola düşürmeye çalışan kadın! Sadece saçlarının rengi farklıydı!!!!!

Ne iş?

Bu kadar emin olma!
  • Tv Bölümü oldu Konu dışı..

İlgili başlığa yazın lütfen gördüğünüz görmediğiniz şeyleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Tv Bölümü oldu Konu dışı..

Bölümün ismi TV ve Diziler bu da diziyle ilgili bi konu başka nereye açacaktı?

Konuya gelirsek ben diziyi izlemem ama babam izlerdi izlemeyi bıraktı sebebi ise şu sürekli olan tesadüfler.Bu kadar abartılmaz diyo tesadüf olayı hep biri bi yere gidince orda olabilecek en kötü kişiyle karşılaşıyo falan diyo.Öyle galiba hakikaten.
  • Su içer gibi dizi çekilirse, üstelik talep de görürse normaldir.
  • İnsanlar filmin içeriğine daldıkları için, bu tür ayrıntılara dikkat etmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tespitin doğrumu bilmiyorum ama dizilerde büyük rolü olmayan, ajanstaki kişiler öyle ufak rollerde falan oynuyor.Bu yüzden bir kişiyi farklı rollerde görmek mümkün pekte takmamak gerekiyor böyle ayrıntıları.
    Dizinin içeriği hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama bilerek yapılmış olma ihtimalide var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şans Öpücüğü -- 31 Mart 2009; 14:46:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: H0t Sauce

quote:

Konuya gelirsek ben diziyi izlemem ama babam izlerdi izlemeyi bıraktı sebebi ise şu sürekli olan tesadüfler.Bu kadar abartılmaz diyo tesadüf olayı hep biri bi yere gidince orda olabilecek en kötü kişiyle karşılaşıyo falan diyo.Öyle galiba hakikaten.

burda en fazla yerli diziyi izleyen benimdir belki.Yabancıdan çok yerli izlerim.

Her gördüğüm yanlış için topic mi açacağım?
    Her gördüğüm iyi şey için hemen ayrı topic mi açacağım?
    O zaman ana konunun ne önemi kalıyor?
    Konu dışı ile burayı karıştırmayın.

• Tv ve diziler bölümüne bir dizi ile ilgili konu açtım başka nereye açabilirim ki niye konu dışına yaziyim baya baya konuyla alakalı
  • Bizim Türk Milleti Ağlamaya Bayılıyor, Bırak İzlesinler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: H0t Sauce

quote:

burda en fazla yerli diziyi izleyen benimdir belki.Yabancıdan çok yerli izlerim.

Her gördüğüm yanlış için topic mi açacağım?
    Her gördüğüm iyi şey için hemen ayrı topic mi açacağım?
    O zaman ana konunun ne önemi kalıyor?
    Konu dışı ile burayı karıştırmayın.

Herkes senin gibi dizkolik olmadığı için böyle şeyler dikkat çekiyo demekki konu açıyolar.

• Açmayacak kardeşim aç-ma-ya-cak.

O konuya yazanlar enayimi?
    Dikkat edecek.Burası Forum.
    laf yetiştirmekte üstünüze yok.Yanlışı kabul edin tamam diyin bitirin.Ne o laf sokmalar.
    Haddini bilsin herkes.Ben nasıl laf etmiyorsam sadece uyarıyorsam sizde öyle yapacaksınız.
    30 tane kurtlar vadisi 20 tane canım ailem 35 tane yaprakdökümü konusumu açılsın.

Uyarmakta suç olmuş,Aman altta kalmayın..Aman en son lafı ben söyleyim Başka birşey yok sizde.
  • Son noktayı koyayım o zaman İki kadın da farklı kişiler.. Pansiyon sahibi kadın Akasya Durağında 4-5 bölüm
    oynadı.. Huzurevinde ki kadın da Necla Fide..
  • evet farklı kişiler özellikle aradım buldum baktım alakası yok
  • Başlık yanlış
  • REM1903@ babanı forumumu?Sanamı kaldı milletin açıp açmayacağı?Şikayet butonu var onu kullansana.
  • Muhattap Almıyorum seni Sevgili Arkadaşım.

uyarmak vazifemiz.Gerekeni Yetkililer Yapar.Rahatsız oldum,Sendende Rahatsızım.Bak kovmuyorum seni,Çünkü muhattabım Değilsin.
  • dizinin ana konusu var tekrar tekrar yeni konu açmak anlamsız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.