Bildirim
Yapmış olduğum yaratık heykelini cüzzi bir fiyata satmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
pm attim _____________________________ -
Bunu dün oyun bölümü koymuştun galiba hocam.Öncelikle harika olmuş.Dün rüyama girmişti bu arada 
Çok gerçekçi olmuş gerçekten
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MyOldFriend
Bunu dün oyun bölümü koymuştun galiba hocam.Öncelikle harika olmuş.Dün rüyama girmişti bu arada
Çok gerçekçi olmuş gerçekten
teşekkür ederim dostum sağol :))_____________________________ DIII => Clan For Kings Tag : 4Kings -
Gerçek gibi mükemmel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok güzel hocam, tebrikler. _____________________________ noctisindies -
başlığa nedensizce güldüm _____________________________ -
Çok beğendim gerçekten başarılı olmuş
_____________________________ Taş, Taşlıktan Çıkıp Yok Olmadıkça, Mücevher Olup Yüzüğe Takılır Mı Hiç? Hz.Mevlana -
-
hala satılık mı?
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600X | Asus B550-Pro | Corsair 8GB x 2 DDR4 3200Mhz | Samsung 980 Pro NVMe | GTX 1650 Super | Artic Freezer 34 | Cooler Master 750W -
Vay be. 9 yıl önce böyle bir çalışma yapan birisi şu an neler yapıyor merak ettim, açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Little Pig Little Pig LET ME IN -
Komplesini yapiyordur artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı