Şimdi Ara

YANLIŞLIKLA AYT GİRİŞ BELGESİYLE GİTTİM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dogru duydunuz ayt belgesiyle gitmisim :(

Sizce sinavim gecersiz sayilir mi

Düzenleme: evet kesin geçersiz
    https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/e-ales/temelkurallar24012017.pdf

düzenleme 2= ömrümden ömür gitti ama geçerli sayıldı arkadaşlar iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler hepimize geçmiş olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 1 Ağustos 2018; 21:22:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• az daha inanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

az daha inanıyordum
    Yeminle dogru keske yalan olsaydi :/

• Oturma yerleri kağıda göre belirleniyor hocam
    aynı yere iki kişi oturur sizin dediğinize göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Oturma yerleri kağıda göre belirleniyor hocam
    aynı yere iki kişi oturur sizin dediğinize göre
    Ya tamam iste olay zaten ordan patlak verdi

benim normalde tyt oturmam gereken yer 10 du kagitta 9 yaziyodu ilk 9a oturttular sonra hoca kagidi kontrol etti bi sorun bulamadi kagidi onume koyunca bende isiklar yandi bi baktim ayt yaziyo hocalara anlattim durumu her neyse sinava soktular ama aciklamaya da durumu aynen oldugu gibi yazdilar

9 numara bostu gelmemisti bu olaylar yasanirken, sonradan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 30 Haziran 2018; 13:15:2 >
  • Resmiyete göre sınava giremezsiniz ama insaf ı gözlemcilere denk gelmişsiniz. Allah'a şükredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Resmiyete göre sınava giremezsiniz ama insaf ı gözlemcilere denk gelmişsiniz. Allah'a şükredin.
    Peki sinav gecerli sayilir mi

Ya da sayilmazsa bile simdi ben suc mi isledim sicile filan isler mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kimsenin o belgeleri tek tek sayacağını düşünmüşüyorum açıkcası,insaflı insanlara denk gelmişsiniz şükredin.Geçersiz sayılcak olduğunu bilseler zaten almazlardı diye de düşünebilirsin.Sayılmazsada yapacak bir şey yok ama sanmıyorum büyük ihtimal optiğe optikte sıkıntı varsa o pullardan okunuyor
  • Hocam sanmıyorum sıkıntı olacağını gönlünüzü ferah tutun bunun stresini yaşayıp yarını batırmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolay kolay bişey olmaz ösym nin bunlar incelenmez şikayet vs olmadıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Peki sinav gecerli sayilir mi

Ya da sayilmazsa bile simdi ben suc mi isledim sicile filan isler mi

Alıntıları Göster
    Ne suçu hocam sorun olmaz en kötü sınavın geçersiz sayılır ama saymazlar heralde yarın elinden gelenin en iyisini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Kolay kolay bişey olmaz ösym nin bunlar incelenmez şikayet vs olmadıkça
    Sikayet var yani hocalar durumu osym ye bildirdi tutanak tuttu

Ama onlara da sordum dedi gecerli sayilir biz gecersiz olmasi icin herhangi bisey yapmadik dediler

Bide osymye durumu aciklayan mail atmami tavsiye ettiler

• İyi dileklerde bulunan arkadaslara da tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dwarft12

Hocam kimsenin o belgeleri tek tek sayacağını düşünmüşüyorum açıkcası,insaflı insanlara denk gelmişsiniz şükredin.Geçersiz sayılcak olduğunu bilseler zaten almazlardı diye de düşünebilirsin.Sayılmazsada yapacak bir şey yok ama sanmıyorum büyük ihtimal optiğe optikte sıkıntı varsa o pullardan okunuyor
    Evet ALLAH razi olsun yardimci oldular ama kendimden utandim resmen bi giris belgesini bile duzgun getiremedim en basit seyi.

Tek tek saymasalar bile tutanak tutuldu ama bu da var.

• Saçmaladın

• Sen adına gelen optikte yazan sıra numarasına göre oturduysan, kitapçığına optikteki sıra numarasını yazdiysan hiçbir problem olmaz. Ösym sikayet olmadıkça bence de incelemiyor onlari pek. Incelese de bir sorun olmaz çünkü ertesi gun de ayni yerde giriyorsun sınava. Sakin ol içini ferah tut kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoKee

Sen adına gelen optikte yazan sıra numarasına göre oturduysan, kitapçığına optikteki sıra numarasını yazdiysan hiçbir problem olmaz. Ösym sikayet olmadıkça bence de incelemiyor onlari pek. Incelese de bir sorun olmaz çünkü ertesi gun de ayni yerde giriyorsun sınava. Sakin ol içini ferah tut kardeşim
    Oturmam gereken yer 10

Evet hocam ilk once 9a oturdum sonra hoca bende 10 yaziyo dedi tabii ben o ara rahatim sozde benden yana skinti yok sonra kagidi aldi gitti incelemem lazim dedi dedim tmm sonra skinti yok dedi 10a gec sen dedi sonra kagidi onume koyunca bidaha baktim ayt giris belgesi yaziyo basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen, durumu acikladim hoca gitti baska bi hocayi cagirdi sanirim daha yetkili siniftan disari cikarttilar o yetkili olan kisi biyeri aradi anlatti durumu dedi tmm sinava girebilirsin bana sinavimi oldum

Ogretmenler de durum icin tutanak tuttu.

Ozet= Optikte yazan sirada girdim sinava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat ol hocam sıkıntı çıkmayacak

• Onay verilmişse sıkıntı olmaz diye dusnuyorum. Sinavlardan sonra tedbir amaçlı bakarsın yine ama sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.