Şimdi Ara

Yapmak istediğiniz şeyleri yaparken nasıl düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hedefiniz, amacınız yahut göreviniz varken; onun hakkında nasıl düşünüyorsunuz? Sizin için ne anlama geliyor? Onu yaparken neler hissediyorsunuz? Yapmazsanız nasıl hissediyor, neler düşünüyorsunuz?



  • depresyonda zaman durur. insan bir eylemi gerçekleştirmek isterken türlü türlü düşüncelere dalar. normal bir insan için yukarıdaki soru anlamsız olabilir ama depresyon ve melankolideki biri için mühim olmalı.
  • Düşündüğün an tarih oluyor hocam
  • Cool analiz ve romantizmler için sağolun, elit ve farklı arkadaşlar. Sizleri artılıyorum. Tepeden bakmadan anlayıp cevaplayabilecek arkadaşlar da vardır umarım :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 17 Mart 2018; 20:37:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamparf

    Cool analiz ve romantizmler için sağolun, elit ve farklı arkadaşlar. Sizleri artılıyorum. Tepeden bakmadan anlayıp cevaplayabilecek arkadaşlar da vardır umarım :/

    üslubum itici geldiyse kusura bakma bazen dil kurallarına uygun ve 3. kişi ağzından yazmaya çalışıyorum yazı ukalaca görünebiliyor. dırlı dirli yazmak daha hoşuma giden bir şey, yoksa içten de yazabilirim.
  • karmaşık bir süreçten geçtim ya da süreç devam ediyor tam bilmiyorum.

    yalnız bir şeyden eminin ne olursa veya kim olursa olsun anlatmam gerekeni anlatmak zorundayım. tek bildiğim bu. bunun dışındaki her şey hakkında hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 17 Mart 2018; 22:44:27 >
  • Ne dediğini anlamak için kültür denilen ucubeden mi kurtulmamız gerek, yoksa bu düşünceden mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Mart 2018; 1:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Yok, içerik itici değil, hatta güzel mesajdı.
    Ben sadece ne yapıyorsunuz, nasıl hissediyorsunuz diye sordum. Ama cevaplar soruma değillerdi. İçinde olduğum düşünülen ruh hali ve kelimelerim hakkında analizler geldi, esas sorum hiçe sayılarak. İsteyen istediğini yazar tabii, bir şey demiyorum.
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    Şarkı için sağol hocam, eskilere götürdü valla :)
  • Benim için hatırası olan bir şarkıydı. Paylaşma imkanı bulduğum için sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi herkes aslında istediğini yapıyor gibi. Biri düzen istediği için, içinden geleni yapmayı reddediyor ama aslında o da istediği şeyi yapıyor kendini düzene soktuğunu sanarak. Çilek yemek istiyorsam yiyorum çünkü o anı güzel kılıyorum. 40 yaşıma geldiğimde arkama bakıp başarılarımdan dolayı mutlu olacak-olabilecek biri değilim ama eğer beni başarı mutlu hissettirecek ise ona da koşarım. Lakin yarınki nokta ile bugünkü noktayı kıyaslamak için değil, bugün ile yarın arasında geçirdiğim o süreçte mutluluğu hissettiğim için. Çileği yemenin elbet bir sonucu olacak fakat yememenin de olacak. Her iki yol da bir düşünce üzerine kurulu. Düşünce gelecekte olabilir ama mutluluk her zaman şimdide olmalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamparf

    Bir hedefiniz, amacınız yahut göreviniz varken; onun hakkında nasıl düşünüyorsunuz? Sizin için ne anlama geliyor? Onu yaparken neler hissediyorsunuz? Yapmazsanız nasıl hissediyor, neler düşünüyorsunuz?

    Bu konu hakkında kendi işimden örnek vereyim : Ben 50 gündür İstanbul Anadolu Yakasında, İzmitte ve Yalovoda toplamda 101 şubesi bulunan MOPAŞ marketlerinde çalışıyorum dün bana daha çok çocukların içtiği küçük meyva suları var ya onların tümünü depodan çıkartırıp reyonlara dizmem istendi bende ülke çapımda meşhur olmuş CAPPY, DİMES ve PINAR markalarından ouşan her biri 27 meyva suyundan oluşan toplam 8 koliyi 1 saatte itinayla raflara yerleştirdim ve görevimi eksiksiz yerine getirdim ve mutlu oldum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.