Şimdi Ara

YAPRAK DÖKÜMÜ...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
19.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Ali Rıza Bey’in dünyası başına yıkılıyor

Leyla’nın çocuk düşürdüğünü öğrenen Ali Rıza fenalaşır. Doktorlar Ali Rıza’ya müdahale ederken, ailesinin yüzüne bakamayacağını düşünen Leyla hastaneden kaçar. Bütün aile perişan durumdadır.

Fikret o adamla,Leyla Oğuzla evlenecek mi.Ferhunde şevketi aldatacak mı,Sedef şevketi unutacak mı?

• süper gercekten yaevlenirse o cocuk onu ne hale getirr
  • Yine harika bir bölüm izledik ya ..Adamın ağlaması çok etkileyiciydi gerçekten
  • çok kaliteli bir dizi, sacma sapan diğer dizilere benzemiyor. bütün oyuncular cok ii rol yapıolar. tebrik ederim.sonuna kadar izliyorum. ama en kötü tarafı ise
    avrupa yakası ile aynı anda olması
  • avrupa yakasinn cilki cikti uzun zmndir izlemiorum

melankolik +1
  • Sonunu yazmamı isteyen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Sonunu yazmamı isteyen var mı

YOK İsteyene Pm at
  • yine inandilar su cocua ya
  • Hem çocuğun adını duymak istemiyoruz diyorlar hemde veriyorlar kızı . En az 8-9 yıl birlikte yaşayacaklar.Yılar boyunca nasıl konusacaklar ki ? Yada konusmadan mı gececek hayaT ?
  • ç ok güzel bi dizi olmuş gerçekten .ama eflenmesin o kıs onla ya
  • gerçekten güzel bir dizi.ben genelde çok dizi izlemem. izlediğim en fazla 2 tanedir.ama bunu beğendim herkes rolünü çok iyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 1 Şubat 2007; 17:36:58 >
  • en son bölümü izleyemedim misafirliğe gittik gürültüden duyamadım hiç bişey.Tekrarını kaçırdım yoldaydımgeçen hafta da dört gözle bekledim ama maç vardı dizi yoktuuiple çekiyorum perşembeyi çok sevdim ben bu diziyi
  • yarın akşamki bölüm çok güzel olacağa benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 20 Şubat 2007; 10:36:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

yarın akşamki bölüm çok güzel olacağa benziyor

reklamını göremedm ya
  • Bence kalitesinden ödün vermeyen harika oyuncularla çok güzel giden bir dizi. geçen bölümde fikretin hayalleri suya düştü en çok ona üzüldüm,yazık kızcağız mutlu olsa.Neyyir hanımın talip karmaşası da tam bir komediydi
  • Tipik bir "Kızını dövmeyen dizini döver" vakası...
  • leylayı parçalamak geliyo içimden artık

diğer kız da pek bi masumlaştı
  • fertunde ne kadar gıcık ve fesat biri leylayı falan nasıl kıskanıyo ya uyuz leylada çok hava atıyo araba aldım diye basının evini başına yıkıyodu az daha
  • Ferhunde zaten çok fena çok...
  • Ferkunde ah ferkunde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.