Şimdi Ara

YANIYORRRR!!! Sharp 50' 652v Led Tv 1999 TL Gold Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Yalnızca 752 ve 652 arasında görüntü olarak çok fark var ,biraz daha fark verip 752 yi almak çok daha mantıklı.

Goldlara gidip aynı görüntüyü iki tv dede izleyin fark oldukça büyük.

Ne kadar ekmek o kadar kofte mantigi. Biraz daha fark verme olayinin sonu yok. Biraz daha fark verirsek 752'den de daha iyisini buluruz. Burada konusu acilan TV f/p anlaminda alinabilir mi? Kaliteli mi, is gorur mu? Bence bu sorularin cevabi daha onemli.

Köfte ekmek olayı tamamda bu ürün her gün değiştirilecek bir şey değil ,kaçımız cep telefonu gibi sıklıkla değiştiriyoruz.

Değip değmediğine gelince alacak olanlar gidip iki panelide aynı görüntüde görüp aradaki farkın değip değmediğine karar vermesi daha iyidir ki benim uzun süredir araştırıp gözlemlediğim kadarı ile değmiyeceğidir.

Daha ufakta olsa başka daha kaliteli bir panel almak çok daha mantıklı bir şeçim olacaktır.Net
    O nedenle sharp lc46le831s modelini daha büyük bir modele tercih edip aldım.olmayan görüntü devamlı gözünüze takılacaktır.

• Panelin en büyüğü en iyisidir gerisi teferruat...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

4 alt piksel mevcut mu bu tv de ?

3 renk mevcut hocam aqous bu 4 renkli olanlar qautron olanlar
  • Dvbt2 de Yok dahili WiFi da Yok nesi var sadece ekran büyük diyerek eve cer çöpmu dolduralim . Nesi sıcak bunun bildiğin çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

Dvbt2 de Yok dahili WiFi da Yok nesi var sadece ekran büyük diyerek eve cer çöpmu dolduralim . Nesi sıcak bunun bildiğin çöp.

Ben kablo ike bağlıyorum modem hemen yanında ve teledünya kullanıyorum demek ki benim için çöp değil, neyse
    Kurulum yapıldı çok incelemeye zamanım olmadı ama ilk izlenimlerim:
    -servis tamamen bilgisiz
    - Google ve Youtube açılamıyor
    - iphone remote uygulamalarını çalıştırmadım
    - tv her açıldığında ilk kurulum menüsü geliyor

Güncelleme yapıldı ama durum bu çözümler için bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: clutter

quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

Dvbt2 de Yok dahili WiFi da Yok nesi var sadece ekran büyük diyerek eve cer çöpmu dolduralim . Nesi sıcak bunun bildiğin çöp.

Ben kablo ike bağlıyorum modem hemen yanında ve teledünya kullanıyorum demek ki benim için çöp değil, neyse
    Kurulum yapıldı çok incelemeye zamanım olmadı ama ilk izlenimlerim:
    -servis tamamen bilgisiz
    - Google ve Youtube açılamıyor
    - iphone remote uygulamalarını çalıştırmadım
    - tv her açıldığında ilk kurulum menüsü geliyor

Güncelleme yapıldı ama durum bu çözümler için bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

biraz daha yorum ve foto koyarmısın sd hd yayınlarda. Temel testleri yaptınmı. Kısacası önerirmisin

• quote:

Yalnızca 752 ve 652 arasında görüntü olarak çok fark var ,biraz daha fark verip 752 yi almak çok daha mantıklı.

kendi sitesinde panelinden diğer tüm özelliklere kadar aynı,sadece kasa farklı bu kadar farklı kılan nedir acaba 752 ile ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

kendi sitesinde panelinden diğer tüm özelliklere kadar aynı,sadece kasa farklı bu kadar farklı kılan nedir acaba 752 ile ??

Bildiğim kadarıyla farkı kasa ve Wifi dongle 652 de Wifi yok

• Sharp dünyanın en iyi tunerları üretir.

Loewe tv lerin tunerları sharptır.

Alacak arkadaşlar bunuda bilsin
  • İnternet sitesinde yok olsaydı 120 lirada puan var parakoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

genelde gold garantisinde oluyo tvler ama

Ürünün servisini digicom üstlenmiştir, köklü bir firma.

Sharp'ın resmi ithalatçısı değişti ve digicom resmi ithalatçı oldu mayısta fakat bu Goldun paralel ithalat ürün sattığı gerçeğini değiştirmiyor. Siz goldda satılan sharpların digicom garantili olduğunu biliyormusunuz ve kesin eminmisiniz ?

Gold birçok paralel ithalat ürün satıyor hatta bazen bilinen markalarda bile olabiliyor mesela lg 640s
    Sharplarda digicom dışı gelen bir ürün görmedim, ürünün seri numarası ile bu bilgiyi sizdee öğrenebilirsiniz, seri numarası digicom bilgisayarlarında onların ithalatı olarak çıkar, çıkmazsa paralel olma ihtimali vardır.

• Biraz once goldtan ciktim. Ust modelinin farki sadece kasa ve wireless. Kasasi metalik gri, ucuz olanin ise siyah. On tarafta hayvan gibi kontrol dugmeleri mevcut. Kasa kalitesi berbat. Ama goruntu ve 3 d si guzel. Smartida hikaye.... Gozlemlerim bunlar...

• edge led tv. full led değil.info
  • TV'yi bugun gidip gordum. Kisaca goruntu kalitesi gercekten guzel. 3d performansini begendim. Smart ozelligini deneme firsatim olmadi. Kasa rengi siyah ve cerceve kenarlari ince. Bu incelik goze hos gorunuyor. Kasanin kalitesi cok kotu degil. Idare eder. Berbat olarak nitelendirilecek bir kalitesizlik goremedim. On tarafta kontrol dugmeleri mevcut ancak goruntuye odaklandigimdan beni hic rahatsiz etmedi. Bence tasarimi fena degil. Genel olarak basarili bir TV. Diger markalarin (Philips, LG) ayni teknik ozelliklere sahip 46", 47" modelleri 2200-2500 TL fiyat araliginda seyrediyor. Fiyat olarak da gayet basarili. Bu fiyat duzeyinde kalirsa ben almayi dusunuyorum.

• Arkadaslar ufak bir inceleme için zamanım oldu, sinirlendim kapattım. Alet Youtube ve Google açamıyor ama kendi browserindan bazi sitelere giriyor. Ama 3d tusuna basinca alet sacmaliyor donuyor hiçbir tuş işlemiyor hatta kapanmıyor bile. 2d-3d sonrasi da donuyor. Usb den 3d filmleri zaten oynatamiyor altyazi da ayrı problem. Son güncelleme mevcut. Servisin hiçbirşeyden anladığı yok. Adam Google açılmıyor diye sucu modeme atıp komşunun modemini denemeyi önerdi bana!! İade etsek desek Golddan aldık!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clutter

Arkadaslar ufak bir inceleme için zamanım oldu, sinirlendim kapattım. Alet Youtube ve Google açamıyor ama kendi browserindan bazi sitelere giriyor. Ama 3d tusuna basinca alet sacmaliyor donuyor hiçbir tuş işlemiyor hatta kapanmıyor bile. 2d-3d sonrasi da donuyor. Usb den 3d filmleri zaten oynatamiyor altyazi da ayrı problem. Son güncelleme mevcut. Servisin hiçbirşeyden anladığı yok. Adam Google açılmıyor diye sucu modeme atıp komşunun modemini denemeyi önerdi bana!! İade etsek desek Golddan aldık!

Youtube'u acamamasina sasirdim. Carrefour'da 1.249 TL'den satilan SEG bile Youtube'a giriyordu. 50 Hz diye almaktan vazgecmistim. O televizyon giriyorsa bunun Youtube'a hayli hayli girmesi lazim.

• Youtube ve Google olayını hallettim şu an iphone remote uygulamadısla uğraşıyorum cihazı görmüyor hepsini geçtim 3d ye basınca kumanda işlemiyor asıl sıkıntı o

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

60" SHarp Led TV yi 3 gündür kullanıyorum ve memnunum.
    Markayı herkese tavsiye ederim

LC60LE840 quattron serisi modeli mi kullanıyorsunuz?

60LE740

Tuvnera hayirli olsunkaca aldin 88 inci tv ni :))

• Abi bendemi bir sorun var anlamadim ama Samsung 7xx yada 8xx serisinin görüntüsünü hiçbirinde göremedim(Sony hariç)..Ambilight,boyuta yada baska birseye kanip farklı markaları arastiriyorum mağazaya gidince en son önünde durdugum TV hep bu ikisi oluyor yinede...

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Abi bendemi bir sorun var anlamadim ama Samsung 7xx yada 8xx serisinin görüntüsünü hiçbirinde göremedim(Sony hariç)..Ambilight,boyuta yada baska birseye kanip farklı markaları arastiriyorum mağazaya gidince en son önünde durdugum TV hep bu ikisi oluyor yinede...

Ayni sorunu ben 1 aydir yasiyorum. Diger tv leri almak icin sebeb ariyorum ama hala bulamadim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.