Bildirim
Yapılacak maksimum farm sayıları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her lane için geçerli ifritleri kurtları golemleri falan kesersen çok daha fazlası yapılır _____________________________ 
-
adc ile 20 dk da 200 farm bile imkansız gibi . World de veya lcs de 20 dk da 230 farm yapan mid laner'lar gördük de 200 farm yapan adc daha görmedim _____________________________ GALATASARAYIN ÇOCUĞU AYKUT KOCAMAN -
tabloya bakıcak olursak kafadan yarısını kaybediyoruz minyonların
bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
-
Tek bir lane icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
birazdan gelir 10 dakikada 150 yapanlar
_____________________________ Ryzen 7 9800X3D
Palit RTX 4080 Gaming Pro
64gb Trident Z5 Neo
Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
Cooler Master H500 Kasa -
15 dkda 120 yaptım diye sevinmştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâncı
12 de 100 yada 11 de 93 gibi bir skor görürsem vuhu manyak farm yapmışım 1 tane kaçırmamışım derim
+1 aynı şekilde bende seviniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yanlış yönetildik, yönetileceğiz, belki daha beter olacağız ama en fazla 2 yıl sonra sizin bütün tarihinizi 5 seneye sığdırmaya başlayacağız...
"GALATASARAY üniversite oldu ama hala liseliler yönetiyor..."
-
Bide şu olay var turnuvada atıyorum ÖrnekPeke 15dk da 199 cs yapıyor, normal ranked maç da Örnek2DH adındaki bir arkadaş 15dk da 100cs yapıyor forum başlıyor ay ezik az turnuva izle falan diye. Beyin yok ki ranked da lanede yaşanan aksiyonun 1/4 bile world de yaşanmıyor adamlar karşılıklı farm yapıyor. Ranked öylemi anasını satayım daha minyonlar çıkmadan iki tarafta %30 hp kalıyo tüm summoner speller kullanılmış oluyor, küfürler başlamış oluyo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
40 dkda adc ile 170 farm yaptim :) ama onlarida yapman icin b atmaman lazim :S
yalnız bu oyun dakikası değil, minyonlar harekete geçmeye başladığından itibaren olan sayılar.10 oyun dakikasında 107 cs geliyor. _____________________________ 
-
Zaaa xadgksldşvlaçfşbksqlfpq zshfsns
zaa
ben 36 dklik oyunda 398 farm yapmistim luci ile. rekorum da bu zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life it seems will fadeaway
Drifting further everyday
Getting lost within myself
Nothing matters noone else -
Durum buysa froggen dakika yirmide nasıl 300 farm yaptı. Ateyizler bunu da açıklayın
Bunlar mınyonların cıkma surelerı bunların bıde lane'e gelmesı var mesela 5.dk da 50 mınyon gosterıyor ama lane'e gelen mınyon 44 dur aslında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nerf den önce Gragas ile 437
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Galaxion
Durum buysa froggen dakika yirmide nasıl 300 farm yaptı. Ateyizler bunu da açıklayın
deli gibi jungle + minion kasmıştı o rekor için_____________________________ -
tablo yanlış beyler 1.30 da minyonlar doğuyor nexusun önündemi kesiyorsunuz minyonları
_____________________________ Electronics is my life. ITU Electric MS
∫ ∫ DH Mühendisler Odası∫ ∫ -
8 dkda 100 farm yapiyom diyenler gelir simdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- troll nickler küfürlü
- lol internet bağlantısı bulunamadı
- lol skin changer
- elden ring nightreign türkçe yama
- duo nickler
- lol wasd geldi mi
- lol kaç gb
- afk nedir
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Leyla ile Mecnun Fan Club