Şimdi Ara

Yandaki evin bahçesinde 7/24 ağlayan 2 köpek yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür yandaki evin bahçesine kulübeye yavru köpekleri kilitlemişler, tüm gün cıyak cıyak bağırıyor hayvanlar, kafa kalmadı sesten, bunları şikayet edebilir miyim suç mu?

• başlığı okuyunca üzüldüğünüzü sandım meğersem rahatsız olmuşsunuz. Hayvanın bağırması suç değil ama sahipl bir hayvan işkenceye maruz kalıyorsa aç susus bırakılıyorsa suç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • komşunun evini komple ateşe ver ve köpeklerine iyi bakmalarını söyle mesajı alacaklardır 

• Sen aynı şekilde bağırıp ağlarsan suç ama sevimli dostlarımız özgür. Daha doğrusu onları besleyen sevimli dostlarımızın bu konuda hiç sorumluluğu yok. Saçmalıktan başka bişey değil. Birinin sorumluluğundaki bir hayvan gece yarısı herkesi uyandırıyor ama sahibinin sorumluluk sıfır. Benim arka tarafta park var yapanın yuvası yıkılsın, her gece 4-5 tane köpek getiriyorlar. Hadi benim ev 2 kat izolasyonlu. Ben içten de yaptırdım. Pencereye de bunlar yüzünden ses yalıtımlı muhafaza taktırdım rahatım. Gece zaten kulaklıkla uyuyan biriyim, sıfır sesle uyuyorum ama biliyorum ki çevredekiler geceleri 10 kere uyanıyor bu soytarılar yüzünden. Ben rahat olmama rağmen, belediyeye gittim park ve bahçeler sorumlusuyla konuştum yapacak bir şey yok dedi. E milletin enayisi de ben değilim bu işi kovalayacağım. Ben yapacağımı yaptım artık ister uyusunlar ister uyansınlar. Amerika'da bir eyalette belirli bir saatten sonra 10 dakikadan fazla havlayan köpeğin sahibine ceza yazıyorlar. Adamlar yavaştan başlamış. Zamanla her eyalette uygulanır, uygulanmalı da. Gece uyumak için senin köpeğinden izin mi alıcaz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.