< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 4 Mayıs 2015; 14:04:27 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
iPhone veya Apple Watch'ta Denetim Merkezi veya Bildirim Merkezi Açılmıyorsa Ne Yapmalı?
iPhone veya Apple Watch'unuzda Denetim Merkezi veya Bildirim Merkezi açılmıyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Cihazınızı yeniden başlatın: Basit bir yeniden başlatma, birçok sorunu çözebilir. iPhone'unuzda veya Apple Watch'unuzda bunu yapın.
- Ekranı temizleyin: Ekranda kir veya yağ varsa, Denetim Merkezi veya Bildirim Merkezi'ni açmakta sorun yaşayabilirsiniz. Ekranı temiz bir bezle silin.
- Düğmelere sıkıca basın: Denetim Merkezi iPhone'larda ekranın sağ üst köşesinden, Apple Watch'larda ise ekranın altından aşağı kaydırılarak açılır. Düğmelere yeterince sıkı bastığınızdan emin olun.
- Ayarları kontrol edin: Denetim Merkezi veya Bildirim Merkezi'nin açık olduğundan emin olun. Ayarlar > Denetim Merkezi/Bildirimler yolunu izleyerek kontrol edebilirsiniz.
- Yazılımı güncelleyin: iPhone veya Apple Watch'unuzun en son yazılım sürümüne sahip olduğundan emin olun. En son güncellemeler, hataları düzeltmiş olabilir.
- Cihazı sıfırlayın: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, cihazınızı sıfırlamanız gerekebilir. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi sileceğini unutmayın.
Bu adımları izledikten sonra Denetim Merkezi veya Bildirim Merkezi hala açılmıyorsa, bir Apple Store'a veya yetkili servis sağlayıcıya başvurmanız gerekebilir.
İlgili Anahtar Kelimeler:
- iPhone denetim merkezi açılmıyor
- Apple watch denetim merkezi açılmıyor
- Apple watch bildirim merkezi açılmıyor
- iPhone x denetim merkezi açılmıyor
- Apple watch denetim merkezi kayboldu
- Denetim merkezi açılmıyor
- iPhone bildirim merkezi dokunmatik çalışmıyor