Şimdi Ara

Honda cbr 125 a2 mi gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar motor almayidusunuyordum. B ehliyetle 125 lik motorlari kullanabiliyoruz biliyordum. Ama degilmis galiba. Honda cbr125 ve agilia rs125 gibi motorlari b ehliyetle kullanamiyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm
  • motosikletse ayırım yok a2 gerekli
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • hiç bi zaman B ehliyeti ile motor kullanılmıyordu ki olsun. A2 motor ehliyeti alman lazım elektrikli bisiklet için bile(A1).

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • ben fransadayim. kullanabiliyormusum. ehliyeti turkiyeden almistim. sonra fransiz ehliyetle degistirdim. 125cc ve 15cv ye kadar burada kullaniliyormus.

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.