Şimdi Ara

YAMAHA YBR 125 2014 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ybr 125 2014 nasıldır alınır mı sıfır düşünüyorum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşın lütfen çok bi beklentim yok ev okul biraz gezinti için ve yazın çeşme trafigini yenmek icin ideal gibi geldi çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2007 yılında satın almıştım 102.000 de şu an milyon km gorecegınden hiç şüphem yok,ybr sorunsuzlugun diğer adıdır her işinide gorursun. Bunu yıllardır sadece ybr kullanan biri olarak değil elinden onlarca motosiklet geçmiş biri olarak soyluyorum. Burdada ybr ye kaka diyicek kimse yoktur

• Bende 2014 YBR 125 ESD'nin siyah rengi var ben çok memnunum bu sene içerisinde 11,000 km yol yaptım (şehiriçi/şehirdışı) bakımlarını zamanında yaparsan ya da yaptırırsan yolda bırakmaz arıza vermez ve yakıt cimrisi diyebilirim. Sıfır fiyatı 5000 Tl ye yaklaştı maddi durumdan bi sıkıntı yoksa gözün kapalı al tam bir şehir içi motosikleti çok kıvrak. Sıfır alırsan bir tavsiye lastikler çançinçon marka güzel bi lastik alırsan daha da memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqnfdn

Bende 2014 YBR 125 ESD'nin siyah rengi var ben çok memnunum bu sene içerisinde 11,000 km yol yaptım (şehiriçi/şehirdışı) bakımlarını zamanında yaparsan ya da yaptırırsan yolda bırakmaz arıza vermez ve yakıt cimrisi diyebilirim. Sıfır fiyatı 5000 Tl ye yaklaştı maddi durumdan bi sıkıntı yoksa gözün kapalı al tam bir şehir içi motosikleti çok kıvrak. Sıfır alırsan bir tavsiye lastikler çançinçon marka güzel bi lastik alırsan daha da memnun kalırsın.

Tam depo ile kaç km götürüyor kardeş
    Benim ilk motorum olucak sürmeyi biliyorum scooter olarak honda activa sürdüm baya ama ybr tarzı hic sürmedim ağırlığı nasıl 1.80 boy 72kg ağırlığım var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    Cevap bekliyom kardeş çok sağol.

• YBR kimse laf demez evet ama fiyatına derim 125 cc bir motor 5 bin tl olmayı hak etmiyor onun yerine çinlilerden başka Bajaj alternatifi var bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

YBR kimse laf demez evet ama fiyatına derim 125 cc bir motor 5 bin tl olmayı hak etmiyor onun yerine çinlilerden başka Bajaj alternatifi var bak derim.

çinlilere asla bulaşmam kardeş
    Honda today50 2. Eli 3,500 4000 arası 5000 diyen de gördüm yani fiyat çok abartılı değil yamaha sonuçta

• mrtsnli kullanıcısına yanıt
    Çinlilerden başka dediğim gibi Bajaj hint malı sağlam motordur.

5.000 lira verilmez bu motora ama kişinin zevkine artık sen verebilirsin, ben vermem 1.500 ekler pulsar 200 ns alırım 2.el.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 27 Aralık 2014; 19:47:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAMAHA YBR MOTOR FİYATLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1,75 90 Kiloyum ben sizin için hiç bir sorun yaratmaz boy kilo bakımından. ıslak ağırlık (yakıt ve yağ dahil) 125-130 Kg civarı motor. Bir depo ile 535 km gidiyorum diyenler var ama ben o kadar km yapamadım yedek depoya geçmeden 400 km civarında yol katettim şehir içi/şehir dışı karışık. Şehir dışı kullanımlarda Rüzgar yönü ağırlık lastik basıncı vs. yakıtı etkiler zaten net olarak bi ölçüm yapamam yani. Ama şunu diyebilriim yakıt konusunda sizi üzmez.
  • quote:

1,75 90 Kiloyum ben sizin için hiç bir sorun yaratmaz boy kilo bakımından. ıslak ağırlık (yakıt ve yağ dahil) 125-130 Kg civarı motor. Bir depo ile 535 km gidiyorum diyenler var ama ben o kadar km yapamadım yedek depoya geçmeden 400 km civarında yol katettim şehir içi/şehir dışı karışık. Şehir dışı kullanımlarda Rüzgar yönü ağırlık lastik basıncı vs. yakıtı etkiler zaten net olarak bi ölçüm yapamam yani. Ama şunu diyebilriim yakıt konusunda sizi üzmez.

Genel olarak motorlarda şu yedek depo konusunda net bilgim yok benim ya yedek depo dediğimiz göstergede kırmızı kısım mı yoksa göstergede gözükmeyen bi depo mudur kırmızıya geldiginde yakıt alıyorum sonun kadar sürmedim bi kere yolda kalsam anlarım aslında da :) o kırmızı kısım mıdır yoksa gözükmeyen bölümmü

Birde hocam ben çok ısındım motora ya şekli şemali çok güzel tanındık bir marka babam da kullanır arada 39 yaşında kendi
    Vitesli oldugunu söyleyince kem küm yaptı ama inşallah işte

Beğenmediğiniz yönü ve beğendiğiniz yönleri nelerdir?

• 2014 modelini 600 kmde 3800 e agustos 2013 de aldım trakyada 4000 yaptım sattım, arkadaşın dediği gibi 200 cc pulsar almaya bakardım, şimdi 250 xmax abs 2014 e biniyorum hedefim tenere nc750 cbf xxx serisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • commeter alanında en iyi motorlar cbf 150 ve ybr 125 ikiside harika motorlar . ybr fiyartı cbf göre nispeten daha uygun . aphace 150 de ybr göre daha uygun . bu motorlar 2 eldede çok değerli . çabuk alınıp satılır. ikinci elde alsan sıfırda alsan pişman olmassın .
    çok acemiyseniz linktekki videoları izleyerek eksiklerini farkeden önlem alırsınız.

http://www.altinelbiseliadam.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: darpgen

commeter alanında en iyi motorlar cbf 150 ve ybr 125 ikiside harika motorlar . ybr fiyartı cbf göre nispeten daha uygun . aphace 150 de ybr göre daha uygun . bu motorlar 2 eldede çok değerli . çabuk alınıp satılır. ikinci elde alsan sıfırda alsan pişman olmassın .
    çok acemiyseniz linktekki videoları izleyerek eksiklerini farkeden önlem alırsınız.

http://www.altinelbiseliadam.com/

Sağol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

2014 modelini 600 kmde 3800 e agustos 2013 de aldım trakyada 4000 yaptım sattım, arkadaşın dediği gibi 200 cc pulsar almaya bakardım, şimdi 250 xmax abs 2014 e biniyorum hedefim tenere nc750 cbf xxx serisi

Büyük motor istemiyorum kardeş ya yaştan dolayı daha küçük motorlardan yanayım 17 yaşımdayım

• Tvs apache al hem hız,güç ve tip olarak daha üstün yeni modelde titreşimide baya azaltmışlar.

YBR de yedek depo derken deponun içinde yedek bi depo yok aslında depo aynı depo. kapalı, açık bir de yedek depo dedikleri yakıt musluğu var. Göstergede benzin ışığı felan olmadığı için benzin bittiğinde yedek depoya alıyosun 50 km civarında gidiyo diyolar yedek depoda ama ben öyle bir riske girmedim. Beğendiğim yönleri titreşimin olmaması , Parçalarının kaliteli olması , Yedek parça fiyatlarının makul olması, ve benim için en önemlisi az yakması Tabi bunun içinde görünümde etkili , şekli şemali gerçekten güzel genel olarak beğenilen bir motor. Beğenmediğim yönleri derken eksik bulduğum yönü ise hararet göstergesinin olmaması birde motor soğukken çabuk gaz yemiyor boğulurmuş gibi oluyor. Ama ısındıktan sonra herhangi bi problem yok. Motora binmeden motoru çalıştırıp 1 dakika felan beklemelisin kış aylarında 2 3 dakika motorun ısınması için yeterli diye düşünüyorum hem motorun uzun ömürlü olmasını sağlarsın. Motor soğukken gazlarsan daha fazla aşınma yapar açıkçası motorun ömrü kısalır. Babanı ikna etmen gerek :D

• Bajaj ile ybr arasında kalmıştık fiyatı daha uygun olduğu için bajaj aldık ışıklarda falan sesi aynı yamaha gibi diyorlar.13 beygir olduğu için çok iyi ivmeleniyor tavsiye ederim.

• quote:

YBR de yedek depo derken deponun içinde yedek bi depo yok aslında depo aynı depo. kapalı, açık bir de yedek depo dedikleri yakıt musluğu var. Göstergede benzin ışığı felan olmadığı için benzin bittiğinde yedek depoya alıyosun 50 km civarında gidiyo diyolar yedek depoda ama ben öyle bir riske girmedim. Beğendiğim yönleri titreşimin olmaması , Parçalarının kaliteli olması , Yedek parça fiyatlarının makul olması, ve benim için en önemlisi az yakması Tabi bunun içinde görünümde etkili , şekli şemali gerçekten güzel genel olarak beğenilen bir motor. Beğenmediğim yönleri derken eksik bulduğum yönü ise hararet göstergesinin olmaması birde motor soğukken çabuk gaz yemiyor boğulurmuş gibi oluyor. Ama ısındıktan sonra herhangi bi problem yok. Motora binmeden motoru çalıştırıp 1 dakika felan beklemelisin kış aylarında 2 3 dakika motorun ısınması için yeterli diye düşünüyorum hem motorun uzun ömürlü olmasını sağlarsın. Motor soğukken gazlarsan daha fazla aşınma yapar açıkçası motorun ömrü kısalır. Babanı ikna etmen gerek :D

Çok çok sağol hocam bakarım ben motoruma ya bi bisiklet almıştım 3. Sınıfta 7 yıl bindim hala da sürüyorum arada bakarım valla bakımını yakıtını yağını tuzunu lastiğinin dişini eksik etmem yeter ki olsun
    Babamı ikna etmemin sebebi maddiyat değil ben çalışır alırım yazın ama korkuyolar çevreden trafikten
    Bi araç gelir arkadan çarpar o sağ ben pert yani altımdaki motor Allah korusun ama olabilir onlar da haklı bi yandan
    Tanışma şansımız var mı sorun olmazsa? Sorularım olur arada o yüzden çok da sıkboğaz etmem ha :)

• Yamaha YBR125 balansörlü titreşimsiz 9.79BG 4900-5000TL,

Diğer alternatifler de şöyle:

Bajaj Boxer 150cc 12BG 2750TL

YAMAHA YBR 125  2014 MODEL

Honda CB125E Ace 125cc 8.72BG 3000-3500TL

Bajaj Discover 125cc çift bujili 4 valfli 13BG 4200TL,

Hero(Honda) Glamour 125 çift bujili mikroişlemcili ateşleme 9.1BG 3900-4000TL,

Hero(Honda) Pleasure 150cc 14.4BG 5250TL

TVS Apache 150cc 13.5BG 5000-5400TL

Haojue(Suzuki) DA135S 135cc çift balansörlü titreşimsiz 11.13BG 4000-4500TL

Haojue(Suzuki) HJ150 150cc 11.26BG titreşimsiz 4800-4900TL...

• quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Yamaha YBR125 balansörlü titreşimsiz 9.79BG 4900-5000TL,

Diğer alternatifler de şöyle:

Bajaj Boxer 150cc 12BG 2750TL

YAMAHA YBR 125  2014 MODEL

Honda CB125E Ace 125cc 8.72BG 3000-3500TL

Bajaj Discover 125cc çift bujili 4 valfli 13BG 4200TL,

Hero(Honda) Glamour 125 çift bujili mikroişlemcili ateşleme 9.1BG 3900-4000TL,

Hero(Honda) Pleasure 150cc 14.4BG 5250TL

TVS Apache 150cc 13.5BG 5000-5400TL

Haojue(Suzuki) DA135S 135cc çift balansörlü titreşimsiz 11.13BG 4000-4500TL

Haojue(Suzuki) HJ150 150cc 11.26BG titreşimsiz 4800-4900TL...

Teşekkürler ilgin için kardeş sağol değerlendiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnli

quote:

Çok çok sağol hocam bakarım ben motoruma ya bi bisiklet almıştım 3. Sınıfta 7 yıl bindim hala da sürüyorum arada bakarım valla bakımını yakıtını yağını tuzunu lastiğinin dişini eksik etmem yeter ki olsun
    Babamı ikna etmemin sebebi maddiyat değil ben çalışır alırım yazın ama korkuyolar çevreden trafikten
    Bi araç gelir arkadan çarpar o sağ ben pert yani altımdaki motor Allah korusun ama olabilir onlar da haklı bi yandan
    Tanışma şansımız var mı sorun olmazsa? Sorularım olur arada o yüzden çok da sıkboğaz etmem ha :)

Youtube da altın elbiseli adam var barkın bayoğlu o adamın youtubedaki hayati bilgiler videolarını izlemelisin. Motosiklette bence her zaman bi tehlike vardır bunların bilincine vararak motosiklet almanı tavsiye ederim. Motosiklet sürerken otomobile göre 23 kat daha dikkatli olunması gerektiğini bi yerden duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :). Güvenlik ekipmanlarını bütçen yettiğince en iyisini almaya çalış. Tanışabiliriz sorun yok ama ben sürekli online olamıyorum malesef :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.