Şimdi Ara

YANIYORRRR!!! Sharp 50' 652v Led Tv 1999 TL Gold Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç haftadır araştırdığım ürün ve şu an için en iyi fiyatta gold bilgisayar teknoloji marketlerde.
    752 modeli ile herşeyi aynı tek fark wifi dongle harici satılması.

Edit:652 ile 752 arasıda görüntü kalitesi farkı olduğu mesajı geldi, araştırılması gerek.
    Görüntü farkının bir nedeni 752 modelinin 200 hz hızını daha iyi verebilmesi.

Fiyat 2400 tl den düşmüştür ve yanmaktadır forumun çeşitli konularına bilgilendirme amaçlı mesaj attım .
    Ürün fiyatına göre tam bir performans canavarıdır.

Ürünün fiyatına göre öne çıkan bazı özellikleri

50"
    Panel hz değerini(200 hz) en yakın veren tv lerden birisi.
    Aktif 3d (başarılı)
    Çift çekirdek smart tv, aquos net hizmetleri ile beraber.
    2 cm çerçeve, şık metal ayaklık.
    Renk doğruluğu, parlaklık, kontrast, keskinlik, dikey ve yatay yenileme test videolarında genel olarak başarılı.

Bazı eksileri;

Çok hareketli sahnelerde nesne köşelerinde hatalar
    Aptal kumanda (akıllı kumanda yok)
    Her insana aynı etkiyi veremeyen ve rahatsız edebilen bazende gereksiz aktif 3d
    200hz(büyük panellerde nitekim düşük bir yenileme oranı hızlı nesne hareketlerinde yetişememe geç kalma ve 1. madde)
    Hediye 2 gözlük(opsiyonel olsada aile ile 3d izlemek isteyenlerin harici olarak 2-3 gözlük daha alacak olması, gözlük fiyatları)
    Yüksek wifi dongle fiyatı (75$)

Ürün hakkında bilmediğimiz yanıldığımız eklemek istedikleriniz varsa paylaşalım.
    Kendim 39"652 modelini alma arifesindeyken şimdi bu modele karar verdim ürün bu fiyatta raflarda durmaya devam ediyor.
    Herhangi bir gelişme olursa buradan bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 5 Kasım 2013; 19:02:29 >

• Bir link varmı. Nerden alcaz. Tam model ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 2 Kasım 2013; 17:07:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iyi ama hiç bir yerde bu ürünün o fiyatlara satıldığını gösteren bir emare yok..

Sitesinde Sharp ın ürünleri bile gözükmüyorken, mağazada gerçekten bulunur mu muamma?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 2 Kasım 2013; 17:13:22 >
  • Gold kendi sitesinde sharp tv bile satmıyor. Nerden bulcaz bu tv yi
  • Hakkaten link yok goldda sharp yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatını bizzat arkadaşım yanımda çıkardı ve 39" modelini alacağımı bildiği için özelliklede önce bana gösterdi ve şu an tv nin üstünde, resmini çekiyorum bir aksilik olmazsa birazdan yada akşama paylaşırım.
    Ayrıca 60" farklı bir model numaralı tv side 6000 liradan 4000 liraya inmiştir onunda resmini çeker paylaşırım.
    İhtiyacı olan kaçırmasın derim.

Bu arada çerçevesi tam sıfıra yakın tam sıfır değil 2cm bi ara var az önce farkettim.
  • Fiyat doğru arkadaşlar az önce maltepe magazasini arayip sordum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

Ürünün fiyatını bizzat arkadaşım yanımda çıkardı ve 39" modelini alacağımı bildiği için özelliklede önce bana gösterdi ve şu an tv nin üstünde, resmini çekiyorum bir aksilik olmazsa birazdan yada akşama paylaşırım.
    Ayrıca 60" farklı bir model numaralı tv side 6000 liradan 4000 liraya inmiştir onunda resmini çeker paylaşırım.

Bu arada çerçevesi tam sıfıra yakın tam sıfır değil 2cm bi ara var az önce farkettim.

dostum alet kullanılmış veya işlem görmüş bir cihaz mı?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/128256/sharp-50le652-127-ekran-3d-led-tv.aspx

sanirim bu..ihtiyaci olan kacirmasin bu fiyata bu ozellik ve kalite bulunmaz.

• genelde gold garantisinde oluyo tvler ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Ürünün fiyatını bizzat arkadaşım yanımda çıkardı ve 39" modelini alacağımı bildiği için özelliklede önce bana gösterdi ve şu an tv nin üstünde, resmini çekiyorum bir aksilik olmazsa birazdan yada akşama paylaşırım.

dostum alet kullanılmış veya işlem görmüş bir cihaz mı?

Ürün sıfır açılmamış tek bantlı kutusunda satılıyor.
    Çift bant varsa açılmış demektir farkına varırsınız.
    Stok bittiğinde müşteri isterse reyona yeni açılmış teşhir ürününüde satın alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

genelde gold garantisinde oluyo tvler ama

Ürünün servisini digicom üstlenmiştir, köklü bir firma.
  • 60" SHarp Led TV yi 3 gündür kullanıyorum ve memnunum.
    Markayı herkese tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler

YANIYORRRR!!! Sharp 50' 652v Led Tv 1999 TL Gold Bilgisayar YANIYORRRR!!! Sharp 50' 652v Led Tv 1999 TL Gold Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 2 Kasım 2013; 17:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

60" SHarp Led TV yi 3 gündür kullanıyorum ve memnunum.

LC60LE840 quattron serisi modeli mi kullanıyorsunuz?
  • link yok bişey yok mağazadan mı alınıor_?
  • Aktif gözlük ve sharp marka ??? Bimekste fiyat 2424 orada da çek vardı sanırım. İyi düşünülmesi gerekli . Eski seri mi ? Yeni seri mi ? Wireless yok .
  • vallahi fiyat güzelmişşş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

60" SHarp Led TV yi 3 gündür kullanıyorum ve memnunum.

LC60LE840 quattron serisi modeli mi kullanıyorsunuz?

60LE740

• GOLD BİLGİSAYAR PİŞMANLIKTIR bulaşmayın.

neden ? :http://forum.donanimhaber.com/m_83389353/f_//tm.htm#83420331
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.