Şimdi Ara

Yandex Maps, İstanbul'da toplu taşıma ücretlerini göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yandex Maps, İstanbul'da toplu taşıma ücretlerini göstermeye başladı
    Yandex Türkiye, İstanbul’daki toplu taşıma ücretlerini platforma ekledi. Kullanıcılar toplu taşıma ile rota oluşturduğunda hangi hatlara bineceğine ek olarak artık toplam yolculuk ücretini de görebiliyor. Üstelik kullanıcılara İstanbulKart ve İDO’da 100 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Yandex’in ülkemize özel yenilikleri devam ediyor. İstanbul’daki kullanıcılar artık metro hatları, otobüsler veya diğer standart toplu taşıma seçeneklerini kullanarak bir rota planladıklarında, Yandex Maps ve Navigasyon yolculuğun uygulamaları artık yolculuğun toplam maliyetini ve her bir ulaşım adımının ayrı ayrı ücret bilgisini görüntülüyor. Ücret bilgileri, İETT, İstanbulkart, Marmaray ve Şehir Hatları dahil olmak üzere İstanbul'un toplu taşıma yetkilileri ve operatörlerinin resmi verilerine dayanıyor.

Ayrıca Bkz.Kamil Koç hacklendi: Müşterilere virüslü SMS gönderildi!

Yeni ücret görüntüleme güncellemesi iOS ve Android için yayınlandı. Yandex Maps ve Navigasyon uygulamasını güncelleyerek ücretleri görebilirsiniz.

İstanbullulara 100 TL bakiye hediye

Yandex Türkiye ayrıca İstanbulkart ve İDO’da 100 TL hediye bakiye kampanyası başlattı. Yandex’i varsayılan arama motoru olarak ayarlayan kullanıcılara İstanbulkart veya İDO’da 100 TL kredi verilecek. İstanbulkart’tan elde edilen krediyi toplu taşımanın yanı sıra market, restoran, kafe ve yemek sipariş uygulamalarında kullanabilirsiniz. İki kampanya birbirinden ayrı olarak yürütülüyor.

İstanbulkart kampanyasına katılmak için: https://www.istanbulkart.istanbul/campaignsDetail?id=60077

İDO kampanyasına katılmak için: https://www.ido.com.tr/en/yandex-ile-ido-biletleri-100tl-indirimli

• Birde navigasyona kuzey Marmara otoyolu kullanma diye seçenek ekleseniz. Ben devlet dışında gitmek istemiyorum zorla çevirmeye uğraşıyor

• Google Maps'i daha çok kullanıyordum ama Yandex Maps'i bir süre kullandıktan sonra aslında ne kadar kaliteli olduğuna şahit oldum. Bir süredir kullanan biri olarak memnun olduğumu söylemeliyim, öneririm.

• İstanbul'da Yandex Maps çok iyi. Toplu taşıma için Moovit kullanıyordum ama gerek bırakmadı.

• Şehir dışında geç algılıyor.Kavşak geçtikten sonra dönün diyor.Kapanmış benzilik aktif görünüyor.Yol çalışması ile yan yola aktarılmış yerler belirtilmiyor.Dinlenme tesisi gözüken yerler tır garajı

• makine26 M kullanıcısına yanıt
    şehir içinde, dışında farketmiyor. çok gecikmeli. ama şehirler arası hız limitlerini gösterdiği için şehir dışında uyarı amaçlı kullanıyorum açıkçası ama tarif için kullanırsanız saç baş yoldurtur.

• İstanbul'da muazzam bir ilerleme kaydetti. İstanbul'da yaşayan herkes bir şans vermeli. 3D görünümüne alışan Google Haritalar'ı tekrar kullanamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• makine26 M kullanıcısına yanıt
    google maps daha berbat. yoldan döndünüz onu 15 saniyede algılıyor. gps sinyali ile alakalı sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.