Bildirim
' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (294. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hoparlörlere uygun bir avr bulmanız zor. Düşük ohm ile çalıştıklarını düşünüyorum ve avr gücüne çok uygun değillerdir. Subwooferbicin bağlantıları görmek gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yanıtınız için teşekkürler birşey daha sorayım salonum 25 M kare bana bana bir avr cihaz ve hoparlör önerir misiniz uygun bütçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buna cevap vermek cok zor. Uygun butce icin limitinizi bilmeden, belkentiniz ve recrubelerinize vakif olmadan yonlendirme cok yanlis olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben konuya başka bir açıdan baktım, üstelik daha uygun bir çözüm, her anlamda…
Beysan TAŞCIyoutubeELAC dcb41 Aktif Stereo Hoparlörhttps://www.youtube.com/watch?si=sp2U1iLNMIB1XLVM&v=2njLsaWxIgA&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Arkadaşlar merhaba. Zamanında sıfır olarak aldığım ve hiç tamir görmeyen Yamaha RX-V861 cihazımı satmak istiyorum. Ortalama fiyat ne eder?
7 bin gibi maks
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6
CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000 -
sahibindende sizin modelinizin daha eski cihazları 10-15k bandında satıyorlar bir deneyin isterseniz , olmazsa zamanla düşünürsünüz 7k düşünürde satarsanız şu an için değilde ileride ben de almayı düşünebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt