Şimdi Ara

KAWASAKI VULCAN S KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kawasaki Vulcan S kullanıcıları bende bu motoru almayı düşünüyorum ama aklımda sorular yok değil bilgilerinizi paylaşa bilirseniz olumlu olumsuz yönlerini, yakıt değerlerini, yedek parça durumu gibi konular pls.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KAWASAKI VULCAN S Kullanıcıları: Kapsamlı Bir Kılavuz

Kawasaki Vulcan S, çok yönlü ve kullanıcı dostu bir motosiklet arayan sürücüler arasında popüler bir seçenektir. Bu kılavuz, Kawasaki Vulcan S kullanıcılarına motosikletlerini en iyi şekilde kullanmaları için eksiksiz bir kaynak sağlayacaktır.

Özel Özellikler:

• Düşük Oturma Pozisyonu: Kawasaki Vulcan S, yeni başlayanlar ve kısa sürücüler için ideal olan alçak bir oturma pozisyonuna sahiptir.
    • Ergonomik Tasarım: Geniş sele ve geriye doğru konumlandırılmış ayak dayamakları, uzun yolculuklarda bile rahatlık sağlar.
    • 650cc Paralel İkiz Motor: Güçlü ve yakıt tasarruflu 650cc paralel ikiz motor, hem şehir içi hem de uzun yol sürüşleri için mükemmel bir denge sunar.

Kullanım İpuçları:

• Rahat Bir Sürüş Deneyimi için Ayarlamalar Yapın: Sele yüksekliğini ve ayak dayamaklarının konumunu ihtiyaçlarınıza göre ayarlayın.
    • Yakıt Verimliliğini Optimize Edin: Düşük devirlerde sorunsuz bir şekilde sürün ve gereksiz hızlanmalardan kaçının.
    • Bakım Programına Uyun: Kawasaki Vulcan S'nizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için üreticinin önerdiği bakım programına uyun.

Avantajlar:

• Yeni başlayanlar ve deneyimli sürücüler için uygundur
    • Rahat ve ergonomik tasarım
    • Güçlü ve yakıt tasarruflu motor
    • Çok yönlü kullanım
    • Kullanıcı dostu özellikler

Dezavantajlar:

• Bazı kullanıcılar için motor hacmi yetersiz gelebilir
    • Stok egzoz sistemi bazı sürücüler için yeterince yüksek ses çıkarmaz

Sonuç:

Kawasaki Vulcan S, yeni başlayanlar ve orta düzey sürücüler için ideal bir motosiklettir. Kullanıcı dostu özellikleri, rahat tasarımı ve güçlü motoru ile çok yönlü bir sürüş deneyimi sunar. Uygun bakım ve kullanım ile Kawasaki Vulcan S, size yıllarca güvenilir ve keyifli sürüşler sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kolay bulunan bir seri olmadığı için kullanıcı sayısı az, belki motor forumlarında kullanıcılarına denk gelebilirsiniz.
    yanlış hatırlamyıorsam vulcan serisi 800 cc idi. izmir çeşme yolunda 180 km hızı görmüştük 2 kişi bu motor ile, güçlü güzel bir sesi ve bir okadar da heybetli bir görüntüsü var. yakış olarak 1.4 bir araba ile yakın yakıyor diye hatırlıyorum. açıkçası ekonomik düşünceler içerisindeyseniz bu motor ile hayal kırıklığı yaşarsınız. keyf için güzel bir seçim olacaktır vulcan.

vulcan ile clasik model arasında sanırım ön arka lastik farkı vardı.

hatırlayabildiğim kadarı ile yazdım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurrKcc

Merhaba
    Kawasaki Vulcan S kullanıcıları bende bu motoru almayı düşünüyorum ama aklımda sorular yok değil bilgilerinizi paylaşa bilirseniz olumlu olumsuz yönlerini, yakıt değerlerini, yedek parça durumu gibi konular pls.

2016 model vulcan s kullanıcısıyım,Motorda versy 650 in motoru kullanılmış,dolayısıyla çok seri ve rahat bir cruiser,ufak bir müdahaleyle bir canavar sesine sahip olabilirsiniz,yedek parçada bulunmayan malzeme yok,ben memnun olduğum için öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızışimşek kullanıcısına yanıt
    Peki varmı eksi yönleri, ve artı yönleri ne görünüş ve kalite iyi zaten, yakıt durumu nasıl ne yakıyor??

• Bindiğim hiç bir araçta İnanın yakıta hiç dikkat etmedim,sınıfında f/p olarak tartışmasız 1.ci sırada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 2016 vulcan s sahibiyim ve motorumda full tbr egzoz sistemi mevcut ve sesi aşırı yüksek çıkıyor polis ceza yazar korkusuyla şehir içi gezemiyorum bu egzoz için susturucu nasıl temin edebilirim baya bi araştırdım tam emin olamadım ve egzozun boyutu kaç onu bile bulamadım ona göre db killer var mm olarak ama benim modelin bilgisinde kaç milim olduğu yazmıyor
  • Merhaba. Elimde hiç kullanmadığım vulcan s için özel üretim smoke egzos sistemi var. İlgilenen arasın. 05325150583

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki S Cross Alındı
    11 yıl önce açıldı
    Yeni Suzuki S-Cross
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.