Şimdi Ara

YANDAL YAPMAK ? 3.00 ORTALAMA ZOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yandal yapmak sizce mantıklı mı çift anadal yapacak kadar zeki olduğumu düşünmüyorum kaldıramam o kadar yükü ama yandal mantıklı geldi bana sizce yapılmalı mı ? ve 3.00 ortalama yapmak cidden zor mu ? en az 3.00 olması lazımmış. (ybs bölümünde okuyup ceng veya istatistik ve bilgisayar bilimleri gibi bölümlerden yandal yapmayı planlıyorum buna imkan sağlayan üniversiteler var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 4 Ağustos 2020; 13:10:34 >

• Her üniversitenin not sistemi farklı AA mı A mı 100 lük mü
    Hangi üniversite bir de o da önemli
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    hocam düzce üniversitesi veya ktü için sordum varsayalım neresi geleceği belli değil sonuçta, en mümkün olan iki üniversite bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45D1DBC07

hocam düzce üniversitesi veya ktü için sordum varsayalım neresi geleceği belli değil sonuçta, en mümkün olan iki üniversite bunlar
    Düzceyi bilmiyorum ama ktü de kolay değil yata kalka yapamazsın bölüme ilgin varsa bir de düzenli çalışırsan yapabilirsin
  • Hocam KTÜ Konya Teknik Mi Karadeniz Teknik Mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    ilgim var yapabilirim gibi geliyor ama bu kadar zorluğa değecek bir sonuç verir mi elime yandal,onu düşünüyorum hocam
  • Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Karadeniz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    3 ortalama yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 3.00 yapmak bence zor değil düzgün çalışırsan ilk yıl yapılıyor. yandaldan mezun olunca sadece sertifika alıcaksın 7-8 ders falan oluyor yandal programında. genel bi bilgin olur sana çok bir şey katacağını düşünmüyorum. ilgilendiğin bir alan hakkında az çok bilgi sahibi olmak için yapılabilir
  • istediğiniz üniversitenin geçen yılki çap/yandal sonuçlarına bakın kim hangi notlarla nereden yapmış görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    hocam zaten yazılım kendini geliştirmeye bağlı olduğu için 7-8 ders olsa bile yararı olur diye düşünüyorum
  • şöyle diyem sana:
    1. sınıfta yattım baya ama servis derslerim çok kötü değildi, 2.1 ortalama geldi.
    2. sınıfta hayvan gibi çalıştım boru gibi derslerim vardı ancak ona rağmen 3.4 mü 3.5 mi ne ortalamam geldi.
    cgpa 7 kredi ff varken 2.8 şu an, yani ff leri verince 3.2 3.3 olcak diyebilirim.

sen 1. sınıfta dersleri iyi tutarım iyi çalışırım sonra da bölüm dersleri gelince yine de manyak gibi çalışabilirim dersen o zaman 3 üstü ortalama yapabilirsin. ama sadece çok ders çalışırsan.
  • hocam evimden uzakta başka bir şehirde ders çalışmak dışında yapabileceğim pek bir şey yok gibi birde 1.sınıf da bölüm dersleri olmuyor mu ? 2.sınıfta mı başlıyor
  • okuldan okula değişir, mesela odtüde ilk sene sadece 1-2 tane bölüm dersi varken bizim ytüde 6-7 tane bölüm dersi var 1.seneden.
  • anladım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Hocam KTÜ Konya Teknik Mi Karadeniz Teknik Mi
    konya = KTÜN
  • Hocam 1 sınıf derslerine abanırsam 3 3.5 arası yapabilirmiyim

• Reddawn07 R kullanıcısına yanıt
    3.5 üstü de yaparsın. Yapan yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.