|
Selamlar DH ahalisi, selamlar hocalarım 👋 Yüksek lisans tezim için son virajdayım, mezun olabilmem için acil veri desteğinize ihtiyacım var. Forumun teknoloji konusundaki hassasiyetini bildiğim için konuyu buraya açmak istedim. Konum tam DH'lik: "Sanal Influencerlar". (Lil Miquela, Aitana Lopez gibi yapay zeka ile oluşturulan sanal modeller). Bunlara güveniyor musunuz, teknolojik olarak kabul görüyor mu bunu araştırıyorum. Vaktinizi almamak için anketi kısa tuttum (Maksimum 3 dakika sürüyor). Öğrenci bütçesiyle, katılanlara teşekkür etmek adına şöyle bir güzellik yapmak istedim: 🎁 ÖDÜL: Anketi dolduranlar arasından çekilişle 3 kişiye 1000 TL'lik Hediye Çeki (Amazon/Hepsiburada vb. talihlinin isteğine göre) ileteceğim. Nasıl Katılırım?
🔗 Anket Linki: SANAL INFLUENCERLARIN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ ÇERÇEVESİNDE İNCELENMESİ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel3W48W9YwzN9tlI4WahTFrdPgX3Cd-GDJaQAHJeJe9iTLGA/viewform?usp=headerŞimdiden elinize sağlık, konuyu yukarıda tutmak için bir yorum atarsanız beni büyük dertten kurtarırsınız. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler