Şimdi Ara

Yanımdaki Fransız kıza bakıp Türk gençliğimiz adına utanmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
13
Favori
31.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kız 23 yaşında.

Kız başına, tek başına bisikletle, içinde Türkiye'nin de geçtiği, 22 aylık dünya turuna çıkmış ve bitirip dönmüş 3 ay önce. Fransa'dan Avustralya'ya kadar. Üstelik başlarken tek kuruş destek dahi almadan. Şimdi de otostop ile tek kuruş harcamadan tüm Avrupa'yı dolaşıyor , bir geceliğine misafir kalmaya geldi.

Bütün gece anlattı durdu, insanları, yaşadıklarını, neler neler öğrendiğini... Bir insan ancak bu kadar bilge olabilir, 23 yaşında olup bu kadar çok şey bilen, tecrübe eden birini tanımamıştım...

Bizim neslimiz ben dahil, ömrünü sosyal medyada, sağda solda boş işler peşinde koşarak geçire dursun... Adamlar dünyayı keşf ediyor, 20 yaşında dünyayı avucuna alıyor...

İki sene önce yine 20 yaşında Belçikalı bir çocukla tanıştım bisiklet turunda, o da Belçika'dan Singapur'a kadar gitti 13 ay sürdü...

Hadi o erkek der geçersiniz, ama bu kız başına, tek başına...

İnanmayanlar için kızın bloğu burada...

https://happiness-sample.com

Not: Konuyu Couchsurfing yapın, insanları tanıyın, yabancı diller öğrenin, dünyayı gezin, paraya takılmayın, isteyince kazanırsınız, bakın beş parasız neler öğreniliyor görüyorsunuz, nasıl en güzel şekilde yaşanılıyor canlı örneği şu an yanımda diye açtım, uyuyor bir köşede... Tembel tembel oturup bu ülke niye böyle diyenlerin itiraz etmeye hakkı yok... Böyle bir anlayışla hangi ülkeye giderseniz gidin o ülkeye yük olursunuz ... Kendimi işin içine katarak söylüyorum...

Örnek olması açısından iki Türk var. Biri sponsorlu diğeri parasız çıkmış. Bu sayı çok az Avrupa'da neredeyse herkes. Linkleri tıklayınca anlarsınız. Kısaca boşuna bahane aramaya gerek yok, yapanlar yapıyor.
    www.gurkangenc.com
    Sayfa bulunamadı – Gürkan Genç
    http://www.gurkangenc.com/tr

www.hasansoylemez.com
    Hasan Söylemez Hayallere Yolculuk – Journey To Dreams – Hayallere Yolculuk – Journey To Dreams
    http://www.hasansoylemez.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Şubat 2017; 18:36:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gercek bi dhli sondan baslar okumaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf arasında Trabzon'da saldırıya uğradığını ima etti hızlıca, ama ülkemizi kötü tanıtmamak için yazmamış hiç bir yere... Söylememiş kimseye... Sadece ısrarla sordum diye geçiştirdi sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Laf arasında Trabzon'da saldırıya uğradığını ima etti hızlıca, ama ülkemizi kötü tanıtmamak için yazmamış hiç bir yere... Söylememiş kimseye... Sadece ısrarla sordum diye geçiştirdi sadece.

Ne gibi bir saldırı?
  • Barış için gelinlik giyip otostopla israile gitmekte olan kadına tecavüz edip, boğduktan sonra çalılığa attıkları bir ülkede yaşıyoruz ki bu en vahim olanı.Ayrıca ölücü dendiğinde insanların aklına gelen, ilk demiyorum tek site olan yere de paraya takılmayın yazman abesle iştigal gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Laf arasında Trabzon'da saldırıya uğradığını ima etti hızlıca, ama ülkemizi kötü tanıtmamak için yazmamış hiç bir yere... Söylememiş kimseye... Sadece ısrarla sordum diye geçiştirdi sadece.

Ne gibi bir saldırı?

Maalesef detayını anlatmadı ama bir an daldı... Kaçmış ama detaylarını bilmiyorum.

• İngiliçe bilsem yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustegmen

Barış için gelinlik giyip otostopla israile gitmekte olan kadına tecavüz edip, boğduktan sonra çalılığa attıkları bir ülkede yaşıyoruz ki bu en vahim olanı.Ayrıca ölücü dendiğinde insanların aklına gelen, ilk demiyorum tek site olan yere de paraya takılmayın yazman abesle iştigal gibi.

Sorunun olduğu yere yazdım ki, bu soruna sahip olanlar belki bir ihtimal hangi sorunla boğuştuklarını anlayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

İngiliçe bilsem yapardım.

Neden bilmiyoruz? Sorun orada işte...

Tek sorun bilmemek, bildiğini bilmemek, bilmek için bir şey yapmamak... Kuru eleştiri.

• Umarim kızın başına birsey gelmez ki ülkemizde 2 aylık erkek çocuklara bile tecavüz ediliyor umarim kizcagiza birsey olmaz tek dileğim bu .

• Kardeş ayıptır sorması uçan bisiklet mi bu avustralyadan Fransa'ya nasıl sürmüş nasıl aşmış okyanusu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Kardeş ayıptır sorması uçan bisiklet mi bu avustralyadan Fransa'ya nasıl sürmüş nasıl aşmış okyanusu

Denizi bisikletle aştı diye bir şey mi iddia ettik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakles_Kratos

Umarim kızın başına birsey gelmez ki ülkemizde 2 aylık erkek çocuklara bile tecavüz ediliyor umarim kizcagiza birsey olmaz tek dileğim bu .

Çok şükür ki ülkemizi sağ salim geçip atlatmış, dünya turu 3 ay önce bitti.

• yok su an orda uyuyormuş cart curt. Azıcık az salla. Sadece hayalinde düşlediğin şeyleri buraya yazarak insanların nabzını ölçüyorsun. acaba onlar da benim gibi düşünüyor mu?

edit: arkadaş fotoları attı. gerçekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessicaHyde -- 5 Şubat 2017; 5:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

İngiliçe bilsem yapardım.

Bu konuya değindi zaten, dünya ülkeleri arasında İngilizce konusunda en çok bizim ülkemizde sorun yaşamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

yok su an orda uyuyormuş cart curt. Azıcık az salla. Sadece hayalinde düşlediğin şeyleri buraya yazarak insanların nabzını ölçüyorsun. acaba onlar da benim gibi düşünüyor mu?

PM gönderiyorum...

• O kızı patates etmişlerdir yollarda hocam aman özenme böyle şeylere kestaneyi cizdirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

O kızı patates etmişlerdir yollarda hocam aman özenme böyle şeylere kestaneyi cizdirirsin

Bisikletle tüm bölgelerde uzun turlara çıktım... Hiç bir Türk bisikletçiye rastlamadım yollarda... Polonya'dan Gürcistan'a nişanlısı ile buluşmak için tek başına çıkan 25 yaşındaki kızdan tutun kimlere kadar... Bu arada kız evlendi nişanlısı ile... O cesaret ve sevgi kimde olsa evlenirdi zaten.

Ayrıca ülkemizden bu kadar nefret etmeye gerek yok...

Ülkede politika, eğitim sorunu çözülürse hiç bir farkımız eksiğimiz, kalmaz. Psikopatlık tüm ülkelerde olabilecek bir şey.

• Blog bile açılmıyor burdan

Edit: Vpn le girilebiliyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 5 Şubat 2017; 5:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Blog bile açılmıyor burdan

Edit: Vpn le girilebiliyor sadece

Çok garip... Acaba bizden böyle gençlerin çıkmasından mı korkuluyor?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.