chatgpt / openaı, bard / google, bing/microsoft, ernie bot/baidu, blenderbot/meta, bizde de şu an turcoai var, başka da var mı bilmiyorum ama şu dakikadan sonra bu sayabildiklerime, yeni yapay zekaların da ilave edileceğini söyleyebilir miyiz? neden put dedim? çünkü şimdi üretim, adalet, kütüphane, hesaplama, yani aklınıza gelebilecek her alanda yapay zekadan faydalanma durumu söz konusu olacağı için insanlar acaba inisiyatif almayı bırakıp, cevap için yapay zekaya mı başvuracak bundan sonra? eğer ki hal bu olacak ise bu, bir nevi insanların kendisine, yapay zeka aı adı altında, bir modern put edineceği anlamına gelebilir mi? benim kendi düşüncem, bu yapay zeka daha ileri bir zamanda, bir çeşit yol gösterici olacak gibi görünüyor. bunların bilgi dağarcığını ileride tek bir çatı altında toplayabilir mi şu an düşünemiyorum. |
yapay zeka, (AI) modern çağın yeni put'u olabilir mi?

-
-
Puttan kasıt nedir tabu olacak mı diyorsunuz. İnsanlar tapacak mi diyorsunuz. Yapay zekadan ilham almanın neresi putperestlik olabilir. Ben dediğiniz şeyi anlayamadım açıkçası.
Şu bir realite cihazlar akillandikca insanlar aptallasiyor. Yapay zeka gibi başlı başına bir akıl iyiden iyiye hayatımıza girerse yaapy zekanın kölesi olabiliriz evet bu ihtimal uzak değil. Telefon internet TV vs insanları nasıl esir aldıysa yapay zeka da bunu çok daha iyi becerir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı forum sitelerinde yapay zekayı kullanarak nasıl para kazanabiliriz? neler yapılabilir tartışılırken bizim Türkiyede ki konuya bak
-
Bence tüm teknolojik ürünleri icat edenler genelde musluman olmayan kesim, hadisler ile muslumanin diğer inançlara sahip insanlara ozenmemesi gerekir, ülkede Bi özenti almış gitmiş herkeste telefon bilgisayar araba televizyon kulaklık vs. vs. Müslümanlar artık sadelikten ibadetten uzaklaşıp bu teknolojik ürünlere yoğunlaşması nedeniyle ibadete zaman ayıramaz hale geldiler, yapay zekada dediğin gibi Bi put olabilir Müslümanlar için, ülkede musluman gençlik çoğalması için teknolojinin kısıtlanması, gençliğin camilere teşvik edilmesi , ibadetlerin değerinin anlatılması, kıyametin yaklaştığının habercisi olması, 32 farzı en detaylı şekilde nasıl öğrenilir üzerinde çalışılması gerekir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hubel sin lat menat uzza vs bilmeden başka şeylere mok atmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantiksiz bir konu . Put un yarari yok ama yapay zekanın var ornegin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel konu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün sırrı bozdunuz. Her şeyi açıklıyorum:
İnternet = Put
Bir forum sitesine üye olmak = Puta tapmak
O forum sitesinde başlık açmak = Puta itaat etmek
Açılan başlığa yorum girmek = Toplu put ayini
-
putsa taşlayak,linç edek,fişini çekek.
zaten bizim milli ve menevi değerlerimize ters bu zeka işi.
-
O değil de geçenlerde “Sabancı Üniversitesi’ nde öğrencileri yapay zeka karşıladı” haberinde Güler Sabancı’ nın kürsüde kaydedilmiş bir kadın sesini dinletmesi efso olmuş.
Ülkemle gurur duyuyorum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yabancı forum sitelerinde yapay zekayı kullanarak nasıl para kazanabiliriz? neler yapılabilir tartışılırken bizim Türkiyede ki konuya bak |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X