Şimdi Ara

YANIYOR 945 TL Sennheiser Game One Oyuncu Kulaklığı (Open Acoustic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Renk: Siyah
    Takma Şekli: Kafa Üstü
    Kapsül Tipi: Kulak Çevreleyen (Circum-Aural)
    Sürücü ve Kulaklık Tipi: Dinamik Sürücü / Açık Kulaklık
    Uyumluluk: PC, Mac, Konsol
    Empedans: 50 ohm
    Frekans Aralığı (Hoparlör) : 15Hz - 28.000Hz
    Frekans Aralığı (Mikrofon) : 50Hz - 16.000Hz
    Ses Basınç Seviyesi (SPL) : 116 dB
    Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.5% (1kHz, 100 dB SPL)
    Bağlantı Tipi: 2X3.5mm (PC/Mac), 1X3.5mm (Konsol)
    Kablo Uzunluğu: 3m (PC/Mac), 1.2m (Konsol)
    Ağırlık: 300g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 5 Mart 2020; 9:26:43 >

• Şimdi baktım da idefix satıcı. İdefix kendi sitesinde 998 tlye satıyor, kendi sitelerinde daha ucuz olması gerekmez mi mantıken, sonuçta bir aracı yok ortada komisyon vermiyor kar marjı daha yüksek. Bu niye böyle oluyor ben tam anlamıyorum var mı açıklayabilecek birisi.

Fırsat içinde teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackandwhite23

Şimdi baktım da idefix satıcı. İdefix kendi sitesinde 998 tlye satıyor, kendi sitelerinde daha ucuz olması gerekmez mi mantıken, sonuçta bir aracı yok ortada komisyon vermiyor kar marjı daha yüksek. Bu niye böyle oluyor ben tam anlamıyorum var mı açıklayabilecek birisi.

Normalde gittigidiyorda 1k küsür ama gg de bugüne özel extra indirim günü diye kampanya var o yüzden fiyat düşüyor.
  • quote:

Şimdi baktım da idefix satıcı. İdefix kendi sitesinde 998 tlye satıyor, kendi sitelerinde daha ucuz olması gerekmez mi mantıken, sonuçta bir aracı yok ortada komisyon vermiyor kar marjı daha yüksek. Bu niye böyle oluyor ben tam anlamıyorum var mı açıklayabilecek birisi.

İndirim kuponu kullanınca aynı fiyata geliyor kendi sitesinde.
  • Oyun için galiba. müzik için vs olmaz gibi
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Anlamamışsın ne dediğimi daha açıklayıcı olmaya çalışayım. Gittigidiyor da normal fiyatı 1006 TL yazıyor kulaklığın - 2399 da yazıyor da o fiyattan satılmadığını herkes biliyor - idefix kendi sitesinde 998 tlye satıyor. 1006 olmasının sebebi gg ye verdiği komisyondan ötürü 8tl fark koyuyor idefix gg kendi komisyonundan vazgeçip kulaklığı satmak istese 998 tlye satar en fazla normalinde durum bu. Hal böyle olunca 2 durum var 1.durum firmalar kendi aralarında anlaşıyor ikiside kar marjını düşürüyor ve öyle satış yapıyor veya da 2. durum benim sorduğum durum başka bir şey var anlaşma dışında yani bu ürünü farklı bir şeyler döndürerek daha ucuza satıyorlar. Ben 2. durumu net olarak anlamıyorum o yüzden işin içinde olan biri varsa biliyorsa diye soruyorum.

• HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Hangi kupon hocam ben göremedim sitesinde. Aynı fiyata gelmesi bile garip normal şartlar altında satıcılar araya aracı koyarsa fiyatın artması lazım aynı kalması veya düşmesi normal olmayan bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anlamamışsın ne dediğimi daha açıklayıcı olmaya çalışayım. Gittigidiyor da normal fiyatı 1006 TL yazıyor kulaklığın - 2399 da yazıyor da o fiyattan satılmadığını herkes biliyor - idefix kendi sitesinde 998 tlye satıyor. 1006 olmasının sebebi gg ye verdiği komisyondan ötürü 8tl fark koyuyor idefix gg kendi komisyonundan vazgeçip kulaklığı satmak istese 998 tlye satar en fazla normalinde durum bu. Hal böyle olunca 2 durum var 1.durum firmalar kendi aralarında anlaşıyor ikiside kar marjını düşürüyor ve öyle satış yapıyor veya da 2. durum benim sorduğum durum başka bir şey var anlaşma dışında yani bu ürünü farklı bir şeyler döndürerek daha ucuza satıyorlar. Ben 2. durumu net olarak anlamıyorum o yüzden işin içinde olan biri varsa biliyorsa diye soruyorum.
    Anladım ben seni işte diyorumya gg de bugüne özel indirim var extra indirim ordan geliyor idefixle alakası yok,idefix kendi indirimini yapmış 1k küsüre düşürmüş 1k danda gg düşürüyor bugüne özel.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Neyse tartışmak anlamsız isteyen faydalanır. Sonuçta güvenilir satıcı. Ne yapıyorlarsa yapıyorlar tüketici kendi çıkarına baksın. Sonuç bu. Her şeyi merak etmekte iyi değil.

• quote:

Hangi kupon hocam ben göremedim sitesinde. Aynı fiyata gelmesi bile garip normal şartlar altında satıcılar araya aracı koyarsa fiyatın artması lazım aynı kalması veya düşmesi normal olmayan bir durum.
    HOBI50 kodu ile 50 TL indirim yaplılabilir bu ürüne.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    arkadaşımda var müzik performansınıda çok beğenmiştim. ama göreceli tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajix kodu ve iadesiyle + maximum dörtlü kampanyası ile 820'ye denk geliyor. 4 gündür listemde, garantide Corsair Gaming Void Pro iade edilirse alacaktım. Ürün için sıcak sayılır, parası olan alır tabii.

Edit:www.idefix.com üzerinden alırsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 5 Mart 2020; 13:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Oyun için galiba. müzik için vs olmaz gibi
    Müzik için de uygun çünkü HD 558'in mikrofon eklenmiş versiyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.