|
Yapay zeka sizden daha vicdanlı
-
-
Lümpenler gelmeden yazayım.
-Yuvarlak masa etrafında toplanan mama lobisi chatgpt'yi satin almişlar.
-
Mumayla kalsa iyi; reklam gelirleri,elbiseler,ayakkabılar, kozmetik malzemeler, kulübeler, tasmalar, gözlükler, dışkı için pedler, veterenerlik hizmetleri ( kuduz, iş-dış- parazit- kuaförlik hizmeti), köpek eğitim merkezleri,bonus bağişlar. Pasta büyük; mumayla kalsa.
Pasta büyük olduğu için yakında birbirlerine de girerler. İzleyin komediyi.
-
bay süper zeka o saydıklarından hangisi sokak köpeği için. o dediklerin sahipli köpekler için ve sahipli köpeğe hiç bir şey yapamazsınız zaten. burada konu sokak köpekleri
-
Süperaltılı zekalı kardeşim iyi oku; iyi yorumla.
Sokakta ki köpeğe ne veriyorsun yemesi için. Barınakta kulübe yok mu? Köpek veya kedi hasta olunca nereye gidiyor; kısırlaştırma ve aşı işlemlerini kim yapıyor. Davranış bozukluğu olanı rahabilite ederken kimden destek alınıyor?
Sahiplen satın almanın pek ekonomik getirisi olmadığı için; satın al sahiplenme şeklinde işliyor sistem.
Vatandaşda bedelini ödeyip satın aldığı şey için; satın almaya devam ediyor. Masrafta tasarruf yok.
Sen ekonomik sisteminin sokak köpeklerinin mutluluğu için mi oluşturulduğunu zannediyorsun.
Sokak köpekleri sadece köprü vazifesi görüyor birileri için.
-
o dediklerinin parasını sen mi veriyorsun süper zeka. ha vergilerimiz boş yere harcanıyor,bir sürü masraf diyorsan. o vakit suriyelileri,afganlıları da uyutalım onlara da vergilerimizden masraf ediliyor.
neymiş mama lobisi varmış. yahu barınaklarda köpeklere köpek maması verilmiyor. lokantalardaki artık yemekler,kurumlardaki yemekhanelerde çöpe dökülen yemekler veriliyor.
barınak mevzusuna gelirsek barınağı 1 defa yaparsın 20-30 yıl kullan, ki bu barınakların büyük çpğunluğunun parası da yine hayvanseverlerin bağışları ile yapılıyor. size giren çıkan bir durum yok yani.
-
ne değerli köpeğiniz varmış arkadaş
bu dünya öldürme dünyasıdır. bazı hayvanları öldürür yersin. köpek de öldürüp yiyo. birsürü hayvan aynısını yapıyo. bazı hayvanları sana tehdit oluşturduğu için yemesen bile öldürürsün. köpek de kendisine tehdit gördüğünü öldürüyo. sokakta köpeklere en büyük tehdit diğer köpeklerdir ayrıca. köpeklere bi bakın, dostluk içinde yaşıyolar mı yoksa birbirlerine mi saldırıyolar.
aktif olarak bi köpeğin diğerine doğrudan saldırmasına çoğu zaman gerek kalmaz çünkü diğeri kaçar.
İğneada'ya bisiklet kullanmaya gittiğimizde yukarı köylerden birinde köpek bizim peşimize takılmıştı, İğneada'ya kadar bizle gelmişti. bizim için köy değiştirdi yani köpek. sonra ne oldu biliyo musun? İğneada'ya vardığımızda oranın köpekleri diğer köyden gelen köpeği tanıyıp kovaladılar. barındırmadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2024; 11:32:47 >
-
Hocam blokla geç böyle adamlarla zaten diğer konularda da muhatap olmaya fikir alışverişi yapmaya gerek yok
siyasi görüş bana zıt ama forumda 1 tane akp li bloklamadım.. toplanan köpekler barınakta da yaşamasın öldürülsün diyenlerin hepsini blokladım adam değil bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 26 Mayıs 2024; 11:30:6 > -
10 milyon köpek için bu önerileri kaç dolara mal olurmuş onuda sor bi. Pek zeki değil bu yapay zeka. Köleler bedava yapıyor, mamalar atmosferden dökülüyor sanıyor. -
şu yapay zekayı kanaat önderi olarak önümüze koyanlar var birsürü.
yapay zeka = insanın yapabildiği bazı şeyleri, insandan daha kötü (daha düşük kalitede) yapar, ama yapar.
mesela kitap çevirisini insana kıyasla biraz daha düşük kalitede yapar, ama yapar.
şimdi forumda adama bişey söylüyosun, adam yapay zekanın çıktısını getirip senin önüne koyuyo: "sen yapay zekadan daha mı iyi bilecen" diyo. komedi yemin ederim ya. evet tabii ki ben daha iyi bilecem. çünkü ben gerçek zekayım. yapay zeka dediğin şey internetten aratıp sonuçları derliyo sana.
zaten yakında bütün internet yapay zeka tarafından oluşturulmuş fake makalelerle dolacak. sonra yapay zekaya soru sorduğunda o feyk makaleyi okuyup onu sana getirecek. yani gerçek zeka ile oluşturulmuş değerli-gerçek dataya erişim iyice zorlaşacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2024; 11:41:33 > -
Süperaltılı zekalı kardeşim. Suçunuzu kapatmak için boş örnekler verme. Göçmenler gitse;bu sefer de bu köpekleri onlar sokağa atıp gitti. Suç onların dersen şaşmam. Onlar suç işledi mi hukuka tabii. Senin köpeklerin suç işledi mi tabii mi?
Sıkışınca din,siyaset, cinsiyet ayrımcılığı başka birşey yok; konuyu sulandıralım.
Sen bu ülkenin insanıysan; ölen ve yaralanan insanlarını dert edinmen lazım. Edinmediğin görülüyor; tam tersine bu ülkenin insanına, çocuğuna nedense kininiz ve öfkeniz var. Haa bir de gizli din antipatiniz.
Barınakta olması gereken köpekler neden sokakta acaba; bağışlar pek yerine gitmemiş gibi.
Kendi ifadenize göre barınakta ki köpeklere mama değil yemek artığı verildiğine göre; evinde köpek besleyen insan sayısı da düşünüldüğünde, bu kadar mama (yapay gıda) ne için üretliyor acaba?
Vatandaşa giren veya çıkan yok; köpeklere sokakta dilendiricilik yaptırıp üzerinden menfaat elde edenlerin cebine giren veya çıkan var gibi.
Çıkanda pek yok gibi; olsaydı bugün sokakta köpek olmazdı.
Ayrıca üslubunuza da dikkat edin; size hitap edilmeyen şekilde başkalarına da hitap etmeyin.
-
Ya hatayda bir sürü çadırda yaşayan adam var, tutmuş barınak yapılsın diyor. Daha insanların k.çını örtemedik köpeklerinkinimi örtecez. Bunu savunan da insanlardan nefret eden depresyonlu tiplerdir. -
yaa bu köpek olayına gelen tepkiler tamamen taraflı. firari fetöcü gazetecilerin youtube kanalları var. hepsi köpek olayıyla ilgili video yapmışlar: "katliam var" diye.
bak bunlar kurban parası diye milletten para toplayıp: "Afrika'da aynı parayla 3 kat daha fazla hayvan kesebiliyoz" diye kurbanları Afrika'da kesiyolardı. şimdi gelmiş: "köpeklerin öldürülmesi vahşettir" diyolar. -
Sokaktaki itlerin toplanılması şart , barınağa mı giderler kısırlaştırma mı yapılır bilemiyorum.
Vicdanlı iseniz sokaktan bikaç köpek alıp kendi evinizde bakın.
Kendim hayvan bakan biriyim hayvan sevme öyle kolay bişiy değildir , sosyal medyadaki gibi uzaktan hayvan sevilmez. -
ben tek yaşıyom diye arkadaşlar bazen diyolar, hayvan beslemiyo musun diye, yahu diyorum kafayı mı yediniz, ben kendime zor bakıyom ne hayvanı !
işyerinde balık besleyen bi arkadaş var, akvaryumu işyerine getirdi yani, eleman hiç ilgilenmiyo. su hep kirli. balık can çekişiyo kaç zamandır. şununla ilgilensene diyoz, eleman bize: "siz de bi ucundan tutsanıza" diye tepki gösteriyo. balığı sen getirdin diyoz, ben getirdiysem bile can değil mi bu diyo. delircem arkadaş ya. nasıl bi mantık var bunlarda. -
bu ne saçma salak düşünce tarzı. bize ne hayvanların birbirini öldürmesinden yemesinden,kavga etmesinden. şimdi o vakit aslanlar ceylanları avlıyor diye gidip aslanları mı öldürecez.
bir akrep veya yılan senin evine girerse öldürürsün,bir köpek seni ısırırsa o ısıran köpeği öldürürsün. şimdi senin evine bir akrep girdi diye doğadaki tüm akreplerin öldürürmesi için yasa mı çıkartıyorsun?
eğer bir köpek veya köpek sürüsü birine saldırırsa o köpeklerin sizin tabirinizle uyutulması normaldir. ama hiç bir eylemde bulunmayan sokağın köşesinde uyuyan köpeği öldürmek caniliktir soykırımdır.
örnek veriyorum sizin çocuğunuza bir Suriyeli vatandaş zarar verdi, o halde tüm suriyelileri öldülelim mi diyeceksiniz? yoksa o eylemi kim yapmışsa onumu cezalandıracaksınız
Bence tüm liselerde mantık dersi zorumlu ders olarak okutulmalı çünkü bu ülkede mantıksızca konuşan milyonlarca insan var.
-
mantık diyene bak arkadaş delircem ya.
quote:
bir akrep veya yılan senin evine girerse öldürürsün,bir köpek seni ısırırsa o ısıran köpeği öldürürsün. şimdi senin evine bir akrep girdi diye doğadaki tüm akreplerin öldürürmesi için yasa mı çıkartıyorsun?
senin yaşadığın şehirde her köşebaşında başıboş akrepler gezip, sağda solda çocuklara saldırıyorlarsa, yer-yer ölümlere sebebiyet veriyolarsa, tabii ki o akrepleri topluca öldürürsün. insanlık tarihi boyunca bu böyle olmuştur.
quote:
örnek veriyorum sizin çocuğunuza bir Suriyeli vatandaş zarar verdi, o halde tüm suriyelileri öldülelim mi diyeceksiniz? yoksa o eylemi kim yapmışsa onumu cezalandıracaksınız
kardeş hayvandan bahsediyoz insandan değil. insan farklı hayvan farklıdır. sen daha bunu anlamak istemiyosun, anlamak canın istemiyo. bana gelip de mantık-mantık diye bağırmayı kes lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2024; 12:7:4 >
-
Zamanında önlem alınmadığı için ülke genelinde köpek popülasyonu 10 milyona yaklaştı. Kısırlaştırma ve barınaklara toplama limiti çoktan aşıldı malesef. Maliyet ve zaman olarak süreç kurtarılmadığı için uyutma malesef tek seçenek. Zamanında alınmayan tedbirler acı reçete olarak gelir. -
köpek sayısının 10 milyon olduğunu hangi süper zeka tespit etmiş?
ben 10bin nufuslu ilçede yaşıyorum ve sokakta gezen köpek sayısını toplasam 50 yi geçmez
birileri totosundan rakamlar atıyor ortaya sonrada bunu herkes doğruymuş gibi kabul ediyor.
10 milyon köpek için bu önerileri kaç dolara mal olurmuş onuda sor bi. Pek zeki değil bu yapay zeka. Köleler bedava yapıyor, mamalar atmosferden dökülüyor sanıyor.
|
Süperaltılı zekalı kardeşim iyi oku; iyi yorumla. Sokakta ki köpeğe ne veriyorsun yemesi için. Barınakta kulübe yok mu? Köpek veya kedi hasta olunca nereye gidiyor; kısırlaştırma ve aşı işlemlerini kim yapıyor. Davranış bozukluğu olanı rahabilite ederken kimden destek alınıyor? Sahiplen satın almanın pek ekonomik getirisi olmadığı için; satın al sahiplenme şeklinde işliyor sistem. Vatandaşda bedelini ödeyip satın aldığı şey için; satın almaya devam ediyor. Masrafta tasarruf yok. Sen ekonomik sisteminin sokak köpeklerinin mutluluğu için mi oluşturulduğunu zannediyorsun. Sokak köpekleri sadece köprü vazifesi görüyor birileri için. |
Lümpenler gelmeden yazayım. -Yuvarlak masa etrafında toplanan mama lobisi chatgpt'yi satin almişlar. |
mantık diyene bak arkadaş delircem ya.
senin yaşadığın şehirde her köşebaşında başıboş akrepler gezip, sağda solda çocuklara saldırıyorlarsa, yer-yer ölümlere sebebiyet veriyolarsa, tabii ki o akrepleri topluca öldürürsün. insanlık tarihi boyunca bu böyle olmuştur.
kardeş hayvandan bahsediyoz insandan değil. insan farklı hayvan farklıdır. sen daha bunu anlamak istemiyosun, anlamak canın istemiyo. bana gelip de mantık-mantık diye bağırmayı kes lütfen. |
Benle inatlaşma. 1 milyon köpeğin yaşayacağı barınak yaptırıldı diyelim. Geri kalanı sığmayanı uyutulsun hadi. O zaman sende başlarsın 9 milyon köpeğin suçu ne diye. Gerçek rakamı telaffuz etmeye başlarsın.
|
Benzer içerikler
- suriye"de araba fiyatları
- erlik gerçek adı
- vay be devlet
- alper yeğin tunceli
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- adresten fay hattı sorgulama
- noter bilgi ne demek
- reeder samsun fabrika
- 1 milyon tl eft ücreti
- almanya 16 pro max fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X