Şimdi Ara

Yamaha mt-07 hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu motor hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?
    Fiyatini hakediyor mudur ? Universite ogrencisi icin nasil olur ve bu motoru kullanmak icin cok deneyime ihtiyac varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatı sonuna kadar hakediyor bedava hatta o paraya diğer japonlar skuter satıyor o ayarda bi motor alıcaksam asla honda kawasaki suzuki ktm almam arada 10 bin lira farklar var nerdeyse yamaha bu sene satışlarda patlama yapıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Arkadaslar bu motor hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?
    Fiyatini hakediyor mudur ? Universite ogrencisi icin nasil olur ve bu motoru kullanmak icin cok deneyime ihtiyac varmidir ?

Sanırım hiç motosiklet kullanmadın. Bu motoru alma ölürsün.Ufak motorla(cbf150 mesela) bi 1- 20bin km yap sonra bunu düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

quote:

Arkadaslar bu motor hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?

Sanırım hiç motosiklet kullanmadın. Bu motoru alma ölürsün.Ufak motorla(cbf150 mesela) bi 1- 20bin km yap sonra bunu düşünebilirsin.

Scooter kullandim ama neden bu motoru kullanamazmiyim yoksa hiz mi yaparim hangisini kastediyorsun ?

• Büyük gelir, 75hp motor deli gibi gider. Üstelik sadece 189 kilo.
  • quote:

Büyük gelir, 75hp motor deli gibi gider. Üstelik sadece 189 kilo.

Uzun sure pratik yapsam ogrenemezmiyim ?

• başlangıç için çok çok büyük hocam pratikle olmaz bu iş eğitim alırsan olur oda pahalıya gelir zaten 1 kur alman yetmez çünkü benim motorum 11 beygir ilk başta güçlü geliyodu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kawasaki z650 vs Yamaha Mt-07 ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Büyük gelir, 75hp motor deli gibi gider. Üstelik sadece 189 kilo.

Uzun sure pratik yapsam ogrenemezmiyim ?

Honda,Bmw gibi yerlerden eğitim alındıktan sonra kullanılabilir. Gerekirse chip tuning ile güç düşürülür.
  • Motosikletler arabalar gibi değildir. Trafikte çok dikkat ve tecrübe ister. Düşük cc li bir motorun tepkileri daha yumuşaktır, daha hafiftir ve genellikle çoğu daha kıvraktır. Trafikte başınıza gelebilecek ters bir durumda tecrübesiz, eğitimsiz (motosiklet anlamında) olduğunuzdan karar vermek için zamana ihtiyacınız olur. Bunuda düşük cc bir motosikletle tecrübe ederek elde edersiniz. Mt-07 yeni başlayan biri için çok çok güçlü bir motosiklet. Dalgınlık anında bir anda gaz koluna gerekiğinde fazla komut verilmesi halinde motor altınızdan gidip pert bile olabilir. 150-200cc motorlara göre ağırlık noktası biraz daha aşağıda olduğundan virajlarda daha çok yatmaya meyillenecek buda sizi tedirgin edip virajda yapılmaması gereken( gazı kapatmak, bakışın düşmesi, gözün tehlikli noktaya kitlenmesi, ön teker firenlemesi vs...) durumlara sokacaktır. Dikkat ederseniz olabilir demiyorum bunlar olacaktır. Tecrübesiz olduğunuzdan neden, ne için düştüğünüzü bile anlamazsınız. Eğitim alarak kullanabilirsiniz ama eğitim bile alsanız gereken tecrübeye sahip olmadığınızdan bahsettiğim olayları yaşama ihtimaliniz baki kalacak.

Bende gidip suzuki inazuma gibi bir naked ile başlayabilirsiniz. 250cc gayet bir motorsa sahip. Ürettiği güç hem trafikte hem uzun yolda canınızı sıkmayacaktır. Bunun yanında full koruma ve eğitimde almanızı şiddetle öneririm.

• Fabrika çıkışı tuning ile motor gücü 35HP'ye indiriliyor. Low HP Versiyon ve eğitimleri de alırsanız sanırım başarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Fabrika çıkışı tuning ile motor gücü 35HP'ye indiriliyor. Low HP Versiyon ve eğitimleri de alırsanız sanırım başarabilirsiniz.

Bu tam nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? Mt-07 de bildiğim kadarı ile sürüş modu bulunmuyor. Özel istekle 35bg e düşüreceklerinide sanmıyorum. Bu konuda kaynak gösterbilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Fabrika çıkışı tuning ile motor gücü 35HP'ye indiriliyor. Low HP Versiyon ve eğitimleri de alırsanız sanırım başarabilirsiniz.

Bu tam nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? Mt-07 de bildiğim kadarı ile sürüş modu bulunmuyor. Özel istekle 35bg e düşüreceklerinide sanmıyorum. Bu konuda kaynak gösterbilir misiniz?

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=featurestechspecs

Teknik özelliklere bakarsanız Limited Power Versiyon diye geçen bir özellik var. Fakat yanlış söylemişim 35HP değil 35kw imiş. Bu da 46 HP ediyor. Duyduğum kadarıyla 100€ civarı bir masrafı var.

• Ybr falan al bence hem kendine hem motora yazık edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.