Bildirim
Yandaş medya!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
23 sorununda cevabı bu videoda gizli.
http://www.youtube.com/watch?v=7ZZYTgCECKQ_____________________________ Alo Kaan ben Emre abin sakın zorlamayın heee -

emenikeyle sezerin itibarını düşünüyo...
emniyet keşke hiç gözaltına almayıp, emenikenin evine gitseymiş bi yandan çay kahve içer bi yandan soru sorarmış. itibarı zedelenmezmiş böylece
emniyetin yeni uygulaması : evlere sorgu servisi ALO 866... çağırın gelelim itibarınız zedelenmesin
neyin kafası bu çok merak ediyorum..._____________________________
-
medyada şaşırdı
habertürkte resmen bitirdi feneri. ama fotospor'u medyadan saymasak iyi olur bence...
_____________________________ -
fotospor a kaç para gitti acaba?? 
_____________________________ 2012 c4 exclusive -
Fotospor Fotogol'den sonra en rezalet gazete, adam yerine bile koymayın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
fotospor a kaç para gitti acaba??
Güzel soru._____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. -

Fenerin avukatlığına soyunmuşlar._____________________________ -
Sırf gazete satsın diye yapmıyorlarsa bende bir şey bilmiyorum. _____________________________
.·´¯`·->CİMBOM<-·´¯`·. -
24-Neden maçları kolay kazanamadı diye yazılmış...
Afedersiniz ama bu kadar a-ptallık olmaz ya...Acaba şike yapıldığı belli olmasın diye olabilir mi bunlar?_____________________________
Steam ID: aeyi
Origin ID: andaceyi
PSN ID: andaceyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Fenerin avukatlığına soyunmuşlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler