Şimdi Ara

YAMAHA XMAX HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay önce izmir akdemirler den 2012 model sıfır bir xmax aldık
    henüz bakıma girmesine(1000 km bakımı)200 km var
    motor son zamanlarda çok sesli çalışmaya başladı
    ayrıca iki kişi binince(160 kg)arka taraftan sürtünme sesi geliyor
    ilk 1,5 ay gayet sorunsuzdu
    aynı motoru kullanan ve benzer yada farklı tecrübeler edinen arkadaşların yazacaklarını merakla bekliyorum

• Dostum bende bu motordan alacaktım.Açıkcası 11'e o parayı vermek istemedim.Maxi scooter'da olsa fazla açıkcası x-max'a.Scootürk sitesinde x-maxcilerin mekanı var.Burada pek kullanıcısı olacağını sanmıyorum orada epey bir kullanan üye var.Orada anında cvp alırsın;) Hayırlı olsun güle güle kazasız günlerde bin.
  • dostum o sürtünme sesi önemli değil gibi anladıgım kadarıyla amortisör dişlerinin biraz açılması gerekiyor o kadar ama usta yapsın sen karışma vede içinde ki yağ kirlendi tabiki ses de değişiklik olacak önemli olmaz motor sağır değil artık rahat ol normal şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum o sürtünme sesi önemli değil gibi anladıgım kadarıyla amortisör dişlerinin biraz açılması gerekiyor o kadar ama usta yapsın sen karışma vede içinde ki yağ kirlendi tabiki ses de değişiklik olacak önemli olmaz motor sağır değil artık rahat ol normal şeyler

1000 KM olunca zaten yetkili sevise vereceğim,kendim ellemem,bilgi için sağol
  • Bende bws100 umu bugun sattim xmax250 bakiyorum. Zira runner200st den vazgectim. 6 ay kadar arastirdim ve xmax 2010 dan sonra herhangi bir kronik sorunla karsilasilmadigini biliyorum.
    Gelen sesin artmasini beklemeden erkenden servise gitmeni onwririm. Amortisorden gelmiyorsa kirli yagdan gelmw ihtimali dusuk. Motor yagina ilk 1000 de metal parcalari karisiyor ama ses getirecek kadar fazla olmamasi lazim. Rodaj cok onemli kardes, kontrolu ihmal etme. Bende subat ayindaki fuari bekliyorum. Kismetse sifir bakacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Bende bws100 umu bugun sattim xmax250 bakiyorum. Zira runner200st den vazgectim. 6 ay kadar arastirdim ve xmax 2010 dan sonra herhangi bir kronik sorunla karsilasilmadigini biliyorum.
    Gelen sesin artmasini beklemeden erkenden servise gitmeni onwririm. Amortisorden gelmiyorsa kirli yagdan gelmw ihtimali dusuk. Motor yagina ilk 1000 de metal parcalari karisiyor ama ses getirecek kadar fazla olmamasi lazim. Rodaj cok onemli kardes, kontrolu ihmal etme. Bende subat ayindaki fuari bekliyorum. Kismetse sifir bakacagim.

önerin için sağol,servise götüreceğim yakında,umarım istediğin motoru alırsın
    xmax gerçekten güzel motor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.