Şimdi Ara

Yandex Canlı Trafik Bilgisi!!! Free!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birkaç sene önce Türkiye'de de ofis açan Google gibi arama motoru olan bir Rus firması var adı Yandex, bunun iPhone ve iPad uygulamasında canlı trafik bilgilerine göre navigasyon yapılabiliyor ve gayet kullanışlı, bir de aynı Google'ın ABD'de sunduğu yolların çekilmiş panoramik halini de görebiliyorsunuz. Adamlar piyasada gezen bazı firmaların araçlarından aldıkları GPS verilerine göre trafik durumunu guncelliyormuslar. Bugün indirip denedim ve gayet başarılı.. Tek problem programım Rusça olması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 19 Ekim 2011; 23:07:19 >

• rus iyidir

edit : rusça iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 19 Ekim 2011; 22:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

rus iyidir

edit : rusça iyidir

:)
  • Rusça olan Yandex.Navigator uygulamasını en azından ingilizceye çevirebiliyor muyuz acaba?

Benzerlik arz ediyor diye yeni başlık açmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Rusça olan Yandex.Navigator uygulamasını en azından ingilizceye çevirebiliyor muyuz acaba?

Benzerlik arz ediyor diye yeni başlık açmak istemedim.

Şu an Türkiye Marketinde uygulama mevcut ve kurduğunuzda program ve harita direkt Türkçe olarak açılıyor.
  • rusça gereken kelimeleri bilyioruzda... uygulamayı kullanmaya yeterli değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

rusça gereken kelimeleri bilyioruzda... uygulamayı kullanmaya yeterli değil :)

Navigator Rusça şu an. Türkçe olan Yandex.Maps uygulaması.

Yandex Maps uygulamasını da navigator olarak kullanabilirsiniz, sadece sesli yönlendirme olmaz, haritadan takip edersiniz. Yandex maps bu arada 10 numara kesinlikle tavsiye ederim. IOS'ta Google MAPS uygulamasını 10 katlar.

Yandex map tüm TR'de trafik yoğunluğunu verir, yol durumuna göre en kısa zamanlı yolu söyle, uygulama açıkken her daim rotayı kontrol eder trafik yoğunlaştıysa size hemen alternetif yol verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sizin gibi düşünüyordum ancak trafik durumunu kendi kullandığım güzergah üzerinde en az 15-20 farklı gün ve saatte denememe rağmen yanlış gösterip beni mağdur ettiğinden beri aynı düşüncelere sahip değilim (hem de yenikapı-bakırköy sahil yolu yani). İbb trafik ve 44 44 154 ün yettiği kadarıyla artık.
  • evet, yandex'in trafik yoğunluğu haritası kesinlikle berbat. bir kere bile doğruyu göstermedi...
  • ben yeni kullanmaya başladım gayet doğru gösteriyor açıkcası...

trafik konusunda IBB den ve paralı uygulamalardan çok daha iyi...

bence bu trafik olayı en iyisi IBB idi , fakat yandex in trafik uygulaması IBB den daha iyi...çok daha fazla detayı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.