Şimdi Ara

Yanlis Transfer Politikasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Falancanin transferinin olmasi icin bizi istemesi lazim, yok fedakarlik yapmasi lazim falan.

Daha once 3.5 milyon + 35 bin ucret alan Melo niye bir anda ucretinde o kadar indirime gitsin ?

Simdi aynisini Hamite yapiyorlar, az para vermek istiyorlar Fener gelecek Hamiti de alacak ondan sonra gorecegiz gunumuzu.

Zamaninda biz bu sebeple Stoch u da kaybettik.

Simdi gazetelere bakin q7 icin de bonservisini eline almasi bekleniyor.

Tamam ben ucuza oyuncu almayalim demiyorum ama boyle transfer falan yapamazsiniz.

Zamaninda sqakiri icinde ayni sey oldu 1-2 milyon euro cikmadik o da gitti. Haa siz diyorsaniz, ben SL de bu sene basari beklemiyorum ligi alsak yeter, eyvallah

Ama unutmayin bu kadroya takviye gelmezse ligi de zor aliriz.

Nokta.

• İşin aslını dürüstçe konuşalım o zaman, asıl hedef şu anda başarıdan ziyade borcu çok aşağılara iindirebilmek. Yoksa 2914'ten itibaren avupa kupalarına katılamayacağız. Ve bilfdiğim kadarıyla uefa kriterleri takım içi bütçe dengeleriyle kulubun gelirleri arasında da bir limit oran koyuyor ve bunun da üstündeyiz. Yani bir şekilde Beşiktaş gibi olmasa da ya biz de küçülmeye gideceğiz ya da gelirleri daha da fazla arttırmamız gerek.
  • Doğru bir noktaya değinmişsin. Şahsen her takım az biraz iyi bir kadro kurunca ligi çantada keklik görüyor. Fakat ben hiçbi sene rahat rahat şampiyon olan bir takım görmedim. İşte şlyi boşverin ligi alalım gibi söylemler de yanlıştır bu yüzden.
  • Fatih Terim'in transfer politikası bu değil ki.Transfer listesinde pahalı adamların ismi olsaydı pahalı adamlar gelirdi.
  • bizim de beşiktaşın yarısı kadar borcumuz var, amaç bu borcu azaltmak.

Ayrıca Kusura bakma ama 30 yaşına girecek oyuncuya 3,5 M € garanti para + maç başı 35bin € vermek akıl karı değil. bir de 5 yıllık sözleşme istiyor düşün yani.
    Aynı şekilde hamite de 4 yıl için 20 M € vermek de akıl karı değil. O zaman yönetim napacak indirim bekleyecek ya da başka oyunculara yönelecek.
  • Hiç kusura bakmada bu kadar doğru bir transfer politikası uygulayan yönetim daha önce bir kere geldi ondada UEFA Kupasını aldık, hiç bir şeyi aceleye getirmiyorlar -tek bir transferde öyle oldu Riera- ince eleyip sık dokuyorlar sabreden derviş muradına ericek inşallah dahada uzar bu sürec transfer taraftarları ortaya çıkıyor.

30 yaşını geçmiş oyunculara 3.5 milyon garanti para vermek mi doğru transfer politikası? Melo diye öve öve bitiremediğiniz adam "nasıl olsa taraftar benim arkamda yerim garanti buda zaten benim son sözleşmem" diyerek kulübü sömürmeye çalışıyor 3.5 milyon € garanti + 30 bin € maç başı vermek aptallıktan başka birşey değil, Hamit'e hiç değinmiyorum bile.
  • Öyle üçe beşe bakmazsan beşiktaşın durumuna düşersin sende.gördük işte quareşmaları gutileri getirmek için milyon eurolar savurdular elde var 0.Şimdi o borçları nasıl öderiz diye düşünüyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetimin arkasındayım. Bizim klubümüzün geleneklerinde başkan cebinden milyon dolarları koyacak diye bir gelenek yok. Bakmayın fb nin transferlerine, kesinlikle klubün öz kaynakları ile yapıldığını düşünmüyorum. Kesin birileri sow da olduğu gibi hibe falan etmiştir.
  • Bende bu konuya değinmek istiyordum.

Başkalarının hatalarını düzeltmek isteyen yönetimler (borçlar)
    nedense transfer politikaları yüzünden taraftarlar tarafından hedef haline geliyor.

UEFA' nın şakası yok artık. Kriterlere uymazsan seni almam diyor.

Mevcut borçları azaltmak için yönetimler, bonservisi elinde olan, yada daha az maliyetli oyunculara yöneliyorlar.
    Bence böyle yapmakla doğru davranıyorlar..
    Kulüpler düze çıktığı zaman elbette duruma göre daha kaliteli ve flash transferler yapacaklardır.

Fikret Orman Demirören' in pisliklerini temizlemek adına küçülme politikası uygulamaya çalışyor
    ama bu yüzden bir anda kötü yönetici kötü başkan oluverdi, bazı taraftarların gözünde.

Keza Ünal Aysal' da geçmiş yönetimlerin borçlarını eritmeye çalışıyor.
    Ama nedense o da transfer olayları yüzünden kötü oluverdi bir anda.

Bence hem BJK hemde GS taraftarı yönetimlerine karşı toleranslı olmak zorunda.

• Melonun fiyatı indirmemesini yadırgamıyorum. Ne yapacağını bilmeden vermişiz yıllık 3.3m euro + maç başı. Adam süper oynadı Selçuk ile ligin tozunu attırdı resmen sonra indirim istiyoruz. Hamite gelince 4 yıllık 20 milyon euro isteyen adama gerek yok bu kadar açgözlülük olmaz.Shaqiri olayına gelince abartılıyor. Bayern Munich'in istediği bir adamı biz mi alacağız?
  • Bence takımda bir futbolcu en fazla 2.5 milyon euro olması gerekiyor. Hele hele bu takımda Selçuk Inan 2 milyon alırken Melo o kadar alamaz. Melo'nun alacağı ücret bence 2.3 milyon euro garanti ücret, 15 bin euro maç başı alması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.