Şimdi Ara

Yüksek Lisans Tezim İçin Anket - 3 Kişiye 1000 TL Çekiliş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar DH ahalisi, selamlar hocalarım 👋

Yüksek lisans tezim için son virajdayım, mezun olabilmem için acil veri desteğinize ihtiyacım var. Forumun teknoloji konusundaki hassasiyetini bildiğim için konuyu buraya açmak istedim.

Konum tam DH'lik: "Sanal Influencerlar". (Lil Miquela, Aitana Lopez gibi yapay zeka ile oluşturulan sanal modeller). Bunlara güveniyor musunuz, teknolojik olarak kabul görüyor mu bunu araştırıyorum.

Vaktinizi almamak için anketi kısa tuttum (Maksimum 3 dakika sürüyor). Öğrenci bütçesiyle, katılanlara teşekkür etmek adına şöyle bir güzellik yapmak istedim:

🎁 ÖDÜL: Anketi dolduranlar arasından çekilişle 3 kişiye 1000 TL'lik Hediye Çeki (Amazon/Hepsiburada vb. talihlinin isteğine göre) ileteceğim.

Nasıl Katılırım?

1. Linke tıklayıp anketi sallamadan dolduruyoruz.
    2. Anketin sonundaki bölüme mail adresimizi yazıyoruz (Kazananlara oradan ulaşacağım).

🔗 Anket Linki:

google docs
    SANAL INFLUENCERLARIN TEKNOLOJİ KABUL MODELİ ÇERÇEVESİNDE İNCELENMESİ
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel3W48W9YwzN9tlI4WahTFrdPgX3Cd-GDJaQAHJeJe9iTLGA/viewform?usp=header

Şimdiden elinize sağlık, konuyu yukarıda tutmak için bir yorum atarsanız beni büyük dertten kurtarırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.