Şimdi Ara

Yanlışlıkla 1 bardak karıncayı yuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece film izliyordum kola cips falan almıstım neyse filme o kadar dalmısım ki kolayı içmeyi unutmusum bi an aklıma geldi bardagı aldım bi diktim azımda bişeyler oynuo allah dedim ışığı bi açtım her yer karınca.

• kendini geliştirmelisin
  • Midendeki karıncaları yumruğunla öldürmeyi dene.
  • Uzak doğuda bunları yemek için para ödüyolar çok şanslı bi adamsın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de başıma buna yakın bi olay geldi. Azıcık kadayıf kalmıştı fırında duruyodu koydum tabağa pek dikkat etmeden güzelce yemeğe başladım ,aynı anda tv izliyom derin bir oh çektim hayat ne güsel diye.Sonra 1-2 lokma almışken çatalın üstünde siyah bişey farkettim, hemen arkasından kadayıfa dikkatle bakmamlaşerbetin üstünde yüzen karıncaları gördüm o andan sonra hayatım karardı.
  • o karıncalar şimdi içinde yumurtluycak derinin deliklerinden hepsi cıkıcak yemek topluycak tekrar içine giricek kısacası sen bittin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

dün gece film izliyordum kola cips falan almıstım neyse filme o kadar dalmısım ki kolayı içmeyi unutmusum bi an aklıma geldi bardagı aldım bi diktim azımda bişeyler oynuo allah dedim ışığı bi açtım her yer karınca.

ne filmi geve gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker
    ... o andan sonra hayatım karardı.

• Film çok heyecanlı olsa gerek, karıncaları bile farketmemişsin
  • geçmiş olsun
  • sinan senidemi kaybettik bu arkadaşın iphone bölümünde bana çok yardımı dokunmuştu
  • ooo yak kendini
  • siz karınca yemişsiniz ben küçükken evdeki muhabbet kuşumun kakasını yedim yanlışlıkla su bardağını doldurmuş kerata bende dalgınlıkla bardağı diktim ağzımda tuhaf bi tat bi baktım içi koyu yeşil kaka dolu öehh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

sinan senidemi kaybettik bu arkadaşın iphone bölümünde bana çok yardımı dokunmuştu

konu dışı sardı beni başımdan geçen olayı hemen paylaştım

merak edenler için izlediğim film 'Taken' idi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 29 Eylül 2008; 4:50:26 >
  • kafana takma bence çünkü insan ömrü boyunca toplamda uykuda farketmeden ortalama 7 tane örümcek yutuyormuş.. bu anektoddan sora karıncaları dert etmezsin sanırım..
  • ciidimisin yoksa özenti edwırdmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

sinan senidemi kaybettik bu arkadaşın iphone bölümünde bana çok yardımı dokunmuştu

konu dışı sardı beni başımdan geçen olayı hemen paylaştım

merak edenler için izlediğim film 'Taken' idi tavsiye ederim.

o zaman bundan sonra sana karınca yiyen sinan diyelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.