Şimdi Ara

25 metrekare alanda led spot sayısı ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım eve asma tavan yaptırmak istiyorum.Asma tavanın iç bölümü şerit led olacak, tamam onda bir sıkıntı yok.Lakin spot sayısı konusunda usta ile pek anlaşamıyoruz.Duvarlardan biri 7.40 diğeri 3.30 olan dikdörtgen bir salon.Yaklaşık 25-27 metrekare alan yapıyor.


    Usta diyor ki uzun kenarlara 3' er tane kısa kenarlara 1' er tane 8 gömme spot led ile ışıl ışıl olur; ben diyorum ki uzun kenarlara 5'er kısa kenarlara 3' er 16 led olsun.Hiç olmadı 4'e 2'ye zor ikna ettim.Bu işin olması gerekeni nedir?


    Bir kere ışık değerine wattına göre fark etmez mi sayısı?İşin içinden çıkamadım.Bu konuda antrenmanlı fikir verebilecek, hatta gömme spotlar için marka model söylebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.25 metrekare alanda led spot sayısı ne olmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 12 Nisan 2019; 23:36:43 >



  • Bu konuda kimsenin fikri yok galiba?
  • Sevgili dostum ben yıllardır bu işe yaramaz gömme spotlar ışık
    Bantları yapmış biriyim. Dünyanın en gereksiz imalatıdır cebinden luzümsuz para çıkar, 1 sene sonra şerit ledin trafosu patlar, ses yapar, toz tutar, spotlar patlar renk kodu tutmaz biri diğerlerinden farklı yanar, yenge seni sürekli sıkıştırır içi toz oldu bi süpürge tut diye, ledin ışığı gölge yapAr tavanda asimetrik gölgeler oluşur gözün takılır, tavanı alçaltırsın, sıkılırsın kurtulmak için daha çok masraf yaparsın, sinek mezarlığı olur :)) tecrübeme güvenirsen yaptırma...
  • Bana kalsa yaptırmayayım ama hanım illa olsun diyor.7.20 lik duvara 6 tane 3.10 luk duvara 2 tane aldım.Usta fazla diyecek büyük ihtimal ona kalsa toplam 8 led yeter ama ben 16 tane aldım.Bakalım yaşayıp göreceğiz.Bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.