Şimdi Ara

Yamaha BW's 125 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle motor konusunda tecrübeli değilim ve yakın zamanda ehliyet almayı planlıyorum. Forumda bir sürü konu var ama kafam karıştığı için konu açayım dedim. Herneyse geçenler'de motor sitelerini gezerken yamaha BW's 125 modeli dikkatimi çekti sağlam şasesi ve özelliklerini yeterli buldum.
    fiyatı biraz tuhafıma kaçmadı'da değil hani 5295 tl
    (not:Bir sürü tanıdıklarım arkadaşlarım asla mondial ve kanuni alma diyorlar bu konu hakkında'da görüşlerinizi almak isterim)
    (not:anne babamı ikna edebilsem hemen alıcam ama zor iş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 28 Mart 2012; 19:19:13 >

• Herkez pahalı diyecektir ama değer. Sorun istmiyorsan çine bulaşma ama idare eder.

Orijinalden alıntı: remote control

Herkez pahalı diyecektir ama değer. Sorun istmiyorsan çine bulaşma ama idare eder.

BW's 125 için alınabilir iyi bir motor diyorsun yani.
    evet çin benim de gözüm kesmedi pek.

Orijinalden alıntı: Bulutcycle

Selam... BW's 125 testi Motosikletmedya dergisi Mayıs Sayısında vardı... Bir incele bence.. http://www.motosikletmedya.com

Sağol bi bakayım (büyük ihtimalle bunu alırım.)

Konu kapatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 31 Mayıs 2011; 15:18:47 >
  • Bws nin Fiyatını bilmiyorum ama senin yazdığın fiyat doğruysa içimden bir ohaaa çektiğimi belirtmek isterim.5300 TL gibi bir fiyattan bahsediyorsun bws sağlam makinadır kolay kolay sorun çıkarmaz ama o alete 5300 verilmez.Zaten afedersin bi tarafım kadar alet ufacık tekerleri var tatil beldelerinde merkeze inmekte falan kullanılacak bir alet 5300 çok çok fazla bir fiyat.O paraya biraz daha ekleyip (6bin tl civarı) yeni kasa 2011 model honda cbr 125 yada eklemeden 4000 tl ye honda cbf150 yada 4500 tl yamaha ybr 125 alınır.Ki bu saydığım motosikletlerde gayet kalitelidir,japon malıdır bws ile yanyana koyulduklarında bws çocuk oyuncağı gibi durur.
  • BWS100 de aynı segmentteki diğer marka modellere göre daha pahallıydı. O zaman da 125cc lik vitesli motosikletler alınabiliyordu. Neredeyse kişisel kullanım için alınan bws kadar ticari var etrafta. Hepsi de hala taş gibi gidiyor. İkinci eller 2600 liradan aşağı değil. Hatta yeni bws çıktığında ilk kez yine kurye motoru olarak gördüm. Tercih meselesi. Nerede, nasıl, hangi amaçla kullanacağınız yani. Ha ben hala iki zamanlı bws100 ü tercih ederim tabi. Ama selesi yeni makyajlanmış hali de çok güzel bws125 in. Ve elbette yeni kasa bws125 in yeni kasa güzel ve öyle çocuk gibi kalabilecek bir scooter değil. Nihayetinde yeti kadar iri de yapsanız cbr125 vs yi 125cc nihayetinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 2 Haziran 2011; 12:24:20 >
    Yobazsavar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Bws nin Fiyatını bilmiyorum ama senin yazdığın fiyat doğruysa içimden bir ohaaa çektiğimi belirtmek isterim.5300 TL gibi bir fiyattan bahsediyorsun bws sağlam makinadır kolay kolay sorun çıkarmaz ama o alete 5300 verilmez.Zaten afedersin bi tarafım kadar alet ufacık tekerleri var tatil beldelerinde merkeze inmekte falan kullanılacak bir alet 5300 çok çok fazla bir fiyat.O paraya biraz daha ekleyip (6bin tl civarı) yeni kasa 2011 model honda cbr 125 yada eklemeden 4000 tl ye honda cbf150 yada 4500 tl yamaha ybr 125 alınır.Ki bu saydığım motosikletlerde gayet kalitelidir,japon malıdır bws ile yanyana koyulduklarında bws çocuk oyuncağı gibi durur.

Dedikleriniz doğrudur ama şunu belirtmek isterim çocuk oyuncağı demişsiniz benim motordan herhangi bir beklentim yok yokuşları iyi çıktığını ve şasesinin sağlam olduğunu biliyorum bana yeter bu. Ayrıca bahsettiğiniz model hiç hoşuma gitmedi kızla falan pikniğe gitmem onla yani
    Dediğim gibi ben cevabımı aldım birkaç arkadaşla konuşup bakıcaz artık konuya cevap yazıp beni aydınlatan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Haziran 2011; 13:27:29 >

• agility city 125 de olabilir mesela.
    Yobazsavar
  • Bu markayı ikinci kere duyuyorum model gerçekten güzel ona birşey diyemem.
    6 litre depo ön arka disk özellikler fena değil sağlam bir motor mu peki
    (Bu arada fiyatı 2995 tl'miş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Haziran 2011; 13:44:05 >
    Ne Mutlu Türküm Diyene.
    Mustafa Kemal`in Bursa Nutku
    Yobazsavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Sağlam tabi ki hocam. Yalnız o fiyat normal agility nin, agility city 3.899 lira. Ki artçı ve daha büyük tekerlekler bağlamında city tercih etmekte fayda var.

Sağol hocam bunada bakacağım şimdilik bu kadar yeter kafamı karıştırmayın

Orijinalden alıntı: Bulutcycle

Selam... BW's 125 testi Motosikletmedya dergisi Mayıs Sayısında vardı... Bir incele bence.. http://www.motosikletmedya.com

baktım...adamlar komple kopyala yapıştır yapmışlar; girmişler yamahanın sitesine ne varsa yazmışlar, 3-5 foto çekip "test" diye konu yapmışlar. bu test mest değil, bu hilekarlık sadece...!!!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.