Şimdi Ara

Yanmadan Nasıl Bronzlaşırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatile gittim ve bu sene ilk defa gerçekten acı çekmeden bronzlaştım :) Size de tavsiye ederim.. belki işinize yarar... bence bi okuyun...

Sağlıklı Bronzlaşmanın Yolları

• Yolu da mı varmış la bunun. Süreceksin kremi bekleyeceksin 10-15 dk gölgede sonra yatacaksın güneşin altına hepsi bu ben öyle karardım yani acısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Yolu da mı varmış la bunun. Süreceksin kremi bekleyeceksin 10-15 dk gölgede sonra yatacaksın güneşin altına hepsi bu ben öyle karardım yani acısız.

her işin bi ilmi var seraphine;) mesela sadece deniz kenarında değil, yaşadığımız şehirlerde de (ilçe, köy vb) cildimizi korumamız gerek, kremi ihmal etmememiz gerek
  • Bilgi güzel de, hay o siteye koydukları fotoyu...
  • srkndg kullanıcısına yanıt
    Beyaz tenli insanların ciltlerini korumaları için araştırmaya ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum kardeşim zaten 2 saat güneşte durunca pancar gibi olduklarından kullanıyorlar. Her işin bir ilmi muhakkak var tabi ki ama her iş için de açıp araştırma okumaya gerek yok bunu kastediyorum. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Bilgi güzel de, hay o siteye koydukları fotoyu...

:))) normal bronz tenli olsa daha mı iyi olurdu dimi?
  • Ayakkabı boyası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkndg

quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Bilgi güzel de, hay o siteye koydukları fotoyu...

:))) normal bronz tenli olsa daha mı iyi olurdu dimi?

İçim acıdı beyaz tenliyim çabuk yanarım o günler geldi aklıma. İnce bir titreme.
  • atalarımızın da dediği gibi herşeyin azı karar, çoğu zarar. güneş de öyle, az güneş (ama öğlenin 12 sinde değil tabi) hem bronzlaştırır, hem d vitamini sağlar, ama çok güneş yakaaaaarrr..... güzel yazı bence
  • Doğustan bronz tenliyim güneşten hiç yanmadım bu yaşıma kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz tenliler ve iki gün içerisin de bronzlaşmak isteyenlere kendi uyguladığım tarifi vereyim. Bir adet en az 20 faktör korumalı güneş kremi bir adet te Bronze X2 Bronzlaştırıcı. Önce 20 faktör kremi, sonrasın da bronze x2 yağını sürüyoruz. Sabah 90 dakika, öğlen tekrar aynı işlemi yapıp bir 90 dakika daha güneşleniyoruz. Güneşlenirken her 20 dakika da bir pozisyon değiştirmeyi unutmayın yok sa komik duruma düşersiniz. Yine her 45 dakika da sadece bronze x2 yağını tekrar uygulayın. Teniniz bu şekilde uygulama yaptığınız da yanıp sızlamayacak. Bronze x2 yağını sakın tek başına uygulamayın ancak yeterli bronzluğa ulaşmış kişiler tek başına kullanabilr.
  • Peki arkadaşlar bronzlaşırken kullandığımız kremlerin, güneşten gelen D vitamini alımına engel olup olmadığını biliyor musunuz?

GÜNEŞ YAĞLARI D VİTAMİNİ ALMAYA ENGEL Mİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.