Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
52
Favori
79.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konsoldan 30 fps oynamaya alışkınım fakat PC'de farkediyor maalesef. i5 4690k ve GTX 980 ile şansımı hiç denemeyeyim, alev alır falan. 


    Teşekkür ederim cevaplar için.  


    @Bıyıklı Bey

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Konsoldan 30 fps oynamaya alışkınım fakat PC'de farkediyor maalesef. i5 4690k ve GTX 980 ile şansımı hiç denemeyeyim, alev alır falan. 


    Teşekkür ederim cevaplar için.  


    @Bıyıklı Bey

    Bunda çok farketmiyor hocam emin ol rahatlıkla oynanıyor
  • Oyunu 360 için indirdim fakat İSO şekilde değilde dosya şeklinde disk 1 ve 2 olarak indi. Emulator İSO dosyasını tanıyor bende yardımcı programlarla İSO formatına çevirdim xenia ile oyunu bir türlü açamadım hata veriyor açabilenler nasıl açtınız acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mortal PC

    Oyunu 360 için indirdim fakat İSO şekilde değilde dosya şeklinde disk 1 ve 2 olarak indi. Emulator İSO dosyasını tanıyor bende yardımcı programlarla İSO formatına çevirdim xenia ile oyunu bir türlü açamadım hata veriyor açabilenler nasıl açtınız acaba.
    İki dvd olarak indirmişsiniz hocam onda sıkıntı yaratıyor goty versiyonu sorunsuz çalışıyor. Mesaj kutusuna bakın link yolladım
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • Mortal PC M kullanıcısına yanıt

    Disk 1 ana oyunu içeriyor, Disk 2 ise Multiplayer ile Undead Nightmare DLC'sini içeriyor. Xenia'yı açın, Disk 1'in içinde "default.xex" dosyası olması gerekiyor, o dosyayla açtığınızda oyun açılacaktır. Sorunu başka kaynaktan indirerek çözmüşsünüz sanırım, bilgi olması için yazdım.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi yaptım çalıştı teşekkür ederim isoya çevirmeye gerek kalmadı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriminaL277_

    Disk 1 ana oyunu içeriyor, Disk 2 ise Multiplayer ile Undead Nightmare DLC'sini içeriyor. Xenia'yı açın, Disk 1'in içinde "default.xex" dosyası olması gerekiyor, o dosyayla açtığınızda oyun açılacaktır. Sorunu başka kaynaktan indirerek çözmüşsünüz sanırım, bilgi olması için yazdım.

    Hocam varmı bir gelişme nasıl gidiyor zorlu süreç
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Hâlâ ilk oynayışımdayım. Yamayı RPSC3 için uyarlama işini, emülatör daha iyi performans verene ve grafik hataları düzeltilene kadar ertelemeye karar verdik. Deftones™, RPSC3 ile performans testi yaptığında tatmin edicilikten çok uzak bir sonuç aldı, üstelik sistemi benimkinden çok daha yüksek olmasına rağmen (RX 6800 XT ekran kartı ve Ryzen 9 3900X işlemciye sahip kendisi).


    RPSC3, çok yüksek düzeyde bir sistem istiyor ve bu emülatörle oynayınca grafik hataları çok fazla oluyor. Xbox 360 emülatörü Xenia, RPSC3'den çok ve çok daha stabil, performanslı, sorunsuz ve kurulumu basit. Pek çok kişi RPSC3 ile oynayamayacak zaten. O yüzden ilk olarak yamanın Xbox 360 versiyonunu yayınlayacağım, PS3 versiyonuna uyarlama işini dediğim gibi, RPSC3 düzelene kadar erteliyoruz.


    Bunun üzerine Deftones™, Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation 3 kontrolcüsünün tuş ikonlarını alıp yamanın Xenia uyumlu versiyonuna gömmeyi başardı, Türkçe yamayı yayınlayacağım zaman zip dosyası içinde bunları da paylaşacağım. Dualshock 3'ünüzü veya 4'ünüzü fark etmiyor, takacak ve oyunun sanki PS3 versiyonunu oynuyormuş gibi oynayabileceksiniz. Bu dosyalar, Türkçe yama dosyasından harici dosyalar olduğu için kaldırmak istediğiniz zaman Türkçe yama silinmeyecek ve orijinal Xbox 360 tuşları geri gelecektir.


    Bunun haricinde ise Deftones™, Türkçe yamaya bir otomatik güncelleme bildirisi sistemi entegre etti. Xenia ile oyunu açınca Türkçe yamanın güncel bir versiyonu varsa oyun duraksayacak ve güncel versiyonu indirmek isteyip istemediğiniz sorulacak. "Hayır" seçeneğine tıklayınca oyun çalışmaya devam edecek. "Evet" seçeneğine tıklayınca Xenia kapanacak ve tarayıcınızda indirme linki açılacak, siz de zip dosyasını indirip içindeki Türkçe yama dosyasını gerekli yere atacaksınız (kurulum detayları zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazacak zaten). Güncelleme uyarısı sadece yama, tarafımca güncellendiğinde size bildirim amaçlı görünecektir. Oyunu çevrim dışıyken de oynayabileceksiniz, güncellemeleri yapmak zorunda değilsiniz. Ancak yamanın güncelliğini korumak ve güncel yamayı takip edebilmenizi kolaylaştırmak için bu sistemi entegre ettik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 21 Mart 2022; 1:26:53 >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler hocam dediğiniz gibi xbox emulatörü daha iyi performans veriyor bizzat ben de denedim çoğu kişi xiena ile oynayacaktir. Basın bülteni gibi açıklama olmuş tekrar teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 11 Mart 2022; 9:29:50 >
  • RDR2 bitirdikten sonra ilk oyunu oynamayanlar için hikaye daha anlamlı olacak..

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Ps3 versiyonu için yapabilirsiniz aslında konsolu olan arkadaşlar multiman içinden oyuna atıp kullanabilir emulator işi zor tabi pc de oynamak isteyenler xenia ile oynar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortal PC -- 11 Mart 2022; 11:45:9 >
  • Mortal PC M kullanıcısına yanıt

    Konsolların kendisinde çalışacak versiyonlar yapmayacağız, sebebi de bizim dünyanın emeğini verdiğimiz bu yamayı, kendileri yapmış gibi gösterebilecek muhtemel kişiler olduğu için.

  • Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)
    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)
    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)


    Xenia'ya Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation 3 tuşlarının eklenmiş hâlinden görüntü paylaşmak istedim. Türkçe yamadan harici dosyalar şeklinde paylaşacağım. Zip içinden hangisini yüklemek istiyorsanız onu yükleyecek ve kaldırmak istediğiniz zaman sadece harici dosyayı sileceksiniz, Türkçe yama hiçbir şekilde silinmeyecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 21 Mart 2022; 14:42:48 >




  • Bu oyundan sonraki planınız nedir?
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Zaman gösterecek, şu an bundan sonra başka bir oyun çevirme planım yok.

  • Çalışmalarınız için teşekkürler.
  • bazıları bakar defto baba yapar Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.