Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
    Niye misafir gibi durduklarını ben söyleyim. Affan kardeşim sistemini satıyor ve normalde sistemi odasında duruyor ama resimlerini daha net gösterebilmek için salona taşımış anladığım kadarıyla.
    Söylememe gerek yok tekrar ama kardeşim sistemin canavar resmen

Teşhir amaçlı diyorsun yani MaGeSuKo, anladım
  • Arkadaslar bir sorum var.Su anda en makbul ve aranan aleti nedir?Zira turkiyeye tatile geliyorum.Masrafimin birazini karsilasa yeter.Birde turkiyedeki fiyatini soyleseniz ki burada karsilastirma yapayim.
  • selamlar

@kursad dostum çok teşekkür ederim hep beraber daha güzel setlere sahip oluruz inşallah bende bu gidişle wharfedale sahibi olucam hade hayırlısı bakalım.

@magesuko dostum para biriktirmek bir bakımdan işkence ama bir bakımdan zevkli geliyor bana para biriktirirken cebimde birazda olsa para varken teknolojinin ilerlemesi benim hoşuma gidiyor açıkçası.
  • Demek senin de 659 titan rengi sevgili dostum. Başka renk seçeneği yoktu ben alırken, ancak gördüğümde çok hoşuma gitti açıkcası. Güzel sistem, güle güle kullan. O lcd'nin iki yanına Wharfedale Diamond 9.6 black harbi hoş olur derim.
    Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Pc ile lcd'in arasında ses bağlantısını optik ya da coax olarak yapman lazım orjinal 5.1 ses alabilmen için MaGeSuKo kardeşim. AV receiver kumandasından " straight " modunu seçtiğinde, orjinal olarak ses hangi formatta kaydedildi ise görüntü ile beraber, o şekilde görürsün AV receiver ekranında. Yani optik ya da coax bağlantı yaptığını farzedersek ve de AV receiver'ın kumandasından " straight " modunu seçtiğinde, AV receiver ekranına baktığında, hd rip'lerin hangi ses formatında kaydedildiğini görürsün. 5.1 kayıt edildi iseler, AV receiver ekranında L, R, C, SR, SF ve SW kutucuklarının hepsi görünür. O vakit problem yok, 5.1 orjinal dinlersin rip'leri. Aksi durumda kayıt orjinal 5.1 değildir, o vakit prologicII, dts neo:6, all ch.stereo vs. kullanıp, sesi yine sisteme yayarsın. Ancak tabiki orjinal 5.1 kayıt kalitesinde saran ses alamazsın.
    Ben sadece dvd seyrettiğim için sistemde böyle bir problem yok. " straight " modunu seçiyorum, böylece film hangi ses fortmatında kayıtlı ise otomatik olarak onu veriyor AV reciver. Ancak ps2 oynarken sesi tüm sisteme yaymak için prologicII game modunu kullanıyorum. Dts neo:6 ile fark olmuyor. Sonuçta ikisi de sanal 5.1 oluşturuyor.
    Selamlar...

Cevap için sağol dostum Dijital bağlantı için coax bağlantı yapmam gerektiğini biliyorumda ona rağmen sonuç elde edemedim demekki dediğin gibi kayıtlar 5.1 değil. Ama ben straight modunu denemedim pek öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum tekrar deneyeyim.

• Arkadaşlar merhabalar. Şu anda evde Yamaha Rxv-450 kullanıyorum eski seriden. Bunu bir arkadaş benden satın almak istiyor. Bende üzerine biraz para ekleyip yeni çıkan seriden Rxv-661'i almak istiyorum. 661'de hdmi giriş çıkış ve benim için önemli olan preout çıkışı mevcut. Bu modeli bilen dinleyen arkadaşların yorumlarını almak isterim. Cihazı hem sinema sisteminde hemde geçici olarak (stereo amfi alana kadar) stereodada dinliycem. Yardımlarınızı bekliyorum. Birde piyasada en ucuz nakit kaça ve nereden temin edebilirim bu amfiyi ?
    Saygılarımla.
  • quote:

Cevap için sağol dostum Dijital bağlantı için coax bağlantı yapmam gerektiğini biliyorumda ona rağmen sonuç elde edemedim demekki dediğin gibi kayıtlar 5.1 değil. Ama ben straight modunu denemedim pek öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum tekrar deneyeyim.

Rica ederim kardeşim, kolay gelsin. Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts
    Arkadaslar bir sorum var.Su anda en makbul ve aranan aleti nedir?Zira turkiyeye tatile geliyorum.Masrafimin birazini karsilasa yeter.Birde turkiyedeki fiyatini soyleseniz ki burada karsilastirma yapayim.

AV receiver olarak bahsediyorsan 2000watts, henüz memleketimizde piyasaya çıkmayan Onkyo TX-SR 605. Yeni nesil ses formatlarına ait decoder'ları bünyesinde barındırması itibari ile popüler, ancak fiyatı bizde belli değil ne yazık ki! En azından ben bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wescam
    Arkadaşlar merhabalar. Şu anda evde Yamaha Rxv-450 kullanıyorum eski seriden. Bunu bir arkadaş benden satın almak istiyor. Bende üzerine biraz para ekleyip yeni çıkan seriden Rxv-661'i almak istiyorum. 661'de hdmi giriş çıkış ve benim için önemli olan preout çıkışı mevcut. Bu modeli bilen dinleyen arkadaşların yorumlarını almak isterim. Cihazı hem sinema sisteminde hemde geçici olarak (stereo amfi alana kadar) stereodada dinliycem. Yardımlarınızı bekliyorum. Birde piyasada en ucuz nakit kaça ve nereden temin edebilirim bu amfiyi ?
    Saygılarımla.

Bu cihaz hakkında scubat sana yardımcı olur wescam, yeni aldı. Ona bir pm atıp sor istersen...
  • quote:

bende geçen gün üzerinde türkçe dublaj 5.1 yazan bir dvd aldım fakat nedense 5.1 olarak filmi izleyemedim bütün modları denememe ragmen 5.1 ses alamadım herhalde film 2.0 olarak yüklenmiş ama neden 5.1 diye üzerine yazılmış onuda anlamış degilim almış oldugum dvd orjinal deyildi tabiki orjinalden çekme dvd'ydi.
  • Kopya dvd'lerde üstünde yazanlara inanma sefa. Ben bu sebeple orjinal dvd izlerim hep. Hem görüntü hem ses kalitesi açısından hiçbir zaman üzülmezsin. Biraz zaman alsa da, filmler dvd piyasasına düşüne kadar beklerim...
  • Arkadasim,netten avrupadaki fiyatlari goruyorsunuz.Sizlere 3 tane getirsem benim yol param çikar.Alanda kara geçer.Getirecegim aletler,garantili ve kasa fisli olacak.Her halde mediamarkt gibi buyuk bir magazadan alirim.Tabiki siz bilirsiniz.Yahutta pahali bir alet.1 tane getiririm.Benim için daha kolay
    quote:

quote:

Arkadaslar bir sorum var.Su anda en makbul ve aranan aleti nedir?Zira turkiyeye tatile geliyorum.Masrafimin birazini karsilasa yeter.Birde turkiyedeki fiyatini soyleseniz ki burada karsilastirma yapayim.

AV receiver olarak bahsediyorsan 2000watts, henüz memleketimizde piyasaya çıkmayan Onkyo TX-SR 605. Yeni nesil ses formatlarına ait decoder'ları bünyesinde barındırması itibari ile popüler, ancak fiyatı bizde belli değil ne yazık ki! En azından ben bilmiyorum...

• quote:

Arkadasim,netten avrupadaki fiyatlari goruyorsunuz.Sizlere 3 tane getirsem benim yol param çikar.Alanda kara geçer.Getirecegim aletler,garantili ve kasa fisli olacak.Her halde mediamarkt gibi buyuk bir magazadan alirim.Tabiki siz bilirsiniz.Yahutta pahali bir alet.1 tane getiririm.Benim için daha kolay

Ben AV receiver hikayemi Yamaha RX-V 659 alarak noktaladım. Ancak diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem. Kafasına yatanlar sana pm atacaktır...
  • @zart topiği kıtladın valla nedir o resimler? whar. 9.6 bence sana uyar.
  • kesinlikle hocam hepinizden özür diliorum değiştirebilsem değiştirecem ama bir problem var dddeğiştir butonu bir türlü çıkmıo onu bırak silemiorum bile herkezden özür dilerim
  • teşekkür ederim dostum benimde aynı başka bir seçeneğim yoktu dediğin gibi wharfedale da karar kıldım gerisi parayı biriktirmeye bu arada tekrar mesaj ve göz kirliliği yarattığımdan dolayı özür dileyerek resimlerin bulunduğu mesajın silinmesini önemle rica ediyorum.

saygılarımla
    quote:

Demek senin de 659 titan rengi sevgili dostum. Başka renk seçeneği yoktu ben alırken, ancak gördüğümde çok hoşuma gitti açıkcası. Güzel sistem, güle güle kullan. O lcd'nin iki yanına Wharfedale Diamond 9.6 black harbi hoş olur derim.
    Selamlar...
  • quote:

Kopya dvd'lerde üstünde yazanlara inanma sefa. Ben bu sebeple orjinal dvd izlerim hep. Hem görüntü hem ses kalitesi açısından hiçbir zaman üzülmezsin. Biraz zaman alsa da, filmler dvd piyasasına düşüne kadar beklerim...

hocam daha önce 5.1 olarak izlediğim filmleri bile şuan 2.0 olarak gösteriyo anlamadım bütün modları denememe ragmen olmadı yine avr 'den bir yerlerimi kapattım acaba.veya yeni aldıgım dvd player'demi(toshiba sd 370e) bir aksilik var biri bana yardımcı olsa iyi olur.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 28 Ağustos 2007; 18:34:57 >
  • Sefalenk hocam kopya dvd'lerde 5.1 olmamasının nedeni orjinal dvd'den kopyalama yapılırken dvd'ye sığsın diye sıkıştırılarak kayıt yapılıyor ve ozaman bazı ek özellikleri alt yazıları ve ses formatlarını hariç tutabiliyorlar o yüzden orjinal olmayan bir dvd'de 5.1 olmama ihtimali kutusunda var yazsada herzaman var.
  • hocam daha yeni dün fark ettim bende daha önce 5.1 olarakizlediğim filmlerin hepsini denedim ama avr üzerinde sadece L ve R hop kutucuklarının resmi oluyo ne oldugunu bende anlamış degilim inanki.
  • AV receiver'ın menülerinde speaker setting'e gir. Orada L, R, C, SR, SB ve SW seçeneklerine bir bak sefa. Hepsi " yes " ya da " on " olarak seçili mi? Player'ınla optik ya da coax bağlatı yaptı isen problem yoktur. Yine kumandan da " straight" tuşu varsa ona bas, film orjinal olarak nasıl kayıt edildi ise o formatta dinlersin...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.