Şimdi Ara

YAMAHA D'elight Mİ HONDA SPACY Mİ ? KARASIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 0 motor alacamda kararsız kaldım honda spacy güzel motor her yönünü seviyorum az yakıyor sağlam taş gibi ama tipi çok kötü ve pizzacı motoru gibi bişey onun için alternanif olarak YAMAHA D'elight'e döndüm D'elight'te çok güzel tasarımı var ama sağlam konusunda yakıt konusunda parça konusunda sıkıntı çeker miyim bilmiyorum.Birde ben bu motorları 1-2 ayda bir antalya-ısparta arası kullanıcam 130km aradaki mesafe 130km gider mi bu motorlar?

• taylan.0701 kullanıcısına yanıt
    Bizim bir abimizde vardı yakıt konusunda çok memnundu d'elight tan gerçekten az yakıyormuş o konuda problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delight ufak tefek şehiriçi scooter, şahsi fikrim bayanlara daha çok hitap ediyor. Spacy biraz daha güçlü fakat dediğiniz gibi tipi çirkin bir pizzacı motoru. Marka takıntınız yoksa sym ve kymco ya da bir bakın. 130Km şehirlerarası biraz eziyet olur, bir iki kere zevk için yapılır. Isparta antalya arası yol güzel ama dönüşte bayağı uzun rampa çıkıyorsunuz orayı 50 ile anca çıkarlar bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Delight ufak tefek şehiriçi scooter, şahsi fikrim bayanlara daha çok hitap ediyor. Spacy biraz daha güçlü fakat dediğiniz gibi tipi çirkin bir pizzacı motoru. Marka takıntınız yoksa sym ve kymco ya da bir bakın. 130Km şehirlerarası biraz eziyet olur, bir iki kere zevk için yapılır. Isparta antalya arası yol güzel ama dönüşte bayağı uzun rampa çıkıyorsunuz orayı 50 ile anca çıkarlar bunlar.

kymco ve sym hakkında bilgim yok fazla duydum ama honda kadar sağlam mı bilemiyorum. Bide bişey sorucam spacy 130 km aralıksız gidebilir mi ? kmyco ve sym fiyatları nedir ? cevabın için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhantaskin

Bizim bir abimizde vardı yakıt konusunda çok memnundu d'elight tan gerçekten az yakıyormuş o konuda problem yok.

az yakıt derken 100km 2- 2,5 litre mi ?
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CBF 150 Mİ ? PULSAR N200 MÜ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.