Şimdi Ara

YAPRAK DÖKÜMÜ...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
19.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _vanilin_

Ferhunde’nin, Fikret’in doğum gününde yaptığı kötü sürpriz bardağı taşıran son damla olur. Ali Rıza yumruğunu masaya vurunca Ferhunde evi terk eder ve Gülşen’in evine gider.
    Şevket’in de ailesinden yana tavır alması Ferhunde’yi etkilemez. Kendinden çok emindir, en kısa zamanda o eve geri döneceğini bilmektedir.
    Ferhunde, Necla’yı Gülşen’in evine çağırır ve hamile olduğunu ilk ona söyler. Necla’ya bunu kimseye söylememesi için söz verdirir, ama asıl amacı bu haberin evdekilere ulaşmasıdır.
    Leyla’nın Oğuz’la yeniden görüştüğünü öğrenen Fikret çok öfkelenir. Leyla’ya ilişkiyi bitirmesi için baskı yapar ama Leyla’nın Oğuz’a inandığını anlayınca çaresiz kalır.
    Ferhunde’nin hamile olduğu haberi eve bomba gibi düşer. Şevket ne yapacağını bilememektedir. Hayriye ve Ali Rıza buruk bir sevinç yaşamaktadırlar. Ali Rıza, Şevket’le konuşur ve ailesine sahip çıkmasını, sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyler.
    Şevket barışmak için Ferhunde’yle görüşmeye gider. Ferhunde Şevket’i geri çevirir. Onun asıl dize getirmek istediği Ali Rıza’dır.

bu aksam

Cok saol ya...
    quote:

O APtal sensin
    Gercektende bizde ailecek cok gülmüştük oraya bide Sevket'in:
    -Gelenleri püskürtmüşsün lafına koptum ya

• cok tehlikeli o ferhunde ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vanilin_ -- 13 Aralık 2006; 22:47:23 >
  • ferhundeye çok siznirimi bozuyo valla ekrana atlamak geliyo içimden.Yalancı kötü kız kötü kız

hamile filan değil dayaklık.

ya çok güzel dizi ama biraz mutluluk olsun,hep kötü şeyler oluyo.Bence ferhundeyi şutlasınlar,sedefle şevket evlensin,boy boy çocukları olsun

Kızlar üniversiteyi kazansa,fikret de evlensee hayat bayram olsaaa

• muha. sen cok sey istion yaf

+ o kizlarin üniyi kazanicaani pek sanmiom
    kazaniolar miydi onu da hatrlamiom ama cok sıkı calstiklari belli
  • Leyla kazandı bu hafta Üniversiteyi Harbi ne kadar saf kızlar ya Bize denk gelmiyor ki böyleleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 14 Aralık 2006; 13:23:21 >
  • cocuk bisi dediinde hmn inaniolar civiolar
    ben de o sirada snr krizi gecirio oluom
  • Ne Leyla...Ne Necla....EN Güzeli SEDEF
  • seyrederken de değil reklamlarını gördüğümde bile içim daralıyor
    çok damar dizi yaw
  • ferhunde de güsel

megi eed ööle :P
  • bazı anları çok duygusal gerçekten...
  • up

+

annesi kitapta var mydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vanilin_ -- 28 Aralık 2006; 11:25:27 >
  • baya bi tutuldu bu dizi yav hayret
    ama doğrudur tam aile dizisi.....
  • Mükemmel bir dizi tam bir şahaser kitabınıda okumuştum çok etkilenmiştim 'Reşat Nuri Güntekin'in muhteşem bir eseri herkezinde izlemesini öneririm..
  • tmm da bi de soruma cvp alsaydim keske
  • quote:

tmm da bi de soruma cvp alsaydim keske

Kimse okumamış ki kitabı Boşver merak et daha iyi
  • kuzenim okumustu o kitab ı gercekten güzel oldugunu söylüyordu bende tam kitabını almak üzereydim dizisi basladı simdi dizisini izliyorum .. Sadece sedef(seda) isimli karakter için gercekten hayatım boyunca böyle kızlardan hoslanmısımdır Ben Sedef e asıqımmmm

Ama gercekten güzel dizi .. İzlenir .
  • Ali rıza beyin ilk iki çocuğu dışında diğerleri ÜŞÜTÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 29 Aralık 2006; 20:34:20 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Ali rıza beyin ilk iki çocuğu dışında diğerleri ÜŞÜTÜK

şevkette iyi ya ama kızların gidişini iyi görmüyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

tmm da bi de soruma cvp alsaydim keske

Kimse okumamış ki kitabı Boşver merak et daha iyi

ben okudum aslinda ama uzun zmn oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.