< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapay zeka fakir ülkelerdeki vatandaşların sonunu getirecek

-
-
tamam fakirleşebilir o konuda haklısın da yiyeceği olduktan sonra insanların sonu neden gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen basvurdugum 2 kisilik barmenlik ilanina 200 kisi basvurmustu
valla yasiyoz da noluyor kisirlastirsinlar bizi öldursunler bizi bitsin bu çile
-
Vay Mozambik başkanı vay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
True story
-
Gelişmiş ülkeler bu maaşı vermek zorunda ama dediğin gibi Mozambik'te şu anda bile insanlar kararlar için hesap sormuyor, bence gelecekte verilse bile ya düşük miktarlar olur ya da hiç verilmez. Yanlış anlamayın, Mozambik'ten bahsediyorum. Bizim ülkemiz Avrupa standartlarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 30 Nisan 2021; 18:43:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelişmiş ülkeler için yapay zeka hayallerin gerçekleşmesi gibi bir şey.Bin insanın yaptığı işi bir makina yapacak yani insanlar daha az çalışacak ama aynı parayı alacak ve dolayısıyla kendilerine daha çok zaman ayırabilecek daha sosyal olabilecek daha da mutlu olacaklardır. Bizim gibi gelişmemiş ülkelerde ise dönecek tartışmalar zaten belli.
'' Çalışmayan insana neden para verelim ''
'' Yapay zeka kuranda yazıyordu subanallah''
''Yapay zeka gunah mı ''
'' Yapay zeka başörtüsü takmalı mı ''
'' Ergenliğe girmiş bir kız yapay zekayla aynı oda da kalırsa bu halvet midir '' vs....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 30 Nisan 2021; 18:50:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bilgisayar mühendisi olarak şu yapay zekanın olduğundan farklı medyada lanse edilmesinden bıktım artık. Günümüzdeki yapay zeka veri işleme tekniklerinden ibaret, mesela bir nöral ağa bin tane kedi resmi verirsin az çok kedinin neye benzediğinin bir modelini çıkartır kendisince, sonra başka resimde kedi var mı onu algılarsın. Düşünebilen, bulunduğu durumun 'farkında olan' ve önceden verileri hesaplanmamış bir alanda çözüm üretecek yapay zeka sadece bilim kurgu filmlerinde var, belki binlerce sene sonra çok ilkel bir gerçek yapay zeka yapılabilir ama o da kesin değil hiçbir zamanda bulunmayabilir.
-
20 30 sene sonra endüstri 4 ile olacak nörolink vs var şu an.quote:
Orijinalden alıntı: patatessiz patsoBir bilgisayar mühendisi olarak şu yapay zekanın olduğundan farklı medyada lanse edilmesinden bıktım artık. Günümüzdeki yapay zeka veri işleme tekniklerinden ibaret, mesela bir nöral ağa bin tane kedi resmi verirsin az çok kedinin neye benzediğinin bir modelini çıkartır kendisince, sonra başka resimde kedi var mı onu algılarsın. Düşünebilen, bulunduğu durumun 'farkında olan' ve önceden verileri hesaplanmamış bir alanda çözüm üretecek yapay zeka sadece bilim kurgu filmlerinde var, belki binlerce sene sonra çok ilkel bir gerçek yapay zeka yapılabilir ama o da kesin değil hiçbir zamanda bulunmayabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Hayyam12
20 30 sene sonra endüstri 4 ile olacak nörolink vs var şu an.
Alıntıları GösterSanmam, elon musk her şeyi abartıyor konsept tasarımlar bunlar sadece
-
Average yurdum insanı yapay zekanın şehvet duygusu olmadığını idrak edemeyecek kadar aptal olduğu için bu soruları sormaya devam etsin. Millet de 50 tür robot yapsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binlerce yılı Max 15 20 sene yaptığın zaman metin doğru oluyor. Benim tahminim Tureng testini geçmesine en fazla 11 12 sene var. Ki o kadar bile olmayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X