Şimdi Ara

Yapılandırma Hakkında Bikaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Ongların verdiği sp ile normal canavarların verdiği spnin ne kadar farkı var?

2-Wizardım onglarda taxi yaptırdım 2-3-4k sp kastırdım.Şimdi 29 levelim.Ne etçem nası sp kasçam :? :? :? level düşmek istemiyorum :(

3-Nuker aççam 90 level cold 90 level fire 90 level light olsun istiyorum , olabilir mi olmazsa nasıl olmalı ve kaç k sp kasmalıyım kasacağım sp ne kadar zamanımı alır???

4-Warrior - Cleric mi Warrior Roque mi???

5-En iyi bow buildi nedir , bu build için hangi skillere vermeliyim ve ne kadar sp kasmalıyım???

• 1- Fark yok. Spawn çok !
    2 - Lv düşmek şart.. İstemekle olmuyor , o söz istemek başarmaktır değil istemek başarmanın yarısıdır dır.
    3- olabilir , 1m kas 1 ay.
    4- warrior - cleric
    5- 90 fire 90 pacheon 90 light 30 cold , 1m sp kas.
  • 1-2 nin cevabını umbaba vermiş zaten

3- kasacağın sp miktarınıwww.nivlam.com dan hesaplıyabilirsin

4- warrior-cleric

5- 90 lvl bowcu charım vardı pacheon-fire-light 90 ve garment giyiyordum ama warrior-rogue-bladerlara karşı defans çok az oluodu bu yüzden böyle yapıcaksan protector giymelisin ama o zamanda int charlara karşı zorlanırsın sana tavsiyem pacheon 90 fire 90 cold 90 ve garment giymendir str charlarda light i gereksiz buluyorum artık lightın sana tek katkısı parry ratio olur koşma zaten druglarla halledilio mag atackta bizi çok çok az etkiler ama cold 90da 132+132 phy defans verio parry ratiodan daha çok işine yarar

• Bütün cevapları üstteki mübarek insanlar vermiş zaten banada sadece '' Warrior/Cleric '' demek düşüyor.
  • merttin bow yapılandırmasına katılıyom 90pac 90fire 90cold bendede var öle bi tane çok işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Slayer -- 7 Ekim 2008; 17:09:55 >
  • oke sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.