Şimdi Ara

Omegle , Chatroulette vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumu elimden geldiğince net açıklamaya çalışcam . Bir çok yeri araştırdım ama kesin bir çözüme ulaşamadım . 2 gün öncesine kadar her şey normalde internette hiç bir problemim yokdu . Daha sonra modemimi değiştirmek zorunda kaldım zyXeL P-660HW-T1 v3 modemini kurdum . Olaylarda bundan sonra başladı . İlk önce internet hızım gözle görülür bir şekilde düştü daha sonra ttnet arayıp bu olayı düzelttim . Şimdi sorunum şu internet hızım normal ama omegle , chatroulette vs. bu tarz sitelerde karşı taraf hiç görünmüyor . Daha önceden sorunsuz bir şekilde girebiliyordum olay adobe flahs player kabul et durumu falan değil . Bir türlü çözemedim . Benim görüntüm kendimde çıkıyor normal bir şekilde fakat karşı taraf hep karanlık yani kamerasızlar çıkıyor arada bir kameralı çıkıyor ama onlarında görüntü kalitesi düşük . Tahminimce sorunum modem kaynaklı ama bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Omegle ve Chatroulette: Anonim Görüntülü Sohbet Platformları

Giriş

Omegle ve Chatroulette, yabancılarla rastgele görüntülü görüşme yapmana olanak tanıyan popüler anonim sohbet platformlarıdır. Bu platformlar, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak veya sadece zaman geçirmek isteyenler arasında oldukça yaygındır.

Chatroulette Nedir?

Chatroulette, 2010 yılında geliştirilen ve kullanıcıların web kamerası aracılığıyla rastgele yabancılarla bağlantı kurmalarına olanak tanıyan bir video sohbet platformudur. Kullanıcılar, bir sonraki eşleşmelerine geçmek için "Sonraki" düğmesine tıklayabilirler.

Omegle vs. Chatroulette

Omegle ve Chatroulette benzer özellikler sunmakla birlikte, bazı önemli farklılıkları vardır:

• Kayıt: Omegle kayıt gerektirmezken, Chatroulette kullanıcıların bir hesap oluşturmasını ister.
    • Özellikler: Omegle, metin ve görüntülü sohbet sunarken, Chatroulette yalnızca görüntülü sohbet sunar.
    • Güvenlik: Omegle'ın güvenlik önlemleri hakkında endişeler varken, Chatroulette daha katı kurallar uygular ve uygunsuz davranışları bildirmek için bir sistem sunar.

Kullanım İpuçları

Bu platformları güvenli ve keyifli bir şekilde kullanmak için şu ipuçlarını göz önünde bulundurmalısın:

• Her zaman bilinmeyen kişilerle görüşürken dikkatli ol.
    • Kişisel bilgilerini paylaşma.
    • Uygunsuz veya saldırgan davranışlarda bulunma.
    • Rahatsız edici bir görüşmeyle karşılaşırsan, bağlantıyı hemen kes.

Sonuç

Omegle ve Chatroulette, yabancılarla anonim olarak bağlantı kurmanın eğlenceli ve kolay yolları olabilir. Ancak, bu platformları kullanırken güvenlik önlemlerini almak ve uygunsuz davranışlardan kaçınmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karsi taraf hic acik denk gelmiyor mu? Bi dns ni kontrol et. Ben de duzgun cunku :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı taraf açık denk geliyor ama 15 de 1 yani bi problem olduğu bariz belli , o açık gelende görüntü kalitesi çok düşük . Dns ayarlarım google dns ayarları yani ondada bi sıkıntı yok , ilgilendiğin için tşkler.
  • http://www.youtube.com/watch?v=QKEDqeUsYA8 sorunum tam olarak bu , alttaki yorumları biraz çevirmeye çalıştım sanırım modemden kaynaklı bir sorun var
  • Bu tarz sorunu olanlar için problemin kaynağı modemdir arkadaşlar . An itibariyle modemi değiştirdim hiç bir sıkıntı kalmadı . Burdan bu tarz sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına buraya yazdım . Teşekkürler.
  • kardes aynı sorun bendede var cozum bulamadım yardımcı olursan sevınırım modemden mıdır kesın msj olarakta attım cevaplarsan sevınrım
  • kardesım msj attım cevap atarsan sevınırım @istanbuls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş benimki modemden kaynaklıydı , modemi değiştirdim sorun ortadan kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.