Şimdi Ara

Yandex Disk Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100 gblık paket aldım hesabıma.10 gb da free veriyor zaten.Şuan içinde 105 gb dosyam var.1 ay sonunda paket bittiği zaman bu dosyalar otomatik silinip depolama 10 gb mı olacak.Yoksa dosyalar kalıp bir daha bir şey yükleyememe olayı mı olcak.



  • Up arkadaşlar önemli benim için.
  • Up
  • "Abonelik sona erdiğinde ne olur?
    Ek depolma alanı, ödeme süresi bittiğinde ödenmemiş alan iptal edilecektir. Bununla birlikte, Disk'teki dosyalarınızın toplam boyutu kullanılabilir Disk kapasitesini aşıyorsa, yeni dosyaları yükleyemez, mevcut dosyaları paylaşamaz ve ortak klasörler oluşturamazsınız. Ayrıca daha önce paylaştığınız dosyalar bilgisayara genel erişim bağlantısı üzerinden indirilemez ama Disk'e kaydedilebilir. Dosyalar ile diğer işlemleriniz engellenmez: dosyaları görüntüleyebilir, bilgisayara indirebilir, taşıyabilir ve silebilirsiniz.

    Tüm olanaklardan tekrar yararlanabilmek için kullanılan alanı müsait alan boyutlarına kadar küçültün veya tekrar ek alan satın alın. Yandex.Disk alanınızı boşaltmak için dosyaları Disk'ten silmek veya Disk'le eşitlenmeyen bilgisayar klasörlerinize taşımak gibi farklı yöntemler kullanabilirsiniz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 29 Ağustos 2019; 18:19:18 >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam aynı durumu merak ediyordum güzel bilgilendirdiniz.
  • Arkadaşlar sizlere bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum. şu anda mobil telefondan çekilen fotoğraflar için sınırsız depolama Hakkı veriyor...Şu anda hard diskimde 100 GB civarında fotoğraf albümüm var, Bunu sdcart a yükleyip telefona taksam bu kapasiteyi aynı şekilde depolayacak mı o konuyu merak ediyorum... Lütfen deneyen veya bilgisi olan yazarsa sevinirim....
  • Farklı bulut depolamalar farklı şeyler yapıyor ama durumu anlatayım biraz geç olmuş ama sonradan gelenler faydalanır.

    Sınırsız depolama kapasitesi dediğinde yüklenen fotoğraf kalitesi düşer. Şöyle telefonların kameraları gelişti 10 megapiksel bir kamera kötü sayılır ama böyle bir kamerayla çekilen fotoğraf bile 5 megabyte civarı yer kaplar. (Anlaşılsın diye ortalama konuşuyorum rakamlar değişebilir ama mantık doğru.)
    Sizin 100 gb alana yüklediğiniz fotoğraflar bu kalitede olduğu için o alan eninde sonunda dolar.
    Sınırsız depolama ise fotoğraf kalitesini düşürür. 5 mb fotoğraf 500 KB gibi bir boyuta düşürülerek kayıt edilir.

    Aynı alana böylece 10 kat ve üzeri fotoğraf kayıt edilir. İnsan gözü aradaki farkı ilk başta anlamaz ama bilginin yüzde 90 civarı fotoğrafta kaybolmuştur.

    Bulut depolama servislerinin hepsi sınırsız depolama seçeneğinde bu kalite düşürmeyi yapıyor.

    Ek olarak
    Bazıları yüklenen sınırsız fotoğrafları sadece İnternet üzerinden görüntülemene izin veriyor. Yani bilgisayara otomatik yüklemiyor.




  • zma kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı olmaz... Kesinlikle Çözünürlükte oynamıyor. Sınırsız olarak kullanıyorsun. İki hesabım var. Birine mobilden sınırsız video diğerinede sadece fotoğraf yüklüyorum. Senelerdir böyle ilerde ne olur muamma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.