Şimdi Ara

Yapılan Algı Operasyonunun Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmanlı maçın bir gol ve net penaltımız verilmedi.
    Yönetim uyanık olmalı çünkü bunun devamı gelirse çok geç kalınmış olabilir.
    Şimdiden tff ve mhk ya baski yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir besiktasli olarak soyleyebilirim ki gol ofsayt,penalti pozisyonu penalti degil

• Bir besiktasli olarak soruyorum gozlerin kac derece?

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Bir besiktasli olarak soyleyebilirim ki gol ofsayt,penalti pozisyonu penalti degil

eminim Beşiktaşlisındir

• Ofsayttan net emin değilim piero ne demiş onu görmedim ama penaltı çok net penaltı.
  • bu hafta hakemler çok yapmacık oynadılar niyetleri iyice açığa çıktı
    bkz: gs ve fb hakemlerin küçük dokunuşlarıyla puanlar almaya devam ediyor
  • Maci canli izledim adam neredeyse dokunmuyor bile.Sadece bu pozisyonda Fener e veya Gs ye penalti calindigini dusunun mesela.Ben olsam soverdim bu kadar kolay penalti olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Maci canli izledim adam neredeyse dokunmuyor bile.Sadece bu pozisyonda Fener e veya Gs ye penalti calindigini dusunun mesela.Ben olsam soverdim bu kadar kolay penalti olmaz

Bence tekrarını izle telefondan veya videodan canlı net görememiş olabilirsin.En ufak soru işareti yok kesinlikle penaltı
  • o pozisyonda ofsayt verenede vermeyenede kızılmaz bence cok cok ince birşey penaltıya ise değil demek tamamen algının olayıdır bir gün önce malum kişilerin ağlamasından kaynaklanmıştır
  • her maç hakem konuşmaktan sıkılmadınız mı ya nasıl bir oluşumsunuz ben anlamadım. kazansanızda hakem kaybetseniz de hakem
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Onu baskanina ve yardimci baskanina soyleyecen once

• Penaltıya bir şey diyemem Tolgay zaten düşüyor gibi oldu ve rakip arkadan uzattı ayağını onu görmemiş olabilir ama ofsayt pozisyonu art niyetli kesinlikle yardımcı hakemin sadece 10 metre önünde pozisyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

her maç hakem konuşmaktan sıkılmadınız mı ya nasıl bir oluşumsunuz ben anlamadım. kazansanızda hakem kaybetseniz de hakem

biz hakem hatalarına her zaman tepki göstermişizdir. sizin gibi yendiğimiz maçta ohh ne güzel "hakem penaltı dediyse doğrudur yaaa" yenilince de kameralar karşısına çıkıp galatasaray şike yapıyor diye ağlayan takım değiliz. her zaman ortada bir hata varsa bize karşı da rakibe karşı da konuşuruz.

ha bu arada merak etme BEŞİKTAŞ da puan kaybedecek
  • Ofsayt yok net gol dedik piero 7cm ofsayt dedi

Penaltı net adam sondan ters tepik atıyo eşşek ,at gibi
  • mawoix kullanıcısına yanıt
    rezil ediyorsunuz türk futbolunu azizle beraber haberiniz yok. hakemler sizin yüzünüzden hata yapmaya devam edecek ama bunu düşünebilecek kapasitede olsanız zaten bunları size anlatmak zorunda kalmazdım
  • Tolganin hakemi aldatmaya yonelik hareketten kart olmasi lazimdi o pozizyon

• Aziz başkan Beşiktaş'ın penaltısının yendiğinide söyleyecek mi acaba bende merak içerisindeyim.
  • quote:

Bir besiktasli olarak soyleyebilirim ki gol ofsayt,penalti pozisyonu penalti degil

Yoq artiq

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    bak bak kazansanızda hakem kaybetsenizde hakemmiş kendi lehine çıkan kararda susmakta tam size göre bir davranış
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/PnAoJ7.png
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.