şu an gündemde olan dizilerin içinde gerek oyuncularıyla gerekse senaryosuyla en kalitelisi
quote:
Orjinalden alıntı: kadraj
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
Yav bu kız İkinci Bahrda Sakat kardeşi olan Ozan Güvenle Diğer kankanın arkadaşı olan kız değil mi.?
Bugünde maç başlayıncaya kadar bakarım diziye
ikinci baharda sakat kardeşi olan kız değil o kız şu anda show tv'de mobil hayatı sunuyor
ona çok benzeyen bir kız daha var hani kampüsistan da oynuyordu onunla karıştırdınız herhalde
ous gercekten sevio mu bi türlü anlamiorum
quote:
Orjinalden alıntı: _vanilin_
Valla ben odaya çağırdığı için kesin gözüyle bakıyordum ama Oğuz iyi oynuyor bu dizi de gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
quote:
Orjinalden alıntı: _vanilin_
Valla ben odaya çağırdığı için kesin gözüyle bakıyordum ama Oğuz iyi oynuyor bu dizi de gerçekten
nasil sevio die mi anladin ben baska bisiye kesin gözüyle bakiodum
Yok ya ben Leylaya denediği tarifeyi uygulayacak sanıyordum Ama dizinin senaristleri heralde kötüler de sevebilir konusunu irdeliyor
Dızıyı cok begenıyorum. Ozellıkle sonundakı fotograflarada bakıyorum. Bende gonderıyorum sımdı 1 tane
bi türlü reklamini izliemiorum
sevrek isliyodum ama son haftalarda sacmaladılar sankii.. ferhundeye uyus oluyorum
insanı bunalıma sokular yaa...
dizide kullanılan müzikler çok güzel yahu bazıları alıyo götürüyo adamı
quote:
Orjinalden alıntı: alumsum_89 dizide kullanılan müzikler çok güzel yahu bazıları alıyo götürüyo adamı
Doğru. Pek güzel.
Eskiden baya izlerdim ama sonraları sıkmaya basladı bıraktım. Sizden duydugum kadarıyla müzikleri hala güzelmiş yakısır
iice suyu çıkmaya başladı....nejla da az deilmiş heee
nasil suyu cikmaya basladi bence süper gidio
bu dizi hep aşağı çekilio....hiç ii giden bişe yok onu demeye çalıştım...ama asıl action şimdi başlıo
ya bide toplasan 10 tane oyuncu var. bütün dizi bölüm boyunca aynı evin içinde geçiyo bunun devamlılığı için sağlam bi senaryo lazım. ve başarıyolar demek ki tam gaz devam ediyo
Yalnız şunu gözlemledim ki dizinin kitabını okuyanlar arada epey fark olduğunu söylüyor.