Şimdi Ara

yanlış yapıyoruz beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lafta hepimiz atatürkçüyüz hepimiz kemalistiz devlet cumhuriyet bizde güvende.atatürkçülüğü bilmiyoruz belkide.kendimizi çalışmaya bilime vericeğimize burda boş boş oturup saçma sapan muhabbetler,gereksiz işler,uyduruk olayları yorumluyoruz bütün gün...sizce yaptığımız doğrumu?nereye gidiyoruz?neden bu hale geldik?neden ülkemiz bu halde krizler var vergi üstüne vergi?gün geçtikce batıyoruz ve izliyoruz sadece...ülkemizi ne kadar seviyoruz?neler yapıyoruz?Yanlış mı yapıyoruz sizce?bence yanlış yapıyoruz...

• Memleketin yanlış yönetildiği apaçık ortada.Kimse inkâr edemez.
  • hemen kim şikayet ediyo bu konuları ben anlamıyom ya
  • inkar edemiyozak kabul ediyoruz.neden bişeyler yapmıyoruz peki?neden izliyoruz?beni üzen bu.demekistediğimde bu
  • darbe gecikti böyle oldu.
  • yanlış yaptığımızı herkes biliyor ama yapmak da devam ediyoruz.
  • neden şikayet ediyosunuzki?burda memleketin geleceğini konuşuyoruz.hatalarımızı arıyoruz.ülke için bişeyler yapmak istemek suçsa lütfen sevgili DH yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 7 Haziran 2010; 23:43:01 >
  • Türkiyedki işsiz oranı ortada milyonlarca kişi evde boş oturuyor bi çok tanıdığım üniversite mezunu kişiler ya boş oturuyor yada kendi mesleğini yapamıyor. Benim böyle bir sorunum yok ama bu forumun yarısından çoğu asosyal evden çıkmayan insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Türkiyedki işsiz oranı ortada milyonlarca kişi evde boş oturuyor bi çok tanıdığım üniversite mezunu kişiler ya boş oturuyor yada kendi mesleğini yapamıyor. Benim böyle bir sorunum yok ama bu forumun yarısından çoğu asosyal evden çıkmayan insanlar.

neden yatırım yapılamıyor?fabrikalar açılmıyor?özel sektör yapmıyor ise neden devlet yapmıyor?sorun burda işte.aslında sorunlar gün geçtikce çoğalıyor
  • Her ne kadar bu konuda doğru haklısın . devleti yanlış yönetiliyor . şöyle olmalı böyle olmaları deselerde , destekte . 1 saat sonra bu konu 2.sayfaya geçince konu dışı aynı ortama geri dönecektir .
  • ne darbesi. 3-5 kişye doğru olacak diye 70 milyonun geleceğini karartmaktan bahsediyorsunuz. yıllardır bu geri kalmışlığımızın , sürünmemizin sebebi en başta 1960 ve 1980 darbeleridir. 60 darbesinden 20 yıl sonra avrupa birliğine girecektik bu sefer kenoş her şeyi mahvetti. artık muz cumhuriyetlerinde bile darbe sevdalısı kalmadı ama bizim bazı akl-ı evveller bir pok sanıyorlar ihtilal denen lanetli şeyi.
  • Boş işlerle uğraşıyoruz demek istiyorsun kısaca dostum. Peki senin ulkemizin sorunlarını forumda tartisip gidermeye çalışman boş is degil mı? Ancak burada verilen cevaplar sana fikir olur. Ülkemizin hiç bir sorununu burada çözemezsin.

Ülkemizin sorunu kahve muhabbetiyle çözülmez. Zaten bu kafayla yetisti bazıları. Bari biz yeni genclik bunu yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Her ne kadar bu konuda doğru haklısın . devleti yanlış yönetiliyor . şöyle olmalı böyle olmaları deselerde , destekte . 1 saat sonra bu konu 2.sayfaya geçince konu dışı aynı ortama geri dönecektir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Türkiyedki işsiz oranı ortada milyonlarca kişi evde boş oturuyor bi çok tanıdığım üniversite mezunu kişiler ya boş oturuyor yada kendi mesleğini yapamıyor. Benim böyle bir sorunum yok ama bu forumun yarısından çoğu asosyal evden çıkmayan insanlar.

neden yatırım yapılamıyor?fabrikalar açılmıyor?özel sektör yapmıyor ise neden devlet yapmıyor?sorun burda işte.aslında sorunlar gün geçtikce çoğalıyor

Bu söylediğin şey yıllardır insanların dilinde ama haklısın bunların yapılması gerek. Bu gibi şeyler devletin ekonomisinin ne durumda olduğunu gösterir.

• Her Atatürkü seven Kendini Kemalist ilan ediyor.Normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Her ne kadar bu konuda doğru haklısın . devleti yanlış yönetiliyor . şöyle olmalı böyle olmaları deselerde , destekte . 1 saat sonra bu konu 2.sayfaya geçince konu dışı aynı ortama geri dönecektir .

bizim milletimiz önceden önlem almıyor.beter hale gelince anlıyor geçmiş zamanın değerini.gene öyle olcak.gene çıkcak bir atatürk kurtarcak devleti inşallah.sonrada tekrar bu günleri yaşayacağımızı bildiği için efkarından içe içe ölcek .baksanıza şurda sapıklık abazanlık ile ilgili konular ne kadar tutuyor.yada iphone 5gymiş bilmemneymiş.soruyorum neden sadece bakıyoruz?tüketiyoruz?neden yapmaya uğraşmayıp burda saçma sapan şeyler yapıyoruz?memleketin bu hale gelmesinde en çok suçu olan ne yazıkki biz halkız.hepimiz suçluyuz

@sispancer

çok haklısın dostum.bu işler burda çözülmez.okuyarak büyük adam olarak çözülür.fakat benim burda yapmak istediğim insanların gözünü açmak.yolu ise atatürk gösterdi bir asır önce.İLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 7 Haziran 2010; 23:55:51 >

• quote:

lafta hepimiz atatürkçüyüz hepimiz kemalistiz devlet cumhuriyet bizde güvende.atatürkçülüğü bilmiyoruz belkide.kendimizi çalışmaya bilime vericeğimize burda boş boş oturup saçma sapan muhabbetler,gereksiz işler,uyduruk olayları yorumluyoruz bütün gün...sizce yaptığımız doğrumu?nereye gidiyoruz?neden bu hale geldik?neden ülkemiz bu halde krizler var vergi üstüne vergi?gün geçtikce batıyoruz ve izliyoruz sadece...ülkemizi ne kadar seviyoruz?neler yapıyoruz?Yanlış mı yapıyoruz sizce?bence yanlış yapıyoruz...

Insanlar bir robot degildir,surekli calisir veya surekli eglenirsen bir boslugun icine girersin.Dengeyi iyi ayarlaman lazim.Burda butun gun takilanda da apacik bir sorun vardir.

Olaya biz olarak degilde,ben olarak bakmalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

quote:

lafta hepimiz atatürkçüyüz hepimiz kemalistiz devlet cumhuriyet bizde güvende.atatürkçülüğü bilmiyoruz belkide.kendimizi çalışmaya bilime vericeğimize burda boş boş oturup saçma sapan muhabbetler,gereksiz işler,uyduruk olayları yorumluyoruz bütün gün...sizce yaptığımız doğrumu?nereye gidiyoruz?neden bu hale geldik?neden ülkemiz bu halde krizler var vergi üstüne vergi?gün geçtikce batıyoruz ve izliyoruz sadece...ülkemizi ne kadar seviyoruz?neler yapıyoruz?Yanlış mı yapıyoruz sizce?bence yanlış yapıyoruz...

Insanlar bir robot degildir,surekli calisir veya surekli eglenirsen bir boslugun icine girersin.Dengeyi iyi ayarlaman lazim.Burda butun gun takilanda da apacik bir sorun vardir.

Olaya biz olarak degilde,ben olarak bakmalisin.

olaya ben olarak bakarsam hiçbirşey olmaz.bir kişi hiçbirşeydir ama halk herşeydir.farkında değil halk kendi gücünün

• Bu olayın ne Atatürkçülükle ne devletle ne vergiyle ne hükümetle alakası yok...

SSK'nın kapatılması mümkün olmayan açığını kapatmak için devasa vergiler var. O sabah akşam k.çını sandalyeden kaldırmayan memurlar ve öğretmenlerin yüzde 80 i için bu vergiler var. En kralı bile bu devirde birilerine bir siyasi oluşuma yamanmaya çalıştığı için bu vergiler var. Recep tayyip olmuş baykal olmuş kemal olmuş bir önemi var mı isimlerin?... Adam olsun bir dönem o olsun bir dönem o...

Herkes kendini düzeltsin. Biraz fazla çalışsın. Forum popülasyonu daha genç arkadaşlar. Bir çoğu çalışma hayatından bihaber. Bir şartları görün önce sonra hala böyle düşünüyorsanız bunuda düzeltmeye kendinizden başlayın...
  • cumhuriyetin kurulduğu tarihten bu yana ülke yönetimi belli kesimin elinde.. yargı, askeriye, cumhurbaşkanlığı, anayasa mahkemesi vb. tabi son 7-8 yılı saymazsak.. zaman zaman hükümeti alamamışlar onda da asker gereğini yapmış.. o tarihten bu yana gelişen hiçbirşey yok.. anayasa mahkemesi diye 11 tane adam koymuşlar istedikleri gibi at koşturuyolar.. ülkeyi yönetenler belli ve ülkenin 87 yıldır hali belli.. fazla söze gerek yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.