Şimdi Ara

YANIYOR TRAFİK Sig. yaptırana 15TL Kasko 30 TL her ikisi 45Tl akaryakıt kart hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
49
Favori
33.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozayd O kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.
  • Merhabalar,
    Bende trafik sigortasını yaptırdım. Öncelikle Ergo sigorta dan uygun bir teklif verdiler ancak sonra poliçeyi kesemediklerini belirtip Axa sigortadan biraz daha yüksek bir teklif verdiler. Fiyat olarak diğer acentelerden bir fark olmadı açıkçası.

    Bu arada ellerinde hediye kartları şuan mevcut değilmiş önümüzdeki haftadan itibaren yollayacaklarını söylediler. Bence bunu buradan duyuru olarakta belirtmeleri iyi olacaktır.

    Hoşuma giden nokta ise sabah 0850 222 99 33 sigortacini müşteri hizmetlerinden arandım hizmetten memnun olup olmadığımı bir sorun olup olmadığını sordular.
  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

    Mapfre Genel Sigortanın genel müdürlüğü ile görüştük , sizin bahsettiğiniz poliçe eşiniz adına kesilmişti. Biz de O'nun adına kesilmiş bir poliçe olup olmadığını sorduk. Bize böyle bir poliçe olmadığı yönünde bilgi verdiler. Sizden rica etsem kestirdiğiniz poliçenin numarasını bizimle paylaşırmısınız. Biz Mapfre Genel Sigortanın bize doğru bilgi vermemesi gibi bir durumu kabul edemeyiz , siz poliçe numarasını gönderirseniz biz de durumla ilgili tekrar görüşeceğiz.

    Saygılarımızla.
  • Ne yazık ki sigorta şirketlerinin fiyatlarındaki dalgalanmalar bizleri de sizin karşınızda mahcup duruma düşürüyor.
    Biz size ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalkaya26

    Sevgili arkadaşlar,

    Daha önce benzin kampanyasına mayıs ayında da devam edeceğimiz bilgisini vermiştim size. Kampanyada ufak bir değişiklik yapmak zorunda kaldık. Yeni hali aşağıdaki şekildedir :

    Mayıs ayında trafik sigortasını şirketimizden yaptıran müşterilerimize 25 TL hediye çeki
    Kaskosunu yaptıran müşterilerimize 50 TL hediye çeki
    Trafik+Kasko yaptıran müşterilerimize 100 TL hediye çeki vermeye devam ediyoruz.

    ( Değişikliğin nedenine de kısaca değinmek isterim. Bildiğiniz gibi 30 TL lik hediye kartlarını Yapı Kredi Bankasından tedarik ediyorduk ancak Yapı Kredi bankası bu 30 TL lik kartları üretmeyi bıraktı. Bizim yoğun talebimiz üzerine bir miktar daha üretmeye devam etti.Ancak mayıs ayı itibariyle artık kesinlikle 30 Tl lik hediye kartı üretmeyeceğini bize bildirdi. Bizde Akbank ile anlaşmak zorunda kaldık. Ancak Akbank da sadece 25 TL lik kartlar üretiyor. Dolayısıyla 25 TL lik kartları Akbanktan 50 TL lik kartları da Yapı Krediden tedarik ederek kampanyaya devam edeceğiz. )




    Sevgili arkadaşlar,

    Daha önce de yazdığım gibi bankalar bu hediye kartlarını bizim için özel olarak üretiyorlar. Üretim konusunda da bizim hızımıza yetişemediler. Kendi ürettikleri kredi kartlarının sırasını beklemek zorunda kaldık. Şu anda bize hafta başında tüm sipariş ettiğimiz kartları göndereceklerini belirttiler. Kartlar bize ulaşır ulaşmaz müşterilerimize göndermeye başlayacağız. Bu gecikmeden dolayı da tüm müşterilerimizden özür diliyoruz.

    Saygılarımızla.




  • catalkaya26 C kullanıcısına yanıt
    vahit bey,
    mesele sadece fiyat degildi biliyorsunuz. fiyatlarda degisim olabilir malum piyasa kosullari falan ama yaklasim kotuydu. daha once de belirttigim gibi benim olayima ozgu oyle gelismistir baskalari sizden memnun ayrilir kimseyi tutmuyorum ben. sadece arkadaslarim ve cevremden fazlasiyla yararlanabilirdiniz bir calisaninizin yuzunden olmadi kismet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta ve kasko için PM gönderdim.
  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    Ben fiyat konusuyla ilgili bir sıkıntınız olmadığının farkındayım, bizim rahatsız olduğumuz durum şu : Biz Mapfre Genel Sigortaya sizin talebinizi ilettik, onlar da bize size gönderdiğim maili gönderdiler. Biz sonuçta bu firmanın acentesiyiz, kendi kendimize karar veremeyiz,sigorta şirketinin uygulamalarına uymak zorundayız. En nihayetinde sizin de talebinizle eşinizin poliçesini iptal etmek zorunda kaldık. O noktadan sonra yeni poliçe almak istediğinizde bize poliçenin kesilemeyeceği bilgisini verdiler. Bu bilgiyi de maille ilettiler. Ancak bizden sonra siz Genel Müdürlükle iletişime geçtiğinizde poliçenizi niye kestiler ? Bu çok rahatsız edici bir durum. İkincisi bizim verdiğimiz fiyattan daha ucuza ne başka bir Mapfre acentesi ne de Genel Müdürlük poliçe kesemez. Üçüncüsü biz kesilen poliçenin bir örneği istediğimizde de böyle bir poliçenin olmadığını söylediler. Ben sizden poliçe numarasını bu yüzden istiyorum.

    Sizin bizim acenteliğimizle yaşadığınız sıkıntının kaynağı biz değildik Mapfre Genel Sigortanın bir personelinin size verdiği yanlış bilgiydi.

    Akabinde de halen bu hatalı ve güven zedeleyici durum devam ediyor.

    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz.

    Bu arada arkadaşlarınız ve çevrenizden daha çok sizin bizim hakkımızdaki düşünceniz önemli. Umarım bu olumsuz durumu değiştirebiliriz.

    Saygılarımla.




  • catalkaya26 C kullanıcısına yanıt
    ben indirimin doğum teminatında olduğunu söylüyorum, tss poliçesinde değil. ayrıca acentenizle konuştuğumuz doğum teminatı dahil tss'in 2400 liraya mal olacağı yönündeydi ancak 3154 lira kesildi kartımdan. ben bu noktada bir sıkıntı görmüyorum (yanlış anlaşılmıştır vs.) ancak bana bir iki saate eklenecek denilen doğum teminatı durumun aciliyetine rağmen eklenmedi konuya ilişkin aramalarımızı cevaplamadı arkadaşımız. biz devlet hastanesinde işlemimizi halletik ve eklenmeyen doğum teminatının artık eklenmemesini ve tss'in iptalini istedim. buna rağmen doğum teminatı eklendi belki bu süreçte sizin müdahaleniz olmamıştır olamamıştır falan filan. daha sonrasında benim telefonuma bakınca arkadaşımız bana beni suçlayıp iptal edelim diye beni suçlu çıkardı. neyse ben bu detaylara girmek ve konuyu uzatmak istemiyorum. burda gördüğüm kadarıyla en azından dürüstçe sorunlara çözüm arıyorsunuz bunu da Türkiye firmaları bakımından olumlu gördüğümü belirteyim. Daha sonra yaptırdığım poliçede doğum teminatı daha düşüktü onun için toplam fiyat 2860 lira gibi rakama denk geldi. (bu piyasa koşullarıyla ilgili olabilir işte).

    iyi çalışmalar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fertile

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

    quote:

    Orijinalden alıntı: kyturan1

    geçen sene 210 tl ye yaptırdığım sigortayı bu sene generali de 100 tl ye , geçen sene 890 a axa dan yaptırdığım kaskoyu bugun 590a sompo japan dan yeniledim. fiyatı iyi araştırın bence firmalar arası çok fark var.

    Kıl bir sigorta şirketi

    geçen sene abim yaptırdı kaskoyu sompo japana ve bir kaza geçirdi bayada masraf vardı 3-4 bin TL civarı. Özel servise götürdük. Sigorta şirketi biz hiç yüzüstü bırakmadı ve çabuk ödedi parayı
    Çalışanı veya çalışan yakını değilim başta korkmuştuk yaptıralım mı diye daha önceki sene anadoluydu çünkü. Ama bizi mahcup etti diyebilirim

    Siz ne gibi bir sorun yaşadınız?

    yaptırdıgınız acenta çok önemli aksi takdirde hapı yutarsınız. geçen yıl sompo japon dan 10 tane aracımızı kasko yaptırdık. acenta buna parayı ödememiş. biz acentaya çek vermiştik. sompo tüm poliçleri iptal etmiş kazalarda falan çok ugraştık.

    aman diyorum acentaya dikkat




  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz arkadaşlarımızın hepsi şirketimizden ayrıldılar. Ben sizi birgün mağazamıza bekliyorum. Belki kendimizi affettirebiliriz :)
  • Merhaba,

    Trafik sigortası ve kasko için fiyat almak istiyorum. Fiyat almak için hangi belgelere ihtiyacınız var?
  • OzturkG O kullanıcısına yanıt
    Tc kimlik numarası, plaka ve belge seri numarasını gönderirmisiniz
  • catalkaya26 C kullanıcısına yanıt
    İki tane belge seri numarası var hangisini göndermem gerekiyor?
  • OzturkG O kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta TC kimlik numaranızın olduğu yaprağın sağ alt köşesindeki belge seri numarası gerekiyor
  • catalkaya26 C kullanıcısına yanıt
    Özelden istemiş olduğunuz bilgileri paylaştım bana acil olarak fiyatlar ile ilgili dönüş yapabilir misiniz?
  • OzturkG O kullanıcısına yanıt
    Hemen fiyatlarınızı çalışıp size bilgi vereceğiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalkaya26

    Hemen fiyatlarınızı çalışıp size bilgi vereceğiz

    Hocam bize uğramadın yine
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Haftasonu müsait olursanız mağazaya bakliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalkaya26


    Haftasonu müsait olursanız mağazaya bakliyorum

    Ruhsat yanımda değil tc ve plakayla bilgi alabilirmiyim önceki sigorta mapfre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.