Şimdi Ara

Yapıştırıcı tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
21.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Severek kullandığım çay termos'umun sapı yüksekten düşerek boğaz yerinden ta yukarıdan kırıldı. Sert bakalit tarzı olan bu malzemeyi bir birine yapıştırmak için çok güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım var. japon yapıştırıcıların haricinde daha başka ne tarz bir yapıştırıcı kullanabilirim acaba?



  • Henke ürününün aktivatörlü hızlı yapıştırıcısını kullanabilirsin.

    yapışıcak yerin bi tarafına yeterli miktarda sürüceksin yapışkanı, sonra biribrine yapıştırıcaksın pat die yapışmaz korkma sonrasında spreyi yapıştırdığın yerin etrafına sıkıcaksın. Sprey hızlı yapışma ve kuruma sağlar hata yapma sakın yapıştırdıktan sonra geri dönüşü olmaz çok sağlamdır.


     Yapıştırıcı tavsiyesi.




  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Termosu bir şekilde kurtarmam lazım, Yarın nasipse ilk işim bu yapıştırıcıyı almak olacak. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Bu yapıştırıcıyı aldım denedim fos çıktı. Bunun yerine karışımlı macun kıvamında 404 yapıştırıcılar var bir de onlardan denemek istiyorum bakalım o nasıl.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    çift karışımlı istiyorsan BISON marka çift kompenantlı yapışkan var birleşik çift şırınga şeklinde ondan kullanabilirsin.
  • su borularını yapıştıran bir ürün var onu denedin mi sert plastik yapıştırıcısı
  • mavifatih M kullanıcısına yanıt
    404 karışımlı plastik çelik yapıştırıcı aldım, yapıştırdığım yer kemik gibi çok sağlam oldu. yanlız bu yapıştırıcı japon gibi hemen kurumuyor istenilen sertliğe 8-10 saat içerisinde ulaşıyor ve yapıştığı yeri kesinlikle bırakmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surfcasting

    404 karışımlı plastik çelik yapıştırıcı aldım, yapıştırdığım yer kemik gibi çok sağlam oldu. yanlız bu yapıştırıcı japon gibi hemen kurumuyor istenilen sertliğe 8-10 saat içerisinde ulaşıyor ve yapıştığı yeri kesinlikle bırakmıyor.

    ben kullandım yapıştırmadı sanırım beklemediğim için
  • karbonat ve japon yapıştırıcı karıştırırsan beton gibi olur.
  • bencede japon yapıştırıcısı ile karbonatı kullan çok verim alırsın.Taş gibi oluyor ama sıcaklık sonra etkilermi bilmiyorum.
    Önce kırılan iki parçanında yüzeylerini birbirine uyumlu halde olacak şekilde düzle (kırıldığı aynı şekliyle yapıştırmaya çalışmayın mutlaka boşluk kalıyor tutmuyor) sonra japonu sür iyice, karbonatı dök üstüne direk hızlı bir şekilde kırılan parçaları birbirine yapıştır. dikkat et japon çok hızlı katılaşıyor o yüzden seri olman lazım.
  • karbonat ve japon ikilisi gayet iyidir ama uzun süre korur mu bilemem.

    "çivisiz çivi" denilen yapiştirici var. kahverengi bir macun. zor işlerde cidden iyi iş çıkartıyor.

    birde özellikle otomotiv sektörünce "poliüretan mastik" denilen yapişitiriciyi da tavsiye ederim. bunu hirdavatçilarda ve koctas bahause gibi yerlerde bulursun. çeşit çoktur.
  • Merhaba arkadaşlar bahçemde bulunan 1 tonluk plastik polietilen su deposunun çıkış vana kenarlarından çatlaklar oluştu ve çatlaklardan su kaçırıyor.İso fix marka macun yapıştırıcıyı denedim olmadı yine su kaçırmaya devam ediyor acaba su deposundaki suyu boşaltmadan çatlaklardan su sızdırırken yapıştırma tamiri yapabilirmiyim olursa hangi marka tavsiye edersiniz.Eğer su sızdırırken tamir olmazsa depodaki su bittikten sonra kuru iken tamir yapabileceğim kaliteli bir daha su sızdırmayacak plastik-polietilen yapıştırıcı tavsiyeniz varmıdır.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belgeselci 1

    Merhaba arkadaşlar bahçemde bulunan 1 tonluk plastik polietilen su deposunun çıkış vana kenarlarından çatlaklar oluştu ve çatlaklardan su kaçırıyor.İso fix marka macun yapıştırıcıyı denedim olmadı yine su kaçırmaya devam ediyor acaba su deposundaki suyu boşaltmadan çatlaklardan su sızdırırken yapıştırma tamiri yapabilirmiyim olursa hangi marka tavsiye edersiniz.Eğer su sızdırırken tamir olmazsa depodaki su bittikten sonra kuru iken tamir yapabileceğim kaliteli bir daha su sızdırmayacak plastik-polietilen yapıştırıcı tavsiyeniz varmıdır.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Merhaba;

    Kullanabileceğiniz bir çok ürün mevcut ama depoyu boşaltıp içeriden yapıştırmanız çok daha etkili olacaktır. Yine dışından da yapıştırma yapabilirsiniz. Resimleri göremediğimiz için tahmin ederek ürün tavsiye ediyoruz.

    http://sun-fix.com/product/45/macun-kaynak-aqua.html

    http://www.ambarla.com/Akfix-Allbond-High-Tack-MS-Polimer-Mastik-290-ml,PR-12651.html

    Eğer etrafını sararak anında sızdırmazlık isterseniz de

    http://www.ambarla.com/Loctite-SI-5075-Izolasyon-ve-Sizdirmazlik-Banti,PR-53263.html




  • daha kuvvetlisini görene kadar en iyisi bu bence
    pres altında muazzam kuvvetli ama ben hep pressiz kullandım yine on numara
     Yapıştırıcı tavsiyesi.
  • limbesh kullanıcısına yanıt
    Bu yapıştırıcıyı yeni gördüm, karışımlı macun tarzı bir şey mi acaba.
  • belgeselci 1 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim çok iyi sonuç aldığım karışımlı plastik çelik yapıştırıcı 404'ü önerebilirim. Yağıştığı yeri kesinlikle bırakmıyor kuruduktan sonra cam gibi sert bir şey oluyor.



    Yanlız bir tek sıkıntısı var hemen kurumuyor, yapıştırıcın gerçek sağlamlığa ulaşabilmesi için en az bir 8-10 saat süre geçmesi gerekiyor.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    silikon kıvamında tek başına ama silikon tabancası gerektiriyor,
    kuruyunca plastik gibi oluyor, kırılmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limbesh

    daha kuvvetlisini görene kadar en iyisi bu bence
    pres altında muazzam kuvvetli ama ben hep pressiz kullandım yine on numara
     Yapıştırıcı tavsiyesi.

    Merhaba,bu ürünü nereden temin edebiliriz,ben internette araştırdım Türkiye'de satan yer bulamadım.




  • belgeselci 1 B kullanıcısına yanıt
    Trabzon koçtaştan almıştım 3-4 sene evvel :) en fazla yarısı bitmiştir, şansına küs

    https://www.koctas.com.tr/list/fsearch/yapıştırıcı/?cid[]=category1:"Yapıştırıcı ve Bantlar"&prc[]=price:10.00 - 30.00&prc[]=price:10.00 - 30.00&s=price:desc&p=1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.